Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Kar0la napisał(a):
I pomyśleć, że mógł już nie żyć....

I chodzi o to żeby nie myśleć co by było gdyby... np nie znalazł domku

Łapuś życzymy wszystkiego naj naj naj lepszego na nowej drodze życia

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Łapek zaczyna biegać. Trzeba jeszcze na niego uważać, żeby sobie nie uszkodził łapy, ale chłopak wraca do zdrowia. :Cool!:

O Boziu ale niespodzianka :))))))) jak ja się cieszę nie macie pojęcia!

Posted

:loveu: Dzisiaj byłem, wiecie z kim (z moim kochanym Maksem)..... wiecie gdzie..... (w psim losie)..... i wymiziałem, wiecie kogo....... ( Czarka, Łapunia, Fuksika, Wedelka, Wanilkę i Domelka( :loveu:

Posted

niemand89 napisał(a):
Hmm tak się zastanawiam czy Łapcio przyjedzie do nas jeszcze w kołnierzu czy już bez? Może ktoś wie? :)

Ehh nikt już tu nie zgląda? :(

Niestety nie wiem.:shake: O to trzeba zapytać pana Janusza. Ja ostatnio nie mam z nim kontaktu...:roll: Łapulku kochany już niedługo będziesz w nowym domku. Bardzo się cieszę.:multi:

Posted

KarOla, dzisiaj widziałem P. Janusza, słaniał się na nogach ze zmeczenia, pytałem o wszystkie psiaczki, Łapek ma "kapelusz" dlatego, ze w szpitali nikt go nie może obserwować 24h. Podobnie kapelusz ochronny ma Damel.
:loveu: Damel powoli dochodzi do siebie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No to mogę Wam powiedzieć, że "dom" [czyt. moi rodzice] dojechał już do Wa-wy i za kilkanaście godzinek odbierze Łapeńka z Psiego Losu :multi: Boję się tylko, że on się przywiązał do weterynarzy i nie będzie chciał do nas jechać... No, ale zobaczymy proszę trzymać kciuki ;)

Posted

Wiadomo :D Łapcio dzielnie znosi podróż :multi: Przez jakiś czas obserwował co się dzieje na drodze, ale później chyba się zmęczył i spał :) Poza tym z tego co wiem jest bardzo głodny więc już mu uszykowałam jedzonko ^^ Więcej napiszę jak dojadą - na chwilę obecną zostało im ok. 150 km :)

Posted

Nie umiem nawet wyrazić jak bardzo jestem szczęśliwa że Łapek jedzie już i od teraz będzie miał Dom.

Będę warować przy komputerze w oczekiwaniu na relacje. Mnóstwo dobrych wieści.

Posted

wandul 66 napisał(a):
opowiadanko??? chcemy całą epopeje!!!

Uups humanista ze mnie marny więc epopeja może nie wyjść ;) Właśnie dowiedziałam się że z Łapcia mały chuligan i raz czy dwa polizał tę nóżkę mimo, że ma założony kołnierz! Poza tym lubi chleb z szynką - pomógł mojej mamie w jedzeniu żeby się biedna nie męczyła ;) Rodzice mówią, że wcale nie jest kłopotliwy i dużo śpi :) Wiecie jak on się bardzo przywiązał do Pana Janusza? Przez jakiś czas po rozstaniu strasznie piszczał...
Dalszy ciąg "epopei" XD pewnie za jakieś dwie godzinki :P Zdjęcia też niedługo zrobię :multi:

Posted

No więc dla wszystkich spragnionych informacji o Łapeńku: właśnie DOJECHALI!!!!!!!!! :multi: Słodziak jakich mało! A jaki chudziutki sama skóra i kości :shake: Już po posiłku ogląda nowy dom i najbardziej upodobał sobie łazienkę - chyba kojarzy mu się z lecznicą :)
Przepraszam, że tak krótko ale zmykamy "na siusiu" ;)

Posted

Heh no to chyba nie mam wyboru XD Więc Łapcio wypił pół miski wody, zjadł makaron z szynką i poszliśmy na krótki spacerek :) Potem wziął do pysia piłeczkę naszej suńki, która chwilowo jest u babci :))) Poza tym znowu interesował się łapką i mimo kołnierza próbował ją lizać... Nie wiem co można z tym zrobić, bo kagańca nie chcę mu przecież ubierać... Obecnie Łapcio śpi na kocyku, bo pewien "miły i solidny" pan z allegro nie przysłał nam jeszcze legowiska mimo że zapłaciłam tydzień temu ==' Muszę też z przykrością stwierdzić, że nie odstępuje na krok mojego ojca... Ehh ci faceci ;)
Wybaczcie że nie napiszę więcej ale jutro idę do szkoły i muszę wstać o 6:00 :placz: