enia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 meganka5 napisał(a):ten najmniejszy co jego fotek nie ma poszedł do adopcji i sunia-kropka wiek około roku pani z wawy przyjechała i dzisiaj zabrała sunie meganka a to ktoś od nas? Quote
meganka5 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 tego małego adoptował ktoś ode mnie z miasta a kropka to przez koleżankę z fundacji -babka adoptująca bardzo sympatyczna-myślę że dobre ręce, mają już psiaka znalezionego w lesie-była z nim, serce jej się kroiło na samą myśl o tym że sunia do schronu miałaby jechać więc wzięla -tą najmniej z wyglądu jak to się mówi- adopcyjną. powiedziała mi że wygląd nie gra roli jedynie aparycja pieska a sunia bombowa bardzo przyjacielska i wylewna ktoś tu chciał rezerwować beżowego labka-proszę o kontakt tel. enia ja nie umiem robić allegro-pewnie bym się nauczyła ale mało czasu-pliss jeśli możesz walnij krówce i tej bez ogonka-ja pokryję wszelkie koszty/a allegro bo wiem że za to się płaci podaj mi tylko jakiś bliższy kontakt do siebie to ustalimy wszystko.... Quote
enia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 evita! błagam zrób bezogonce allegro!!!! albo może Lilkowe zamienić na bezogonkę skoro tamta ma już prawie dom? meganka jak myslisz? Quote
meganka5 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 lilkowe zostawmy do jutra bo ma być ta przed adopcyjna-to nie ubiegajmy faktów...i jak mówię jak trzeba to płacę Quote
Sylwia K Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 takie zwykłe allegro to koszt tak mniej więcej w granicach 40-70 groszy, wyróżnione + 12 zł. Maluszki maja allegro zbiorcze http://allegro.pl/show_item.php?item=1372215521 zaraz zrobię im oddzielne allegro Quote
Sylwia K Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1375279212 allegro bezogonkowej http://allegro.pl/show_item.php?item=1375279358 allegro krówki oczywiście nie trzeba nic zwracać! Quote
meganka5 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 :iloveyou:sylwia dziękuję ty jak anioł jesteś-z nieba spadasz i niespodzianki rozdajesz nika28-dziękuję za labki WIEŚCI trzy labki nie trafią do schronu-zabiera je fundacja od labków we wtorek KARUSIA vel KROPKA pojechała dzisiaj do nowego domku najmniejszy szceniak też wyadoptowany zostały dwa puchate w typie owczarka sunia bez ogonka i krówka Quote
enia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='meganka5']:iloveyou:sylwia dziękuję ty jak anioł jesteś-z nieba spadasz i niespodzianki rozdajesz nika28-dziękuję za labki WIEŚCI trzy labki nie trafią do schronu-zabiera je fundacja od labków we wtorek KARUSIA vel KROPKA pojechała dzisiaj do nowego domku najmniejszy szceniak też wyadoptowany zostały dwa puchate w typie owczarka sunia bez ogonka i krówka może i im sie poszczęści.... Quote
Sylwia K Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 one już w poniedziałek pojadą do schronu? Quote
meganka5 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 mimiś napisał(a):to jeszcze 5 zostało..psiaki w górę ! 5? nie cztery krówka bez ogonka i dwa puchate Quote
auraa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 one tam są bez szans. Z ciepła do zimnego pomieszczenia. Quote
Folen Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 http://www.siedlce.pl/gospodarka/psy.php Tu można na bieżąco obserwować jakie psy trafiają do lecznicy dr Pasiaka. Quote
meganka5 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 ciotki na boga choć dla dwóch puchatych miejsce mają 7-8 albo 8-9 tyg sunia i chłopczyk.... w schronie szczeniory siedzą na mrozie tylko w zadaszonych kojcach bez bud teraz święta i sylwek-koszmar Quote
mimiś Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 meganka, juz pytałam czy jest info na ogólnych-odpowiedziałas ,ze tak- ale ja nie widze ..tu na mazowieckie nie wszyscy zaglądaja ,może puscic jeszcze na szybko wątek na psach w potrzebie ogólnym..-bo innych pomysłów brak:shake: Quote
enia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 meganka5 napisał(a):ciotki na boga choć dla dwóch puchatych miejsce mają 7-8 albo 8-9 tyg sunia i chłopczyk.... w schronie szczeniory siedzą na mrozie tylko w zadaszonych kojcach bez bud teraz święta i sylwek-koszmar kobieto!:) napisz w tytule dwa puchate maleństwa 7 tyg. może ktoś to przeczyta i da kawałek podlogi! Quote
mestudio Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Biedne pieski, czy ktoś je do jutra wypatrzy? Quote
mestudio Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Maleństwa biedne, czy ktoś was zabierze? Quote
meganka5 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 więc tak lila jutro do domku-krówka wciska się na jej miejsce trzy labki jadą jutro do wawy a potem do krakowa-bez obaw ludzie zaufani no i najważniejsze wybłagałam miejsce dla dwóch puchatych i bez ogonka, ale teraz szukamy im domów...plisss pomózcie bo jestem prawie ugotowana Quote
enia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='meganka5']więc tak lila jutro do domku-krówka wciska się na jej miejsce trzy labki jadą jutro do wawy a potem do krakowa-bez obaw ludzie zaufani no i najważniejsze wybłagałam miejsce dla dwóch puchatych i bez ogonka, ale teraz szukamy im domów...plisss pomózcie bo jestem prawie ugotowana nie jadą do schronu? :multi: wiem, wiem jestem upierdliwa.....;) Quote
Recommended Posts