Jump to content
Dogomania

Maleńka Rodzynka już w DS :) Bardzo dziękujemy za pomoc ;) Rodzynka za TM ...

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I]Tosiu strasznie się cieszę!!
Marzyłam o tym,żeby mała została u tak wspaniałej i ciepłej osoby, jaką jesteś Ty!
Nie posiadam się z radości - to naprawdę jak dla mnie najlepsze wieści jakie mogłam przeczytać...
A za wiele ich ostatnio nie mam...
Dziękuję...[/I]

Posted

no to rewelka!
Pozdrawiam Cię, Tosiu, serdecznie, a Rodzynię całuję w nochal!
To zachwanie, które opisujesz, jakt typowo ratlerkowe i takie kocham najbardziej! Małe jędze górą!!!

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Tosiu strasznie się cieszę!!
Marzyłam o tym,żeby mała została u tak wspaniałej i ciepłej osoby, jaką jesteś Ty!
Nie posiadam się z radości - to naprawdę jak dla mnie najlepsze wieści jakie mogłam przeczytać...
A za wiele ich ostatnio nie mam...
Dziękuję...[/I][/QUOTE]

Klaudus :lol: , zawstydzasz mnie :oops:
Będziemy się starać z Anią , żeby księżniczce :lol: niczego nie zabrakło !
Jest na prawdę przeurocza , zawojowała nas całkowicie :loveu:

Posted

[quote name='malagos']no to rewelka!
Pozdrawiam Cię, Tosiu, serdecznie, a Rodzynię całuję w nochal!
To zachwanie, które opisujesz, jakt typowo ratlerkowe i takie kocham najbardziej! Małe jędze górą!!![/QUOTE]

Dzięki serdeczne , całus zostanie przekazany popołudniu , w zamian dostanę pewnie z pięć :evil_lol:
Rodzysia faktycznie ma takie ratlerkowe zacięcie , trudno nam się przestawić po wielkiej i dostojnej Tosi .Do tego stale trzeba uważać , żeby pchły małej nie rozdeptać , bo cały czas drepta po nogami machając ogonkiem :lol:

pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję , że będziesz do nas zaglądać :lol:

Posted

[quote name='Toska1']oj tam , oj tam...zaraz wiedziałam :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Lothar']Do wszystkich innych, proszę nie wierzyć w DT u Toski, to będzie DS. :eviltong:[/QUOTE]
Prorok jakiś czy cuś? :cool3:

Posted

zapraszam :
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/199542-ASTRO-ZBIERA-NA-OPERACJE!-BRAKUJE-180Z%C5%81!!!-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-19.01!!!"]http://www.dogomania.pl/threads/199542-ASTRO-ZBIERA-NA-OPERACJE!-BRAKUJE-180Z%C5%81!!!-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-19.01!!![/URL]

Posted

Witamy radośnie nowo ujawnionego gościa :lol:
Chiquita&DeeDee - zapraszamy częściej do odwiedzin :lol:
a że z dwoma ogonami weselej , to my dobrze wiemy -stale się coś dzieje i nudzić się przy nich nie ma szans :evil_lol:

Okazuje się , że z uzębieniem naszej Rodzyni nie jest wcale tak źle-co wyleciało, tego nie ma :razz:, ale co zostało , to świetnie radzi sobie z gryzieniem kulek , zwłaszcza tych z Tofikowego talerzyka :cool3:
Węch również niczego sobie , bo jedzonko wyczuwa z daleka i pędzi do niego na łeb na szyję :evil_lol:
niecierpliwa jest okrutnie , zanim przygotuję miseczkę muszę wysłuchać jęków, stęków i pomruków ponaglających :evil_lol: oraz obejrzeć taniec "umieram już z głodu -szybko to jedzenie , szybko !!! "

Posted

[CENTER]Oglądamy bardzo często :-) czasami wręcz codziennie, tylko udzielamy się rzadko, bo jak nie możemy pomóc to nie chcemy przeszkadzać...

He he moje psiaki przy jedzeniu robią to samo, a i ta która ma tylko kilka zębów doskonale sobie radzi - dokładnie tak samo najlepiej kiedy coś ukradnie ;)
uwielbiam takie maluszki Kochane:loveu: tylko, że na więcej już sobie pozwolić nie mogę, tak więc omijam z daleka... serce nie sługa też bym takiej Cudnej Księżniczki nie oddała..:D
To teraz będziemy czekać na śliczne foteczki:loveu:
[/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

Witamy serdecznie :lol:
Żyjemy sobie pomalutku . Rodzysia czuje się u nas od dawna jak na swoich włościach :evil_lol: - i o to nam chodziło :lol:
Zdrówko jej dopisuje , humor też :lol:, a apetyt przede wszystkim :evil_lol:
Łakomczuch z niej ogromny :loveu:, wszystko jest pyszne i warte zjedzenia -obojętne czy to rosołek z mięskiem , surowa marchewka , serek , jajko , czy jogurcik .Nawet suchy chlebek też się nadaje do konsumpcji ...
Biega po domu w tempie zawrotnym , zwłaszcza nabiera przyspieszenia w drodze do kuchni :evil_lol:
Na spacerach całkiem nieźle dotrzymuje kroku Tofisiowi a nawet zdarza jej się zaszczekać jemu do towarzystwa :lol: na inne psiaki .
Dziarsko wchodzi po schodach bez najmniejszego problemu i zadyszki na nasze 4 piętro-choć na początku nas testowała , czy będziemy nosić na rękach :razz:
Ze spaniem zdecydowanie przeniosła się ze swojego pontoniku do mojego łóżka :evil_lol: i często rano budzę się obłożona dwoma psiakami :lol:
Nie ma żadnych obiekcji co do miejsca-bezczelnie gramoli się na sam środek poduszki, tam zwija w kłębuszek i śpi snem kamiennym do rana :lol:
Dla udokumentowania zrobiłam parę fotek :lol: i postaram się jej tu wrzucić w najbliższym czasie .

:lol: pozdrawiamy cieplutko wszystkie Rodzynkowe cioteczki :lol:

Posted

Jak miło się czyta takie wieści to naprawdę miód na serce :) Czekamy z niecierpliwością na "dokumentację" wyczynów Rodzysi ;) Głaski dla Rodzyni i Tofisia :)

Posted

najpierw się gramolę na łóżko i układam wygodnie ...
[IMG]http://i420.photobucket.com/albums/pp285/brontozaurus/DSC01427-2.jpg[/IMG]

a potem robię minę skrzywdzonej sierotki ... :evil_lol:
[IMG]http://i420.photobucket.com/albums/pp285/brontozaurus/DSC01426.jpg[/IMG]

i tak oto sobie sypiam w moim nowym domku :eviltong:

Posted

ależ ona wypiękniała :p:loveu::p
i jak się powodzi :lol: oby tak dalej :lol:
fajnie, że wspiera Tofcia na spacerkach: co dwie paszcze, to nie jedna :evil_lol:

Posted

Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek [B]przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli![/B] Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, [B]na resztę życia wyląduje na łańcuchu[/B] :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200414[/url]

Posted

[quote name='jotpeg']ależ ona wypiękniała :p:loveu::p
i jak się powodzi :lol: oby tak dalej :lol:
fajnie, że wspiera Tofcia na spacerkach: co dwie paszcze, to nie jedna :evil_lol:[/QUOTE]

Rzeczywiście Rodzyn pięknie wygląda , ma bardzo błyszczącą sierść .
Cudne frędzelki na uszkach , śmieszne "pantalony" na pupie i ogonek z kitką :) -na początku pobytu u nas bardzo jej wychodziły kudełki , ale to chyba , jak mówiła wetka , ze stresu, bo teraz w domu nie uświadczysz ani włoska .
|
Co do dwóch paszcz , to masz rację Jotpeg :) - skoro ledwo duecik widać , to niech chociaż słychać będzie !!!

Posted

[INDENT][B][COLOR=#ff0000]zapraszam na jeszcze roboczy ale juz otwarty watek moich tymczaskow i nie tylko...

[/COLOR][/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/200831-jeszcze-tworze-ale-juz-zapraszam...Gadzioki-w-moim-dt-szukają-ds?p=16170057#post16170057"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2008...7#post16170057[/COLOR][/URL] [/INDENT]

• 4 weeks later...
Posted

Dobry wieczór , tu Rodzynka i jej rodzinka :lol:
ależ ten czas leci -już miesiąc mija od naszego ostatniego wpisu ...
Rodzysia zdrowa , nabiera ciałka :lol: , czuje się , jakby mieszkała u nas od zawsze :lol:
Dziarsko spaceruje mimo pogodowych zmian , nic jej nie dolega (szybko odpukuję w niemalowane :evil_lol:), apetyt wilczy posiada non stop , śpi na poduchach i w kocykach , chrapie często aż się chałupa trzęsie :-o
Szczeka teraz już na prawie wszystkie napotkane psy :cool3:
Jest uroczym pieszczochem :loveu:, stale i wszędzie mi asystuje -drepcze za mną cały czas :loveu: po domu , nawet łazienka na niej nie robi wrażenia :evil_lol:
Żyje nam się wspólnie całkiem dobrze -oby tak było zawsze i zdrówko jej dopisywało jak najdłużej !!!
pozdrawiamy cieplutko wszystkie nasze dogo-ciocie , a szczególnie te , które nam tego rozkosznego stworka :loveu: przywiozły do domu :buzi: