Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie pojadą ale osoba która wzięła je na przechowanie zamknęla je w szopie( aż mi ręce opadły jak zobaczyłam gdzie mają być) z deszczu pod rynnę....dziewczyny je trzeba też jak najszybciej zabrać-dwa puchate i bez ogonka-koszmar

szopa to taka buda gdzie są trociny w reklamówkach, szkło, drewno taczka i mnóstwo innych gratów...tam jest zimno, nie ogrzewane, matko przenajświętsza żebym wiedziała że to takie miejsce szukałabym dalej....ale powiedziano mi przez koma że to pomieszczenie gospodarcze-a ja durna trochę inaczej sobie wyobrażałam pomieszczenie gospodarcze

a jak się na jedzenie rzuciły jakby nie jadły tydzień...mój boże takie malutkie...tylko główki wystawiały, brzuch mnie boli nie wiem czy to była dobra decyzja

Posted

meganka5 napisał(a):
nie pojadą ale osoba która wzięła je na przechowanie zamknęla je w szopie( aż mi ręce opadły jak zobaczyłam gdzie mają być) z deszczu pod rynnę....dziewczyny je trzeba też jak najszybciej zabrać-dwa puchate i bez ogonka-koszmar

szopa to taka buda gdzie są trociny w reklamówkach, szkło, drewno taczka i mnóstwo innych gratów...tam jest zimno, nie ogrzewane, matko przenajświętsza żebym wiedziała że to takie miejsce szukałabym dalej....ale powiedziano mi przez koma że to pomieszczenie gospodarcze-a ja durna trochę inaczej sobie wyobrażałam pomieszczenie gospodarcze

a jak się na jedzenie rzuciły jakby nie jadły tydzień...mój boże takie malutkie...tylko główki wystawiały, brzuch mnie boli nie wiem czy to była dobra decyzja

a to jakaś zaufana osoba?
trzeba im koniecznie oddzielny wątek bo tu zginą w gąszczu poszukiwań DT dla innych...

Posted

mimiś napisał(a):
mało osób tu zagląda a wbrew nadziei problem pozostał

ale co moga zrobić ci co nie mają DT? moga podnosić i wesprzeć np. karmą albo co.....

Posted

to już nie chodzi do kiedy tylko o to aby je stamtąd jak najszybciej wyeksmitować do domków...takie kulki kochane-grzeczne szczególnie te dwa puchate-bardzo niesmiałe, początkowo boja się ludzi a potem tak niesmiało ogonkami zaczynaja machać-i te małe główki
a paniusia bez ogonka to lgnie do człowieka jak rzep ma 3 mcs-fajna sunia i ta doopka której brak czegoś do merdania rusza się cała

podsumowanie idzie na 1 post

Posted

meganka5 napisał(a):
to już nie chodzi do kiedy tylko o to aby je stamtąd jak najszybciej wyeksmitować do domków...takie kulki kochane-grzeczne szczególnie te dwa puchate-bardzo niesmiałe, początkowo boja się ludzi a potem tak niesmiało ogonkami zaczynaja machać-i te małe główki
a paniusia bez ogonka to lgnie do człowieka jak rzep ma 3 mcs-fajna sunia i ta doopka której brak czegoś do merdania rusza się cała

podsumowanie idzie na 1 post

Może zrób im oddzielne wątki?
Pojedyncze. Będą bardziej widoczne.

Posted

Słuchajcie, ja się już pogubiłam, gdzie są te szczeniaki obecnie, w schronie? Szukacie tymczasów, hotelu? Na jak długo? I dla których?
I czy jest tam jakaś suczka, która docelowo będzie mała - szukajac domow dla tych szczeniaków z mojego banerka trafiłyśmy na kogoś kto chciał adoptować małego psiaka (te z podpisu będą bardzo duże) to mogę podesłać jakąś suńke jeśli jest taka.

Posted

Dwa puchate szczeniaki i jelonka są w hotelu pod warszawą. Wczoraj przywiozła je Meganka, zabrała ze skandalicznych warunków, szopy, która miała być dt. Dzieciaki mają mega sraczkę, na sto procent nie są dobrze odrobaczone, choć były w lecznicy. Odrobaczamy je ostrożnie, żeby nie zaszkodzić.
Jelonka jest strasznym urwisem i niestety, niszczycielem.

Posted

A ta Krówka gdzie jest? I czy któraś z tych suczek będzie w przyszłości mała? Bo tak jak pisałam zgłosił się chętny dom na małą suńkę (nasza będzie duża) to mogę podesłać tylko muszę mieć konkrety

Posted

Equus napisał(a):
A ta Krówka gdzie jest? I czy któraś z tych suczek będzie w przyszłości mała? Bo tak jak pisałam zgłosił się chętny dom na małą suńkę (nasza będzie duża) to mogę podesłać tylko muszę mieć konkrety

nie wygląda na wielką, ze zdjęć bedzie pewnie przed kolano, meganka jak myslisz? dlugie ma łapinki czy krótkie?
ale chyba bezogonka będzie niewielka i taka pinczerowata jakaś.....