Avilia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wow! Tośka!Super!Bardzo się cieszymy:) Babulinka ma swój ukochany domek już na zawsze!Bez konieczności przeprowadzki;D Bardzo miła wiadomość;) Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [I]Tosiu strasznie się cieszę!! Marzyłam o tym,żeby mała została u tak wspaniałej i ciepłej osoby, jaką jesteś Ty! Nie posiadam się z radości - to naprawdę jak dla mnie najlepsze wieści jakie mogłam przeczytać... A za wiele ich ostatnio nie mam... Dziękuję...[/I] Quote
malagos Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no to rewelka! Pozdrawiam Cię, Tosiu, serdecznie, a Rodzynię całuję w nochal! To zachwanie, które opisujesz, jakt typowo ratlerkowe i takie kocham najbardziej! Małe jędze górą!!! Quote
Toska1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Tosiu strasznie się cieszę!! Marzyłam o tym,żeby mała została u tak wspaniałej i ciepłej osoby, jaką jesteś Ty! Nie posiadam się z radości - to naprawdę jak dla mnie najlepsze wieści jakie mogłam przeczytać... A za wiele ich ostatnio nie mam... Dziękuję...[/I][/QUOTE] Klaudus :lol: , zawstydzasz mnie :oops: Będziemy się starać z Anią , żeby księżniczce :lol: niczego nie zabrakło ! Jest na prawdę przeurocza , zawojowała nas całkowicie :loveu: Quote
Toska1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='malagos']no to rewelka! Pozdrawiam Cię, Tosiu, serdecznie, a Rodzynię całuję w nochal! To zachwanie, które opisujesz, jakt typowo ratlerkowe i takie kocham najbardziej! Małe jędze górą!!![/QUOTE] Dzięki serdeczne , całus zostanie przekazany popołudniu , w zamian dostanę pewnie z pięć :evil_lol: Rodzysia faktycznie ma takie ratlerkowe zacięcie , trudno nam się przestawić po wielkiej i dostojnej Tosi .Do tego stale trzeba uważać , żeby pchły małej nie rozdeptać , bo cały czas drepta po nogami machając ogonkiem :lol: pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję , że będziesz do nas zaglądać :lol: Quote
Toska1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='BUDRYSEK']wiedziałąm,ze tak bedzie ;)[/QUOTE] oj tam , oj tam...zaraz wiedziałam :evil_lol: Quote
Lothar Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Toska1']oj tam , oj tam...zaraz wiedziałam :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Lothar']Do wszystkich innych, proszę nie wierzyć w DT u Toski, to będzie DS. :eviltong:[/QUOTE] Prorok jakiś czy cuś? :cool3: Quote
Toska1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Lothar']Prorok jakiś czy cuś? :cool3:[/QUOTE] cuś cuś :evil_lol: :hmmmm: masz jeszcze jakieś proroctwa dla Rodzysi ? :lol: Quote
Lothar Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Toska1']masz jeszcze jakieś proroctwa dla Rodzysi ? :lol:[/QUOTE] Tak, że będzie miała siostrzyczkę na DT. :p Quote
Kenny Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 zapraszam : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199542-ASTRO-ZBIERA-NA-OPERACJE!-BRAKUJE-180Z%C5%81!!!-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-19.01!!!"]http://www.dogomania.pl/threads/199542-ASTRO-ZBIERA-NA-OPERACJE!-BRAKUJE-180Z%C5%81!!!-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-19.01!!![/URL] Quote
mikoada Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Lothar']Tak, że będzie miała siostrzyczkę na DT. :p[/QUOTE] o to proroctwo bardzo mi się podoba ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Witam serdecznie :) czasami tu do Was zaglądałam, a tu tak cudowne wieści:))) życzę dużo zdrówka i szczęścia dla nowej rodzinki!:D Dwa pieski w domku to o wiele weselej niż jeden;) pozdrawiamy Quote
Toska1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Witamy radośnie nowo ujawnionego gościa :lol: Chiquita&DeeDee - zapraszamy częściej do odwiedzin :lol: a że z dwoma ogonami weselej , to my dobrze wiemy -stale się coś dzieje i nudzić się przy nich nie ma szans :evil_lol: Okazuje się , że z uzębieniem naszej Rodzyni nie jest wcale tak źle-co wyleciało, tego nie ma :razz:, ale co zostało , to świetnie radzi sobie z gryzieniem kulek , zwłaszcza tych z Tofikowego talerzyka :cool3: Węch również niczego sobie , bo jedzonko wyczuwa z daleka i pędzi do niego na łeb na szyję :evil_lol: niecierpliwa jest okrutnie , zanim przygotuję miseczkę muszę wysłuchać jęków, stęków i pomruków ponaglających :evil_lol: oraz obejrzeć taniec "umieram już z głodu -szybko to jedzenie , szybko !!! " Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [CENTER]Oglądamy bardzo często :-) czasami wręcz codziennie, tylko udzielamy się rzadko, bo jak nie możemy pomóc to nie chcemy przeszkadzać... He he moje psiaki przy jedzeniu robią to samo, a i ta która ma tylko kilka zębów doskonale sobie radzi - dokładnie tak samo najlepiej kiedy coś ukradnie ;) uwielbiam takie maluszki Kochane:loveu: tylko, że na więcej już sobie pozwolić nie mogę, tak więc omijam z daleka... serce nie sługa też bym takiej Cudnej Księżniczki nie oddała..:D To teraz będziemy czekać na śliczne foteczki:loveu: [/CENTER] Quote
mikoada Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Co słychac u Rodzyni i jej opiekunów?? :) Quote
Toska1 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Witamy serdecznie :lol: Żyjemy sobie pomalutku . Rodzysia czuje się u nas od dawna jak na swoich włościach :evil_lol: - i o to nam chodziło :lol: Zdrówko jej dopisuje , humor też :lol:, a apetyt przede wszystkim :evil_lol: Łakomczuch z niej ogromny :loveu:, wszystko jest pyszne i warte zjedzenia -obojętne czy to rosołek z mięskiem , surowa marchewka , serek , jajko , czy jogurcik .Nawet suchy chlebek też się nadaje do konsumpcji ... Biega po domu w tempie zawrotnym , zwłaszcza nabiera przyspieszenia w drodze do kuchni :evil_lol: Na spacerach całkiem nieźle dotrzymuje kroku Tofisiowi a nawet zdarza jej się zaszczekać jemu do towarzystwa :lol: na inne psiaki . Dziarsko wchodzi po schodach bez najmniejszego problemu i zadyszki na nasze 4 piętro-choć na początku nas testowała , czy będziemy nosić na rękach :razz: Ze spaniem zdecydowanie przeniosła się ze swojego pontoniku do mojego łóżka :evil_lol: i często rano budzę się obłożona dwoma psiakami :lol: Nie ma żadnych obiekcji co do miejsca-bezczelnie gramoli się na sam środek poduszki, tam zwija w kłębuszek i śpi snem kamiennym do rana :lol: Dla udokumentowania zrobiłam parę fotek :lol: i postaram się jej tu wrzucić w najbliższym czasie . :lol: pozdrawiamy cieplutko wszystkie Rodzynkowe cioteczki :lol: Quote
mikoada Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Jak miło się czyta takie wieści to naprawdę miód na serce :) Czekamy z niecierpliwością na "dokumentację" wyczynów Rodzysi ;) Głaski dla Rodzyni i Tofisia :) Quote
Toska1 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 najpierw się gramolę na łóżko i układam wygodnie ... [IMG]http://i420.photobucket.com/albums/pp285/brontozaurus/DSC01427-2.jpg[/IMG] a potem robię minę skrzywdzonej sierotki ... :evil_lol: [IMG]http://i420.photobucket.com/albums/pp285/brontozaurus/DSC01426.jpg[/IMG] i tak oto sobie sypiam w moim nowym domku :eviltong: Quote
jotpeg Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ależ ona wypiękniała :p:loveu::p i jak się powodzi :lol: oby tak dalej :lol: fajnie, że wspiera Tofcia na spacerkach: co dwie paszcze, to nie jedna :evil_lol: Quote
koosiek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek [B]przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli![/B] Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, [B]na resztę życia wyląduje na łańcuchu[/B] :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200414[/url] Quote
Toska1 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='jotpeg']ależ ona wypiękniała :p:loveu::p i jak się powodzi :lol: oby tak dalej :lol: fajnie, że wspiera Tofcia na spacerkach: co dwie paszcze, to nie jedna :evil_lol:[/QUOTE] Rzeczywiście Rodzyn pięknie wygląda , ma bardzo błyszczącą sierść . Cudne frędzelki na uszkach , śmieszne "pantalony" na pupie i ogonek z kitką :) -na początku pobytu u nas bardzo jej wychodziły kudełki , ale to chyba , jak mówiła wetka , ze stresu, bo teraz w domu nie uświadczysz ani włoska . | Co do dwóch paszcz , to masz rację Jotpeg :) - skoro ledwo duecik widać , to niech chociaż słychać będzie !!! Quote
BUDRYSEK Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [INDENT][B][COLOR=#ff0000]zapraszam na jeszcze roboczy ale juz otwarty watek moich tymczaskow i nie tylko... [/COLOR][/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/200831-jeszcze-tworze-ale-juz-zapraszam...Gadzioki-w-moim-dt-szukają-ds?p=16170057#post16170057"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2008...7#post16170057[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Toska1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dobry wieczór , tu Rodzynka i jej rodzinka :lol: ależ ten czas leci -już miesiąc mija od naszego ostatniego wpisu ... Rodzysia zdrowa , nabiera ciałka :lol: , czuje się , jakby mieszkała u nas od zawsze :lol: Dziarsko spaceruje mimo pogodowych zmian , nic jej nie dolega (szybko odpukuję w niemalowane :evil_lol:), apetyt wilczy posiada non stop , śpi na poduchach i w kocykach , chrapie często aż się chałupa trzęsie :-o Szczeka teraz już na prawie wszystkie napotkane psy :cool3: Jest uroczym pieszczochem :loveu:, stale i wszędzie mi asystuje -drepcze za mną cały czas :loveu: po domu , nawet łazienka na niej nie robi wrażenia :evil_lol: Żyje nam się wspólnie całkiem dobrze -oby tak było zawsze i zdrówko jej dopisywało jak najdłużej !!! pozdrawiamy cieplutko wszystkie nasze dogo-ciocie , a szczególnie te , które nam tego rozkosznego stworka :loveu: przywiozły do domu :buzi: Quote
Klaudus__ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [I]Jakie wspaniałe wieści !! Jak będziemy z Budryskiem w Krakowie - to zawitamy na pyszną kawę:D I podpisać umowę adopcyjną.[/I] Quote
Recommended Posts