koosiek Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Poproszę znajomą, żeby spytała go o zdjęcia (ja z nim nie rozmawiałam). Astek jest podobno łagodny, chodzi na smyczy. Kundelek jest trochę bardziej nieufny. Quote
koosiek Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Trafiłam przypadkiem na materiał o tym schronisku: [CENTER][video=youtube;fhT8I4Ai8lc]http://www.youtube.com/watch?v=fhT8I4Ai8lc&feature=bf_next&list=FLTLx07a7SyEA&index=1[/video] [/CENTER] Quote
Agmarek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jeny...ja wczoraj widziałam psa z łapą w gipsie i kapeluszu pooperacyjnym biegającego po Otwocku. Gdyby ktoś słyszał że takowy zaginął dajcie znać... Dzwoniłam po wetach. Nikt go nie szukał. Niestety w sprawie hoteliku dla tych psiaków też nie mogę pomóc finansowo, bo od dwóch miesięcy sponsoruję Rudego i modlę się żeby już poszedł do domu, bo puści mnie z torbami :-( Quote
koosiek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Ja im prawdopodobnie mogłabym załatwić kojec za 300 zł/msc... Żadne luksusy, ale mogłyby spokojnie poczekać, aż ogarnę się finansowo i będę mogła załatwić im lepsze miejsca. Ale nawet tych 300 teraz nie mam :( Quote
koosiek Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Chyba zbieramy, bo innych pomysłów nie mam... Fundacja astowa powiadomiona, ale nie mają miejsc :( Zresztą i tak zostałby kundelek. Tylko kurde mało czasu :( Dzisiaj biorę od tej znajomej innego psa, to poproszę ją, żeby odezwała się do niego o zdjęcia, może jakieś zrobi. Quote
koosiek Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Nie, u Yumanji płacę 600 za dwa psy w jednym kojcu, no i u niej są spacery. Kojec w Jeziórku pod Warszawą. Tam nawet fundacje trzymają psy na hotelu, więc jakoś strasznie źle im nie będzie i będzie można na spokojne poszukać jakichś lepszych miejsc. Quote
Agmarek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Olena84 napisał(a):No i jak te psiaki i jak ten w gipsie? Nie wiem. Nie widziałam go więcej jak ten jeden raz. Quote
koosiek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Psy trzeba zabrać do 14 czerwca, bo hycel wtedy wyjeżdża! Zdjęć niestety nie mam :( Quote
paulinken Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 koosiek, napisz do yumanji, czy by ich wzięła i za ile. Może mniej niż 300. Mamy w ogóle już jakieś deklaracje? Ja mogę porozsyłać wątek, ale co pisać? Że co im grozi ze strony hycla? Quote
koosiek Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Ja mam u Yumanji już dwa psy z strasznymi długami, za jednego jeszcze nie opłaciłam zeszłego miesiąca do końca, nie wpakuję jej dwóch kolejnych psów z niejasnymi finansami :( Quote
koosiek Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Nie mam pojęcia :( Może że psy trzeba zabrać na cito, że są w schronie hycla, że nie wiadomo, co się z nimi stanie, jeśli się ich nie zabierze do 14... Na cito potrzebne deklaracje chociaż na 300 zł, a najlepiej tymczasy - astek jest lepiej zsocjalizowany, prawdopodobnie mógłby iść prosto do domu... I że to dla tych psiaków jedyna szansa, bo tak właśnie jest, tutaj nie ma żadnego kolorowania, bo nawet jeśli hycel je wyadoptuje do tego 14, to trafią "do pilnowania" - czyli na łańcuchy :( Quote
ihabe Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 jestem i moge niestety tylko na 3 miesiace zadeklarować 10 zł a potem zobacze jak z finansami:-( przeslijcie nr konta Quote
si_bcw Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 jestem na zaproszenie bardzo mi przykro ale nawet tej symbolicznej 5 nie mogę zaoferować na stałe Quote
Cleo2008 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 koosiek napisał(a):Chyba zbieramy, bo innych pomysłów nie mam... Fundacja astowa powiadomiona, ale nie mają miejsc :( Zresztą i tak zostałby kundelek. Tylko kurde mało czasu :( Dzisiaj biorę od tej znajomej innego psa, to poproszę ją, żeby odezwała się do niego o zdjęcia, może jakieś zrobi. koosiek, ja juz jestem u granic mozliwosci :( umawiamy sie na fanty,ile tylko bede mogla, wiecej nie dam rady zrobic :( Quote
jezzbel Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja też mogę dac maximum 10 zł bo juz wspieram Toffika i psa na parkingu :( Quote
aanka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 jestem na zaproszenie .. jeśli mogę podpowiedzieć ,najlepiej zrobić wydarzenie na F.B . Paulina Mickey chyba robi - na bazarku ..-oplata 2 zł za wydarzenie - tylko trzeba dać namiary i opis......ja mam kilka deklaracji już .......... Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jesteśmy na zaproszenie.Możemy dac przez 3 m-ce po 10 zł. Konto prosimy. Elżbieta Quote
Javena Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Zapisuje ,ale nie wiem ,jak pomóc. Moze coś mi sie wyklaruje w połowie czerwca. Wiem ,ze to dosc długo ,ale teraz naprawde nie dam rady. Quote
Recommended Posts