Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Wszystko post 1 i 2, wszystko jest ok;)

[FONT=Times New Roman]Deklaracje stałe:[/FONT]

- Tofikowa - 20zł - XI 11r.-XII 12r; 2013r.: I,II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX
- Olena84 - 10zł - XI 11r.-XII 12r; 2013r.: I,II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX
- annika - 20zł - XII 11r.-XII 2012r., 2013r.: I,II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX
- pucka69 - 10zł - XII 11r.-XII 12r., 2013r.: I,II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX
- grzenka - 10zł - XI 11r.-XII 2012r., 2013r.: I,II, III, IV, V, VI, VII, VIII
- brat grzenki - 20zł - XI 11r.-XII 12r. 2013r.: I, II, III, IV
- mama Oleny84 - 50zł - II 12r.-XII 12r., 2013r.: I,II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX
- agat21 - 20zł - od 13r.: V, VI, VII, VIII, IX
- Małgoska - 10zł - od 13r.: V, VI, VII, VIII, IX
- Hania i Teresa spoza dogo - 20zł - od 13r.: V, VI, VII, VIII, IX

Zaraz, zaraz, płacę regularnie co miesiąc - 30 zł, za siebie i brata (notabene, deklaracja mojego brata była tylko do października ubiegłego roku, potem ja przejęłam całość) więc nie rozumiem jak można pisać, że ostatnia moja deklaracja wpłynęła w sierpniu a brata w kwietniu.

Komu więc wysyłam co miesiąc deklarację 30 zł???

Czy mam zeskanować wpłaty z ostatnich miesięcy?

Posted

[quote name='grzenka']Zaraz, zaraz, płacę regularnie co miesiąc - 30 zł, za siebie i brata (notabene, deklaracja mojego brata była tylko do października ubiegłego roku, potem ja przejęłam całość) więc nie rozumiem jak można pisać, że ostatnia moja deklaracja wpłynęła w sierpniu a brata w kwietniu.

Komu więc wysyłam co miesiąc deklarację 30 zł???

Czy mam zeskanować wpłaty z ostatnich miesięcy?

Moment, zaraz to posprawdzam,

Posted

Odpisałam na pw.
Prosze, by inni posprawdzali swoje wpłaty, są w poscie 2 i starsze w poście 3, naprawdę nic nie biorę dla siebie:(, dziś - moze jak sie uda zaraz siade do banku i z 2 lat posprawdzam wszystkie wpłąty.

Posted

[quote name='Olena84']naprawdę nic nie biorę dla siebie:(.[/QUOTE]

No wiesz, nawet do głowy by mi nie przyszło:cool1:
U mnie była po prostu skomplikowana sytuacja, bo nadpłacałam deklaracje brata i to wszystko dlatego.

Posted

[quote name='margoth137']zaglądam do Romczysława-Pączysława:)[/QUOTE]

[quote name='agat21']Ja właśnie puściłam październikową deklarację dla Romcia[/QUOTE]

Dziekuje!!!

Posted

[quote name='Olena84']Na razie poprosiłam o dodatkowy post bo nie mieści sie wszystko, to tylko swiadczy jak juz Romek długo siedzi:([/QUOTE]
to fakt długo, ale za to dzięki Niemu masz "fuchę" jesteś Jego osobistą księgową, nie każdy może;)
to taki śmiech przez łzy:(

Posted

[quote name='asiuniab']to fakt długo, ale za to dzięki Niemu masz "fuchę" jesteś Jego osobistą księgową, nie każdy może;)
to taki śmiech przez łzy:([/QUOTE]

No wiem:(, właśnie dostałam pw że post jest, wiec zaraz zabieram sie do porządku tam.

Posted

[quote name='asiuniab']strasznie mnie przygnębia tytuł Romusiowego wątku, w moim sercu On nie jest niczyj;[/QUOTE]

no właśnie... ja też go kocham:)
a margoth???? to dopiero:)

Posted

[quote name='Olena84']Tytuł watku nie chce sie zmienić, próbowałam juz wczoraj ale tylko sie zapisal inny pod tytulem, musze napisac do moda...[/QUOTE]

w zaawansowanej edycji?

Posted

[quote name='Malgoska']w zaawansowanej edycji?[/QUOTE]

Tak, wątek jest stary i po jakiejś awarii która byłą kiedys stare wątki nie zmieniają tytułu, jedynie moderator może

[quote name='bakusiowa']Ode mnie Romuś też dostanie dofinansowanie.[/QUOTE]

:multi:

Posted

[quote name='Malgoska']blisko.........:)

No właśnie to już mogę:)
Romczysław -Pączysław pozdrawia ciocie i wujków ze swojego domku i życzy udanej niedzieli. Pierwsza noc minęła spokojnie i bardzo chrapiąco. Jest bardzo przytulaśny, do zacałowania:loveu: Ładnie je i spacerkuje. Jest taki radosny:):):) więcej fotek będzie jak się zrobi;)
ale mi wygodnie:)