Rudzia-Bianca Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ze zdjęciami i imionami będzie łatwiej ... Śliczne psy :) dobrze że już bezpieczne . Bazarek zakończył się w tempie ekspresowym - będzie z niego ok. 30 zł . Poproszę nr konta na które mam przelać pieniądze - jak spłyną wszystkie z bazarku to wpłacę . Quote
koosiek Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Aha, mam już jakieś wpłaty, dzisiaj mam zawrót głowy - jadę jeszcze z innym psem do lecznicy... Ale jutro wszystko wstawię na wątek. Na szczęście hotelik jest płatny z dołu, ale trzeba zamówić jak najszybciej karmę. Quote
Olena84 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 prosze o nr konta, jestem troche do tylu z dogo ale postaram sie szybko wplacic. Quote
edek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Właśnie się dopatrzyłam, że koosiek napisała 450zł doba + karma, czyli miesięcznie będziemy potrzebowali koło 650zł licząc, ze worek karmy będzie kosztował 100zł. Bardzo proszę Was o pomoc w rozsyłaniu im Nas więcej tym większe szanse na zebranie pieniążków. Quote
paulinken Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kurde, a musi być karma za 200 zł? One tyle zeżrą czy po prostu jakąś lepszą planujecie? Moim zdaniem, jeśli nie ma kasy, to i Chappi musi wystarczyć. Psy są piękne, dla mnie szczególnie Hugo, ale ja się nie znam na bullowatych ;) Od CC jest furciaczek, może by coś poradziła. Quote
koosiek Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Wstawiłam go na wątek zbiorczy CC. Karmę niestety będą musiały jeść najtańsza, bo po prostu nie mam skąd wziąć kasy. Dzisiaj miałam miły poranek z awanturą na wątku innych psów o brak zapłaty za hotel. Jak tak dalej pójdzie, hotele wystawia mi psy za bramy... Quote
paulinken Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A jaką karmę kupujesz? Chappi na allegro można taniej kupić. Quote
koosiek Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Teraz dostali puszki Chappi i chyba właśnie to im kupię. Quote
koosiek Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Doszły wpłaty: Edek - 25 zł Gonia13 - 30 zł Waldemar K. - 10 zł Agata C. - 10 zł Amazonka - 30 zł Ania Shirley - 50 zł Razem: 155 zł Bardzo dziękuję :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Czytam Twoje wątki i mam pytanie-czy Ty działasz sama?Pytam,bo może byłoby łatwiej dołączyć do jakiejś organizacji..Wtedy można spróbowac wystartowac w Krakvecie.. Ja wiem-oni tez mają ciężko,no ale moznaby wtedy zwrócić się np.do jakiegoś sklepu wielkopowierzchniowego o pozwolenie na wystawienie jakiegoś pojemnika na karmę czy napisać pismo żeby przekazywali karmę krótkoterminową..Oczywiście trzeba się też zoobowiązać do regularnego odbioru.. Jak pomóc?Pojęcia nie mam.. Ela Quote
koosiek Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Działam sama (tzn. bezfundacyjnie, bo poza tym jest troszkę osób, które mi w miarę możliwości pomagają :)) i chyba wolę trzymać się od fundacji wszelakich jak najdalej, patrząc na to, co się w większości z nich wyprawia... Quote
moca35 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 pogubiłam się trochę, podrzućcie mi numer konta:) dzięki Quote
Beat2010 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ja nie moge wspomoc kasą, ale chociaż napiszę, że też poznałam Koosiek ,jest to wspaniała, młoda osoba i warto Jej pomagać. Oby takich młodych osób była jak najwięcej. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Próbowałam z tymi zdjęciami,ale nie wychodzi..Jakby kto chciał to mogę w przyszłym m-cu wysłać te fanty z przeznaczeniem bazarkowym..Sama będę próbowac dalej E/W Quote
edek Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 waldi481 napisał(a):Próbowałam z tymi zdjęciami,ale nie wychodzi..Jakby kto chciał to mogę w przyszłym m-cu wysłać te fanty z przeznaczeniem bazarkowym..Sama będę próbowac dalej E/W JA też nadal nie umiem wstawiać zdjęć. Uzbieramy fanty i koosiek zrobi bazarek. Dziękujemy bardzo za fanty to duża pomoc :) Quote
Recommended Posts