Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzmy 6.30 (te psy są tam tylko wcześnie rano). Zbiórka może na pętli przy Bema? One koczują gdzieś niedaleko, a na osiedlu trudno będzie nam się znaleźć.

Zdjęć nie mam. Jeśli są zaginione, to marnego mają właściciela, bo błąkają się od kilku miesięcy.

Posted

koosiek napisał(a):
Po południu nie ma sensu, bo psów tam wtedy nie ma... Chyba, że późnym wieczorem, ale wtedy nie będzie gdzie przetrzymać psów przez noc.

Wiem. Wiem. Rozumiem.
Trzymam za Was kciuki.

Posted

Super, każda pomoc się przyda :)

A czy ktoś mógłby w sobotę pożyczyć z Psiego Anioła klatkę? Ja chyba będę tam w sobotę, ale nie mam jak jej potem przewieźć do Otwocka, bo w niedziele będę jechała na miejsce busem.

Posted

Psi Anioł znajduje się w Falenicy? Jak tak, to ja bym mogła podjechać, lecz wątpię żeby ktoś ją dał człowiekowi z ulicy.....Tak czy inaczej dysponuje samochodem, więc mogę pojechać, zabrać, przywieźć itp. Więc.....?

Posted

Może udałoby się nam spotkać w Azylu, to razem pożyczyłybyśmy klatkę :) Podaj mi proszę na pw nr tel., to się jakoś umówimy (nie wiem jeszcze w tej chwili jak będę stała z czasem, bo mam jeszcze w sobotę łapankę w Raszynie...).

Psy pojadą do Jeziórka, a ja przechodzę na dietę "o chlebie i wodzie", żeby jakoś ten kojec opłacić (no i będę szukała im czegoś lepszego, bo tam nie będą miały kontaktu z człowiekiem).

Posted

Zwierzlenwiec, nie będę Cię już ciągała, jeśli Dorota może wyskoczyć :) Dorota, pewnie będę jechała jakoś rano, bo o 14 muszę być po drugiej stronie Warszawy. Tylko teraz nie wiem, którą klatkę ma Mru - czy małą, czy dużą...

Posted

koosiek, ja nie wiem czy my damy radę bo mamy interwencje w Grójcu i łapankę w Radziejowicach :( klatkę możemy komuś jutro przekazać! my mamy tę własnej roboty, na psa takiego średniego (ta starą taką wiesz:))

Posted

[quote name='koosiek']Zwierzlenwiec, nie będę Cię już ciągała, jeśli Dorota może wyskoczyć :) Dorota, pewnie będę jechała jakoś rano, bo o 14 muszę być po drugiej stronie Warszawy. Tylko teraz nie wiem, którą klatkę ma Mru - czy małą, czy dużą...

OK. Nie ma problemu. Jak będzie jeszcze kiedyś potrzebna jakaś pomoc, to jak najbardziej pomogę :p.

Co do jutrzejszego dnia, to ile osób będzie?

Posted

A, ok, miałam jechać po tą drugą, ale ona jest podobno wielka i do zwykłego samochodu nie wejdzie... Tylko jak ją odebrać? Ja nie mam dzisiaj dostępnego samochodu :(

Zwierzleniwiec - nie mam pojęcia. Ja, Dorota z TZ, Ty - tyle wiem.