Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na jaki - choroba...podrzucie pomysł to zmienię

maksio wyglada na jamnikowatego-problem w tym że foty mam ze strony od hycla...aż boję się tam pojechać i sama robić-kamień mam w żołądku przez to-tak zle i tak niedobrze....tam znowu tyle psiaków matko jedyna a ja jeszcze bujam się z czterema ....

Posted

[quote name='meganka5']na jaki - choroba...podrzucie pomysł to zmienię

maksio wyglada na jamnikowatego-problem w tym że foty mam ze strony od hycla...aż boję się tam pojechać i sama robić-kamień mam w żołądku przez to-tak zle i tak niedobrze....tam znowu tyle psiaków matko jedyna a ja jeszcze bujam się z czterema ....

może np: maluszki 4 tyg.i jamniś DT albo schron!Pomocy!

Posted

o qurcze biedaki!!!!!!!!!! do kiedy mają czas?
a masz może zdjęcie jakieś lepsze tego jamniczego? może bym się skontaktowała z tą dziewczyną, która chciała dać tymczas jakiemuś szczeniakowi?

Posted

Luna007 napisał(a):
o qurcze biedaki!!!!!!!!!! do kiedy mają czas?
a masz może zdjęcie jakieś lepsze tego jamniczego? może bym się skontaktowała z tą dziewczyną, która chciała dać tymczas jakiemuś szczeniakowi?

kontaktuj sie kobieto.......oby sie udało.

Posted

miasto siedlce
szczeniaki siedzą u lecznicy-pan wet jest hyclem też i jak nie znajda domu to jadą do schronu
czasami przywożą ale w większości porzucają na ulicy w kartonowych pudłach łajdaki

Posted

Luna007 napisał(a):
Meganka
a mogłabyś się dowiedzieć do kiedy mają czas? i czy ew. transport do wawki mozna by skołować?

jest szansa?