malawaszka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 o boże no dobija mnie to :( szkoda, że jesteście tak daleko bo bym go wzięła do hotelu chociaż, ale póki co drugi raz na taki kosztowny transport nie możemy sobie pozwolić :cry: migiem by dom znalazł! Quote
łolkiee Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 UWAGA!! Poszukuję osoby z Lęborka lub bywającej-przejeżdżającej w tamtych okolicach. Potrzebna wizyta przedadopcyjną dla Sary. Jeśli możesz pomóc lub znasz kogoś z tamtych okolic napisz do mnie PW. Dziękuję i przepraszam za offa Quote
brazowa1 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Pies wyadoptowany,ale jeszcze nie znam szczegołow. Oczywiscie mam mozliwośc sprawdzania domów. Quote
wszpasia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 brazowa1 napisał(a):Pies wyadoptowany,ale jeszcze nie znam szczegołow. Oczywiscie mam mozliwośc sprawdzania domów. To dużo szczęścia szorściaku w Nowym roku:lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 oooo oby dobry domek - trzymam :kciuki: a ta druga część zdania to prawda czy taki :hmmmm: gorzki żart? Quote
otita Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Trzymam kciuki za zwyczajny normalny domek ze zwyczajnymi, normalnymi ludźmi! Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
jambi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 malawaszka napisał(a):oooo oby dobry domek - trzymam :kciuki: a ta druga część zdania to prawda czy taki :hmmmm: gorzki żart? brązowa ... ??? Quote
brazowa1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Druga część zdania to prawda,nie chciałam,aby wyszło na sarkazm :) Quote
malawaszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 no to super!!!! daj znać jakby Ci sie udało poznać domek malucha! Quote
Recommended Posts