Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szuka domku - prosi o ogłoszenia

miś chłopak w typie owczrkowatych grube łapcie, futro zaniedbane, wiek 8-9 tyg

miś-mały miś, mięciutki malutki ale człowiek dla niego nie zrobił jeszcze nic dobrego-pozwolił żyć...ale czy życie bez dobrego dotyku, bez własnego miejsca na ziemi warte jest by być?
miś-pierwszy kontakt z człowiekiem paraliżuje małe ciałko, potem maciupki ogonek niesmiało zaczyna żyć własnym życiem by w końcu w małych czarnych oczkach zabłysła iskierka nadziei że to może już dziś, już teraz wezmą na ręce i więcej nie puszczą, i tulić będą i kochać jak nigdy wczesniej....

Posted

[quote name='bela_azi']Kochana to ktora jest w razie co najmniejsza ? Moze uda mi sie znalezc domek staly, ale musisz mi przeslac fotki ...
i widzisz zaraz ci wrzucę bo o tym chłopczyku zapomniałam-i chyba jedno foto słabe takie-kurka gdzies mi to uciekło on malutki

bela-azi awaria aneta zapomniała w tym wszystkim o nim mam tylko takie-trochę doopki widać to ten pierwszy i ta mała głowa co tak wystaje...on malusi w garści go można wziąść...kuzwa sorki za dużo mam na bani-jak trzeba będzie to juto pojadę foty znowu zrobię

Posted

Przesylaj wszystkie z jakim opisem ,zebym sie nie pogubila z tym wszystkim. Mam ludzi na psiaka do kolana wiec zaznacz ,ktory z nich urosnie mniej wiecej do kolna i ktory w razie co bedzie najmniejszy Twoim zdaniem.

Posted

Dostałam wiadomość o nich od Wandzi, jakby potrzebny był transport Siedlce-Warszawa, dajcie znać, coś się wymyśli. Tel. do mnie 604 637 412
Małe trzeba zabrać do wtorku najpóźniej bo trafią do Ostrowii a tam parwo.
We wtorek lekarz musi ich odstawić do schronu, bo mija mu termin przeprowadzenia dezynfekcji.