Jump to content
Dogomania

Roczny sznaucerek sredni. Nie kupuj u handlarza-zaadoptuj. W DS

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kierownik jest OK,poprosił mnie,zeby go informowac o takich rzeczach,bo chciałby wiedziec o co chodzi,gdy ludzie dzwonią. Ale stresa miałam,musimy unikac takich sytuacji.

piesek w schronie. Jest słodki-jak dziwczynka,nie bedzie z nim problemów typu agresja,piesek jest przymilny i bardzo całusny ,delikatny. Niepewny siebie. Zywo reaguje na przywolanie,na zyczliwe słowo. Opiera sie lapkami i usiluje delikatnie lizac po twarzy,zachowuje sie,jak szczeniaka,nie jak prawie roczny piesek. Moga byc klopoty typu-sikanie,bo piesek długo sie zastanawiał,zanim odwazył sie siknąc,tam,gdzie zalatwiaja się schroniskowe psy.
Z charakteru bardzo delikatny,łatwy do stłamszenia pies,bo o swoje nie zawalczy,dlatego musi trafic do "ciumających",delikatnych ludzi,którzy na dzien dobry nie zafundują mu kolczaty i faszystowskiego szkolenia.

Posted

uf uf uf ...

Kochany chłopczyk no... myślę, że po świętach drgnie w adopcjach, dziś zrobię allegro średniakowe wyróżnione to może i przed świętami...

ludzie takie skarby po schronach siedzą i płaczą, a Wy okna myjecie i karpie męczycie :cry:

Posted

No, to super! Cieszę się, że masz fajnego kierownika, z tego co słyszę, w schroniskach to raczej rzadkość. Nie wiem czy cieszyć się, że Bruno taki cudny, czy raczej załamać!
Ja Twoich postów, brązowa1 nie mogę czytać! Wczoraj zryczałam się przy tekście o tym jak stare psiaczki w schronisku żebrzą o "Pana". Teraz wyobrażam sobie jak jakiś dupek bija Bruncia! :flaming:

Posted

malawaszka napisał(a):
uf uf uf ...

Kochany chłopczyk no... myślę, że po świętach drgnie w adopcjach, dziś zrobię allegro średniakowe wyróżnione to może i przed świętami...

ludzie takie skarby po schronach siedzą i płaczą, a Wy okna myjecie i karpie męczycie :cry:

oco to nie, ja ani okien nie myje ani karpia nie mecze, do Bruna mam daleko....a moze ja nie jestem ludzie ? Biedny Bruno :(

Posted

Hej - ogłoszenia Otity może zmienić Brązowa!!! zobaczcie co Otita tu napisała:

[quote name='otita']2. Większość poprawiłam tylko z najpewniej link do zmian poszedł do brązowej1 na maila i tylko ona może to zmienić.

może spróbowac na PW napisac do nich?

Posted

Ale skoro millraca zamieściła wiadomość od brązowej, tzn, że sama brązowa nie ma teraz dostępu do netu. Wysłałam sms -a , ale również nie odpowiada. Boję się dzwonić , bo może jest w fabryce i grozi jej gilotyna za rozmowy osobiste w czasie pracy...

Posted

usunęłam :shock: boże co za kraj :shake: odechciewa się wszystkiego naprawdę... raz, że schroniska robią problemy (tu piszę ogólnie bo to nie jest jedyne), a dwa, że jak się podaje telefon w ogłoszeniu to idioci i tak robią po swojemu i nie dzwonią na podany numer tel. :shake:

to chyba i na dogo trzeba usunąć wątek... bo też dużo ludzi zagląda...

Posted

nie przepraszaj... to nie my powinnyśmy przepraszać :shake: aż mam ochotę po prostu jechać tam i go zabrać :( jakbyś słyszała że ktoś jedzie na śląsk na święta to go pakuj - wtedy będziemy mogły ogłaszać do woli...

Posted

no ale nie ci sami ludzie oglądają ogłoszeina, a tu raczej nie chodzi o to, że ktoś ze schroniska go wypatrzy bo też wątpię żeby szukali ogłoszeń ze swoimi psami, tylko o to, że jak napisane jest miasto to ludzie nie dzwonią na podaną komórkę do wolontariusza tylko prosto do schroniska