Gosiapk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Szczurosławo! Jakie te psiaki szczęśliwe są z Tobą na spacerze! Quote
Szczurosława Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Gosiapk napisał(a):Szczurosławo! Jakie te psiaki szczęśliwe są z Tobą na spacerze! Tak tylko udają do zdjęć ;) Quote
Margolka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Urocze psiaki szukają swoich domów:multi::multi::multi: Quote
Szczurosława Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 http://i38.tinypic.com/35leqoi.jpg Ten pan już pojechał do swojego domu :multi: A w schronisku jest około 3 ms szczeniak, brązowo-biały pies. Z mieszkania do kojca bo kaszel się objawił...:cool1: Quote
wapiszon Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Poczwarek dobrze trafił. Rozmawiałam z jego nową Panią. Bardzo sympatyczna kobietka. Cytuję e-maila od niej::p Dzień dobry Małgosiu Bardzo dziękuję za ciepłe słowa na forum. Kuba został wczoraj wykąpany, (nie bez pewnych oporów na początku) ale potem już mu się lekko zaczęło podobać. Jest wyjątkowo ugodowy i straszny pieszczoch. Stara się robić wszystko to co Sara. W nocy oczywiście wlazł do łożka, także mieliśmy komplet, bo oczywiście Sara też. Bardzo mnie cieszy, że stara się być zawsze blisko mnie. Wie chłopak kto "rządzi" w naszym domu, teraz leż leży koło mnie. Nie chce jeść suchej karmy i to mnie trochę martwi, ale mam nadzieję że jak zgłodnieje to zje. Ogólnie wszystko na dobrej drodze, chłopaki się tolerują, nie wchodzą w żadne awanturki. Jest dobrze. Pozdrawiam Quote
Rene@Rabik Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Dobrze, że się chłopak zadomowił :lol: Quote
Szczurosława Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Hmmm, to i ja coś dodam :lol: Witam Pani Aniu Pragnę donieść, że byliśmy dziś u weterynarza. Zachowywał się bardzo przyzwoicie. Kuba odrobaczony, zdrowy, ma książeczkę. Wet określił jego wiek na rok. Nie pomyliła się Pani. W przyszły poniedziałek szczepienie na jakieś choróbska i za dwa tygodnie wścieklizna. Bardzo się cieszę, że zabraliśmy go z tego okropnego schronu. On sam jest bardzo milusi, straszny przytulak. Na pewno wychowany w domu, zachowuje się bez zarzutu. Wie co to kanapa, fotel, nie załatwia się w domu. Prosi o wyjście. Jak pięknie budzi mnie rano, trąca lekko noskiem. Dobrze go Pani wychowała, ja mogę mu robić wszystko, na męża lekko warknął, jak kazał mu zejść z fotela, mnie posłuchał bez szemrania. Dzielny chłopak wie kto "rządzi" w naszym domu. Pierwszego dnia nie chciał jeść, ale teraz wsuwa aż miło. Przeczytałam Pani wątek na DOGOMANI, jestem pełna podziwu dla Pani zaangażowania. W związku ze zbliżającymisię Świętami BN życzę Pani samych sukcesów i wszystkiego co najlepsze, oby spełniły się Pani wszystkie marzenia. Pozdrawiam K. Quote
Rene@Rabik Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Super wygląda na tych zdjęciach. Ania życzę Tobie więcej takich wspaniałych adopcji :lol::multi::multi::multi: Quote
Szczurosława Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 :lol: Dziękuje! Ja też bym chciała tylko takie Quote
Szczurosława Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 W schronisku nowy, kilkuletni jakby jamniko-corgi, z charakteru wydaje się być w porządku. Quote
Szczurosława Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Maluchy pochłonęły kilogram puchy i były baardzo zadowolone. Chyba po raz pierwszy jadły coś innego niż mleko matki i śrut. Quote
Recommended Posts