Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczwarek dobrze trafił. Rozmawiałam z jego nową Panią. Bardzo sympatyczna kobietka.
Cytuję e-maila od niej::p
Dzień dobry Małgosiu
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa na forum. Kuba został wczoraj wykąpany, (nie bez pewnych oporów na początku) ale potem już mu się lekko zaczęło podobać. Jest wyjątkowo ugodowy i straszny pieszczoch. Stara się robić wszystko to co Sara. W nocy oczywiście wlazł do łożka, także mieliśmy komplet, bo oczywiście Sara też. Bardzo mnie cieszy, że stara się być zawsze blisko mnie. Wie chłopak kto "rządzi" w naszym domu, teraz leż leży koło mnie. Nie chce jeść suchej karmy i to mnie trochę martwi, ale mam nadzieję że jak zgłodnieje to zje.
Ogólnie wszystko na dobrej drodze, chłopaki się tolerują, nie wchodzą w żadne awanturki. Jest dobrze.

Pozdrawiam

Posted

Hmmm, to i ja coś dodam :lol:

Witam Pani Aniu
Pragnę donieść, że byliśmy dziś u weterynarza. Zachowywał się bardzo przyzwoicie. Kuba odrobaczony, zdrowy, ma książeczkę. Wet określił jego wiek na rok. Nie pomyliła się Pani. W przyszły poniedziałek szczepienie na jakieś choróbska i za dwa tygodnie wścieklizna. Bardzo się cieszę, że zabraliśmy go z tego okropnego schronu. On sam jest bardzo milusi, straszny przytulak. Na pewno wychowany w domu, zachowuje się bez zarzutu. Wie co to kanapa, fotel, nie załatwia się w domu. Prosi o wyjście. Jak pięknie budzi mnie rano, trąca lekko noskiem. Dobrze go Pani wychowała, ja mogę mu robić wszystko, na męża lekko warknął, jak kazał mu zejść z fotela, mnie posłuchał bez szemrania. Dzielny chłopak wie kto "rządzi" w naszym domu. Pierwszego dnia nie chciał jeść, ale teraz wsuwa aż miło. Przeczytałam Pani wątek na DOGOMANI, jestem pełna podziwu dla Pani zaangażowania. W związku ze zbliżającymisię Świętami BN życzę Pani samych sukcesów i wszystkiego co najlepsze, oby spełniły się Pani wszystkie marzenia.
Pozdrawiam
K.