Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z przymrużeniem oka wet sprzedał za 120zł

Odpchlone zostały wszystkie, troche zostało to dołożyłam Torro bo cały zasyfiony jest, ma blade dziąsła, jest apatyczny i chyba depresje załapał bez tych spacerów:-(

Kudłacz

Skoczek

Nowa suńka, około 3-4 ms tricolorka, szkielecik z dużym brzuchem, to schronisko-przytulisko to jest zadupie z egoistycznym szefostwem, więc jakby ktos mógł wziąć mała na DT, z pewnością szybko znajdzie dom, ja się oferuje z ogłoszeniami, ona sie tam zmarnuje, albo pójdzie byle gdzie:-( tam juz nikt oprócz rolników nie przychodzi, ci co szukają psa jadą do Złotowa, bo oni się promują w okolicy i mają lepsze podejście, a tu...
wszystko NIE! BO NIE!!!

Posted

Nowy, około 9-10 ms owczarek niemiecki,
bezpośredni, żywiołowy młodziak,a nawet z klatki wyjść nie może:-(
DT więcej niż ważny, przecież on pójdzie gnić na łańcuch:-(

Miecio

Rudasek

Sunia zabrana alkoholikowi

Posted

Kajtek

Torro

Nie ma szpicowatego czarnulka, pan nie wie co sie z nim stało, CHYBA został adoptowany :angryy:

No żesz w morde! No ale jak jest tak zajebiście dużo psów to wiadomo , że się nie pamięta czy się oddawało psa:angryy:
No *****, przecież Kudłacz, szczeniak, ON to piękne, łagodne psy i przy choć odrobinie współpracy ze strony schroniska i chęci już dawno byłyby w porządnych domach, ale nie *****, lepiej niech siedzą bez możliwości wyjścia w kojcach żrąc śrut, będąc zapchlonymi i zarobaczonymi:angryy:

Posted

Ech, ja bym je wszystkie zabrała, robaczki kochane :(
Najgorzej, że ten schron jest na takim zadupiu :( Nikt o nim nie słyszał, nikt nie zajrzy... Dobrze, że chociaż odrobaczyłaś i odpchliłaś psiaki

A Łatek kima sobie właśnie koło mojego kompa... pilnuje ;)

Posted

[quote name='jestem_wredna']Ech, ja bym je wszystkie zabrała, robaczki kochane :(
Najgorzej, że ten schron jest na takim zadupiu :( Nikt o nim nie słyszał, nikt nie zajrzy... Dobrze, że chociaż odrobaczyłaś i odpchliłaś psiaki

Ehhh, no dokładnie. Jeszcze takie nastawienie władzy ,że się odechciewa, więc ja powoli się wycofuje...

A Łatek kima sobie właśnie koło mojego kompa... pilnuje ;)

To się udał pilnowacz:loveu:

Posted

Szczurosławo, przecież mieli zamknąć to schronisko. Skoro jest takie kiepskie i psy nawet na spacer juz chodzić nie mogą, to może lepiej żeby zamkneli?

Posted

Szczurosława napisał(a):
Teoretycznie zamknięte jest od kilku miesięcy, ale powiatowy chyba zapomniał o sprawdzeniu wykonania przez komunalke jego zaleceń...

Jak można mu 'przypomnieć?

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

W schronisku 17 psów, 6 nowych, w tym 3 zwroty z zeszłego roku...
Ze stałych nie ma Szpicka, cholera wie czy wydany czy zagryziony, zwiać raczej nie zwiał.

Psy pomieszane z sukami, i tylko zwierzaków szkoda:-(

I jest zgoda na promocje!
Pan pracownik powiedział, że pani dyrektorowa komunalki powiedziała, żeby przekazać ,że można ogłaszać psy w internecie i robić zdjęcia:crazyeye:

• 2 weeks later...
Posted

Ale właściwie czemu nie ma zgody na sterylki? Chcą mieć więcej psów skoro trzymają suki z samcami? :roll: Nie dałoby się jakoś przekonać?

A z innej beczki: kiedy byłaś tam po raz ostatni i kiedy znów się wybierasz? Potrzeba czegoś psiakom (oprócz domów, oczywiście)?

Posted

[quote name='jestem_wredna']Ale właściwie czemu nie ma zgody na sterylki? Chcą mieć więcej psów skoro trzymają suki z samcami? :roll: Nie dałoby się jakoś przekonać?

Po prostu nie ma zgody,
szczeniaki nie są zostawiane sukom.

A z innej beczki: kiedy byłaś tam po raz ostatni i kiedy znów się wybierasz? Potrzeba czegoś psiakom (oprócz domów, oczywiście)?

ostatnio byłam gdy nagrywałam filmik, bede dziś , zabieram owczarkowatego,
potrzeba ogłoszeń, no i może smakołyki, karma...

• 2 months later...
Posted

[quote name='Szczurosława']Teoretycznie zamknięte jest od kilku miesięcy, ale powiatowy chyba zapomniał o sprawdzeniu wykonania przez komunalke jego zaleceń...[/quote]

[quote name='Gosiapk']Jak można mu 'przypomnieć?[/quote]

moze mailowo?

nie rozumiem - czemu nie ma sterylek i kastracji? czy oni to tlumacza jakos...logicznie..? przeciez to dzialnie przeciw bezdomnosci...

Posted

Zal tych psiakow.
A moze sposobem zainteresowac weta sterylkami. Nasza dostala pieniadze / duze/ z Unii na kastracje. No i wreszcie sa kastrowane psy i suki. Wszystkie strony zadowolone.:razz: