Jump to content
Dogomania

Maleńka Rodzynka już w DS :) Bardzo dziękujemy za pomoc ;) Rodzynka za TM ...

Recommended Posts

Posted

[CENTER][I][B][SIZE=3][COLOR=navy]Pojechałyśmy dzisiaj do Punktu sprawdzic czy są nowe psiaki. Niestety były :( m.in. śliczniutka Rodzynka, była schowana w budzie ledwo z niej wyszła przywitac się z nami, bardzo się trzęsła z zimna. Rodzynka ma ok. 7 może 8 lat, jest malusieńka i może ważyc ok. 5 kg...[/COLOR][/SIZE][/B][/I]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/466/4a4e864822e42b95med.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images47.fotosik.pl/465/8240c1ee375a71f3med.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR=navy][I][B][SIZE=3]Kontakt:[/SIZE][/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B][SIZE=3] tel: 602 805 841[/SIZE][/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B][SIZE=3] mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/CENTER]

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, warto spróbowac może akurat sunia chwyci ją za serce :) Wiem, że już to pisałam, ale jeszcze się powtórzę ona jest przeurocza taka psinka do kochania i całowania...

Posted

słodka Kruszynka :)

wczoraj Rodzynia miała pobrana krew...wynik dzisiaj
koszt badania 50 zł + doba w lecznicy 25,50
glukoza - 78...czyli dawno nie jadła :(

bardzo prosimy o wsparcie

podczas badania klinicznego wyszła bolesność okolicy watroby
zaćma starcza
osłuchowo-szmery w serduchu ale raczej związane z wiekiem
blizna na brzuszku prawdopodobnie po sterylce

Posted

Gdzie ta malizna jest teraz ?
jeśli jest mozliwość dowozu do Krakowa -dam jej DT.
Pod koniec października odeszła moja sunia Tosia (ta z avataru), został mały kundelek Tofiś , więc jest miejsce wolne .

Posted

[quote name='Toska1']Gdzie ta malizna jest teraz ?
Pod koniec października odeszła moja sunia Tosia (ta z avataru), został mały kundelek Tofiś , więc jest miejsce wolne .[/QUOTE]
To cudownie, kochana jesteś!!!! :loveu: Psinka jest w Pszczynie, proszę zadzwoń do mikoada, telefon jest w pierwszym poście pod fotkami maleńkiej :)
Współczuję Ci rozstania z Tosią, to zawsze są ciężkie chwile... :roll:

Posted

Pod koniec października odeszła moja sunia Tosia (ta z avataru), został mały kundelek Tofiś , więc jest miejsce wolne .[/QUOTE]

Witaj Toska1 na wątku Rodzynki. Super, że chcesz dac domek maleństwu :) Jeśli chodzi o transport to pewnie uda nam się coś zorganizowac, ale to będzie raczej transport za zwrotem kosztów. Nasze psiaki do Krakowa jeździły ze SzczepoNem i z Nikusiem jeśli dobrze pamiętam to płaciliśmy ok. 100 zł. Chyba, że uda się się znaleźc jakiś transport bezpłatny, będziemy kombinowac. Napisz proszę kiedy ewentualnie Rodzynka mogłaby do Ciebie przyjechac i czy zgodzisz się aby ktoś z Krakowa Cię wcześniej odwiedził?? ;)

Posted

Będę się rozglądała za jakąś doczepką, taką szansę trzeba czym prędzej wykorzystać :)

Posted

Witajcie !
cieszę się , że malutka będzie mogła do mnie przyjechać :), termin nie ma znaczenia , wszystko jest do ustalenia .
oczywiście zgadzam się na wizytę u mnie .
Będzie miała za towarzystwo 6letniego Tofisia , małego kundelka znalezionego 5 lat temu.Tofiś jest wykastrowany .
Prosiłabym , żebyście zabrały ze sobą wyniki wszystkich zrobionych jej badań , żeby kruszynki nie męczyć ponownie .Mam bardzo dobrą i zaufaną panią weterynarz , więc skonsultuję psinkę u niej .
podaję telefon do mnie 501-030-294
i czekam na nowe wieści :)

aaa , i jeszcze jedno-na dogo jestem od paru lat , dawniej jako Toska , ale po zmianach nie mogłam się zalogować za nic i musiałam założyć nowe konto .

Posted

Szykujcie się , szykujcie :), żeby maleństwo mogło święta spędzić już u nas w ciepełku i na kanapie :)
też się rozglądam za transportem , na razie bezowocnie ...

Posted

Jeżeli znalazła by się kasiorka na paliwo (niestety jestem obecnie w kiepskiej sytuacji,jeżeli o to chodzi,bardzo bym chciała pojechać "za darmo",ale niestety nie dam rady) to mogę w weekend pojechać z Katowic do Krakowa.Potrzebuję jedynie pasażera podróży;) Klaudia?;D
Myślę,że transport w obie strony nie wyniósłby więcej niż 60zł (tj.ok.180km).

Posted

Jeśli nie uda się zorganizować bezpłatnego transportu , to ja zapłacę te 50 zł , niech bidusia nie marznie już dłużej :)
Łóżeczko zakupione , szampon też -tylko maleńkiej brakuje :)

Malagos :) , miło mi , że mnie pamiętasz :)

a jak się czuje Rodzysia ? i jak USG ? wszystko ok ?

Posted

Rodzynka ma sie dobrze :lol: Z tego co sie orientuje to USG raczej wyszlo ok, ale wiecej informacji moze udzielic Budrysek bo jest w ciaglym kontkacie z lecznica.
Tak bardzo sie ciesze, ze Rodzynia juz niedlugo bedzie grzala doopeczke u Ciebie Toska :cool3: