Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie paulinken , przykro mi bardzo ale gotówką nawet złotówką już nie jestem w stanie poratować ,ale zobowiązuję się na razie przez 6 miesięcy robić co miesiąc bazarek z jakąś kartką albo zakładką - myślę że co najmniej 20 zł powinno z tego być na pewno .
Ale najbliższy za kilka dni dopiero bo na razie nie wyrabiam czasowo ...

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania shirley napisała mi: Witaj!
Nie mogę podjąć się zobowiązania stałego. W czasie ostatniego miesiąca wspomogłam już kilka psów, więc na dziś byłoby mi trudno. Obiecuję jednak po 15 czerwca - min 30 zł. Przepraszam, ale teraz nie mogę. Prosze o nr konta , to prześlę najszybciej jak to będzie możliwe.

koosiek, policz, ile już.

Posted

Wychodzi mi 30 zł/msc przez trzy miesiące, potem 10 zł/msc + 30 zł jednorazowo + bazarek. Wezmę psiaki, jeśli będzie chociaż 100 zł stałych... Fb to fajny pomysł, ale wolałabym z tym poczekać aż psy zostaną wyciągnięte.

Posted

koosiek napisał(a):
Wychodzi mi 30 zł/msc przez trzy miesiące, potem 10 zł/msc + 30 zł jednorazowo + bazarek. Wezmę psiaki, jeśli będzie chociaż 100 zł stałych... Fb to fajny pomysł, ale wolałabym z tym poczekać aż psy zostaną wyciągnięte.

Podnoszę żebym nie zapomniała ...

Posted

Paulinken - masz zapchaną skrzynkę prwyatną. Do kiedy i gdzie należy wpłacac pieniądze? Czy można zebrać informacje, kto pisze sie na pomoc na pierwszą stronę?

Posted

dostalam pw od edek;) psiaki sa w Halinowie?:shake:

wiem ze odkrywcza nie bede ale z deklaracjami na calym dogo jest kiepsko, czy jest jakakolwiek mozliwosc zdobycia zdjec? ludzie chetniej wplacaja jak widza psiaka a i moglibysmy ruszyc z ogloszeniami, boxiowe ciotki sa swietnie zorganizowane i napewno pomoga;)to i moze kundelkowi byloby latwiej cos znalezc

ja moge cos skromnie jednorazowo dorzucic, niestety splukalam sie strasznie w tym miesiacu

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Zdjęcia koniecznie by się przydały nie ma co ukrywać ze bez zdjęć to raczej mało zdziałamy ...

hycel nikogo nie wpuszcza do siebie nie ma jak zrobić zdjęć :(

Posted

Przejrzałam cały wątek i znalazłam takie deklaracje:

deklaracje stałe:

asiaf1 – 50zł

deklaracje czasowe:
ihabe – 10zł ( 3 m-ce)
waldi481 – 10zł ( 3 m-ce)
Rudzia-Biance – 20zł ( 6 mc-y )

deklaracje jednorazowe:
jezzbel – 10zł ?????
ania shirley – 30zł
Amazonka71 - 30zł

Posted

paulinken napisał(a):
Mnie na stałe po 10 zł proszę wpisać.

deklaracje stałe:
asiaf1 – 50zł
paulinken - 10zł

deklaracje czasowe:
ihabe – 10zł ( 3 m-ce)

deklaracje jednorazowe:

jezzbel – 10zł ?????
ania shirley – 30zł
Amazonka71 - 30zł

Posted

edek napisał(a):

deklaracje stałe:
asiaf1 – 50zł
paulinken - 10zł

deklaracje czasowe:
ihabe – 10zł ( 3 m-ce)

deklaracje jednorazowe:

jezzbel – 10zł ?????
ania shirley – 30zł
Amazonka71 - 30zł

No maja deklaracja to bazarkowa jest ... powinno być 20 zł i będę się bardzo starała żeby tak było ale jednak to bazarek :(

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
No maja deklaracja to bazarkowa jest ... powinno być 20 zł i będę się bardzo starała żeby tak było ale jednak to bazarek :(

ok zmienię to