Jump to content
Dogomania

Roczny sznaucerek sredni. Nie kupuj u handlarza-zaadoptuj. W DS

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesek jest bardzo fajny,wielkośc około 45 cm w kłebie.

zawsze zaznaczam ,ze tylko woj pomorskie,nie organizujemy transportu,jedna pani dzwoniła z wielkimi pretensjami do kolezanki od kontaktu tel.,ze nie przywieziemy im psa.

Posted

malawaszka napisał(a):
koniecznie! jedna pani się zakochała... tak bardzo, że trzeba jej go przywieźć :shock: wrrrr

wykąpanego, z czerwoną kokardką i na Dzień dobry ma jej pewnie kapcie przynieść?

brazowa1 napisał(a):
jedna pani dzwoniła z wielkimi pretensjami do kolezanki od kontaktu tel.,ze nie przywieziemy im psa.

no pewnie, bo jak to tak? pani chce dac pieskowi dom a wy jej psa nie przywieziecie? skandal....

Posted

.....ja tez sie w nim podkochuje i odemnie tez daleko...ach gdyby to bylo w Rybniku .....Wroclawiu albo Poznaniu....ale do tych tez mam jeszcze 900 km...:(

Posted

No to rzeczywiście kretyn.... Do tego dowóz na lotnisko ..Acha - już widzę, jak obsługa schronu biegnie lotem błyskawicy na terminal z psem na smyczy...

Kiedyś usłyszałyśmy kilka gorzkich słów w "naszym" schronie, bo ogłosiłyśmy psa z działu kwarantanny. Opr zebrał personel, że nas tam w ogóle wpuścił - bo to strefa zamknięta dla osób postronnych.

Posted

zależy,ale nie ma pozowlenia. Duzo by tłumaczyć. Moge dawac tylko takie,które wczesniej zatwierdzi mi kieronik schroniska,ale ...no wiecie jak jest,czasem szkoda mi czasu.Nigdy w zadnym ogłoszeniu nie pisze miejscowosci.W ten sposób to omijam,ze nie dzownia bezpośrednio do schroniska. Bedzie dym :( :( :(

Nigdy nie pisze w jakim mieście jest pies...
juz miałam telefon :(

Posted

Oj, nie lubię takich sytuacji!
Dla uporządkowania:
1. Ogłoszenia skopiowałam od malawaszki z e-sznaucerów, dodałam jedynie imię i chyba jedno zdanie od brązowej1.
2. Większość poprawiłam tylko z najpewniej link do zmian poszedł do brązowej1 na maila i tylko ona może to zmienić.
3. Malawaszko właśnie widzę jak na twoich ogłoszeniach np. na Morusku nagle zmienia się Sopot w Trójmiasto - nie umiesz się przyznać do błędu?
4. Popraw jeszcze e-sznaucery, bo tam nadal wisi Sopot.
5. Moje ogłoszenia poszły wczoraj i raczej wiele osób od razu się na nie nie rzuciło.
6. Ludzie powariowali z tymi dowozami psiaków.
7. Przykro mi brązowa, że będziesz miała dym. Nie miałam pojęcia, że takie są "realia schroniskowe" - To powinno być w pierwszym punkcie.

Posted

oszalałaś chyba dziewczyno :shock: nic na morusku NAGLE ani w ogóle nie zmieniałam hahaha a zajrzyj na e-sznaucery i pokaż mi w którym miejscu tam jest Sopot! i nie wmawiaj mi że tam zmieniłam cokolwiek bo tam jest data ostatniej zmiany!
teraz sprawdziłam wszystkie które zrobiłam i miałam Sopot na olx bo tam trzeba było wybrać miasto a nie wpisać i odruchowo wybrałam i to tam zmieniłam teraz - ale TERAZ a nie wczoraj potajemnie :lol: do błędu umiem się przyznać bo już wystarczająco dużą dziewczynką jestem

Posted

Duża dziewczynko! Masz tu linka do ogłoszeń e-sznaucerów (pogubiłaś się we własnych ogłoszeniach?): http://www.sznaucery.rix.pl/pokochaj.html i zmień w końcu te dane, bo nikt inny tego nie może zrobić.
To się nazywa brak odwagi cywilnej, a przecież nikt Ci głowy nie chce urwać. Wiadomo, że wszystkim chodzi o dobro psa i ciągnięcie tej dyskusji nie ma żadnego sensu.