dorota3005_1976 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ja jeszcze zobacze w tygodniu kogo moge zwerbowac i ustalimy termin dokladnie zebym TŻ uprzedzila. Quote
koosiek Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Podniosę... Czy ktoś jeszcze może w niedzielę? Quote
kasiek. Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 sa jakieś fotki?to sa psy wyrzucone ,czy zagubione? Quote
Agmarek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 O której jedziecie w niedzielę? Macie jakieś konkretne miejsce spotkania? Quote
koosiek Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Powiedzmy 6.30 (te psy są tam tylko wcześnie rano). Zbiórka może na pętli przy Bema? One koczują gdzieś niedaleko, a na osiedlu trudno będzie nam się znaleźć. Zdjęć nie mam. Jeśli są zaginione, to marnego mają właściciela, bo błąkają się od kilku miesięcy. Quote
Agmarek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 koosiek napisał(a):Powiedzmy 6.30 To ja odpadam :-( myślałam że może po południu to jakoś bym próbowała. W takim razie powodzenia Wam życzę. Quote
koosiek Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Po południu nie ma sensu, bo psów tam wtedy nie ma... Chyba, że późnym wieczorem, ale wtedy nie będzie gdzie przetrzymać psów przez noc. Quote
Agmarek Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 koosiek napisał(a):Po południu nie ma sensu, bo psów tam wtedy nie ma... Chyba, że późnym wieczorem, ale wtedy nie będzie gdzie przetrzymać psów przez noc. Wiem. Wiem. Rozumiem. Trzymam za Was kciuki. Quote
dorota3005_1976 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ja w kazdym razie potwierdzam, ze bede. Niestety tylko z TZ bo robie dzisiaj suce zabieg i syna musze zostawic z nia w domu zeby pilnował. Szczegóły ustalimy w sobote. Quote
koosiek Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Zobaczcie, jaka bida: http://www.dogomania.pl/threads/203533 :-( Wywalony z domu, mieszka pod bramą, do tego miał wypadek i kuleje :-( A na wątku nie ma NIKOGO :-( Quote
zwierzleniwiec Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ja jestem z Otwocka. Jestem co prawda tu nowa i zielona jeśli chodzi o podobne akcje, ale za to mam dużo szczerych chęci. Jak mogę to z miłą chęcią pomogę. Może się do czegoś przydam....;) Quote
koosiek Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Super, każda pomoc się przyda :) A czy ktoś mógłby w sobotę pożyczyć z Psiego Anioła klatkę? Ja chyba będę tam w sobotę, ale nie mam jak jej potem przewieźć do Otwocka, bo w niedziele będę jechała na miejsce busem. Quote
zwierzleniwiec Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Psi Anioł znajduje się w Falenicy? Jak tak, to ja bym mogła podjechać, lecz wątpię żeby ktoś ją dał człowiekowi z ulicy.....Tak czy inaczej dysponuje samochodem, więc mogę pojechać, zabrać, przywieźć itp. Więc.....? Quote
zwierzleniwiec Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 A i jeszcze jedno mnie ciekawi, bo się nie doczytałam...Co później z tymi psiakami będzie gdy uda się je złapać? Jest już dla nich jakieś miejsce? Quote
koosiek Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Może udałoby się nam spotkać w Azylu, to razem pożyczyłybyśmy klatkę :) Podaj mi proszę na pw nr tel., to się jakoś umówimy (nie wiem jeszcze w tej chwili jak będę stała z czasem, bo mam jeszcze w sobotę łapankę w Raszynie...). Psy pojadą do Jeziórka, a ja przechodzę na dietę "o chlebie i wodzie", żeby jakoś ten kojec opłacić (no i będę szukała im czegoś lepszego, bo tam nie będą miały kontaktu z człowiekiem). Quote
dorota3005_1976 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mam do Azylu jakieś 30 metrów od domu. Zadzwoń do mnie jak bedziesz jechała to podejde i wezmę do domu ta klatkę a w niedziele jade samochodem to moge zabrac jak sie zmiesci do osobowki. Quote
mru Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 o której w niedzielę? klatkę azylową jedną my mamy. Quote
Agmarek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 mru napisał(a):o której w niedzielę? klatkę azylową jedną my mamy. Z tego co wiem to o 6.30 na pętli przy Bema, chyba że coś się zmieniło. Quote
koosiek Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Zwierzlenwiec, nie będę Cię już ciągała, jeśli Dorota może wyskoczyć :) Dorota, pewnie będę jechała jakoś rano, bo o 14 muszę być po drugiej stronie Warszawy. Tylko teraz nie wiem, którą klatkę ma Mru - czy małą, czy dużą... Quote
mru Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 koosiek, ja nie wiem czy my damy radę bo mamy interwencje w Grójcu i łapankę w Radziejowicach :( klatkę możemy komuś jutro przekazać! my mamy tę własnej roboty, na psa takiego średniego (ta starą taką wiesz:)) Quote
P78 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ... rozpracowaną przez Atosa :) - czy jak mu tam :):):) Quote
zwierzleniwiec Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='koosiek']Zwierzlenwiec, nie będę Cię już ciągała, jeśli Dorota może wyskoczyć :) Dorota, pewnie będę jechała jakoś rano, bo o 14 muszę być po drugiej stronie Warszawy. Tylko teraz nie wiem, którą klatkę ma Mru - czy małą, czy dużą... OK. Nie ma problemu. Jak będzie jeszcze kiedyś potrzebna jakaś pomoc, to jak najbardziej pomogę :p. Co do jutrzejszego dnia, to ile osób będzie? Quote
koosiek Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 A, ok, miałam jechać po tą drugą, ale ona jest podobno wielka i do zwykłego samochodu nie wejdzie... Tylko jak ją odebrać? Ja nie mam dzisiaj dostępnego samochodu :( Zwierzleniwiec - nie mam pojęcia. Ja, Dorota z TZ, Ty - tyle wiem. Quote
Recommended Posts