Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

la_pegaza napisał(a):
kurde, po pierwsze bardzo mi przykro.

niestety ja nie wiem kto ją obserwuj, wyświetla tylko ile osób. a jakiś inny numer? stacjonarny? albo rodziców, wiem, że to kłopotliwe, ale trzeba coś wymyśleć

Kurcze, telefon stacjonarny mam popsuty:(
Wysłałam własnie kolegę z pracy po starter simplusa, na jakis czas musi mi to wystarczyć.
Jak tylko będę miała numer to się odezwę.

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

La_pegaza, mój nowy tymczasowy numer to: 669-320-493.
Błagam zmień numer na aukcji i poproś o kontakt Pani ze Szczytna i Pani Olgi z Bemowa...
Ich numery miałam w utraconym telefonie :(

Posted

właściciel przedłużył mi łaskawie czas na szukanie domu...
naprawdę nie mogę wziąć (albo wziąść) Jej do siebie, bo grozi mi piwnica :(
Proszę o pomoc, numer tymczasowy milczy jak zaklęty :(

Posted

Marzenko, przepraszam, że tak motam, ale dzisiaj stało się coś co sprawiło, że uwierzyłam w ludzi :)
Przyszło do mnie młode małżeństwo z moją torebką :)
Fakt, że torebka była przemoczona (wyłowili ją z Zalewu Zegrzyńskiego), ale wszystko w niej było :loveu: Zniknęło tylko troszkę kasy, ale dokumenty i karty do bankomatu nie ruszone :)
Teraz wszystko się suszy :) Z telefonu raczej nie będzie pożytku, ale karta sim jest nieuszkodzona i znowu mam swój stary numer: 603-647-237.
Marzenko, proszę Cię, zmień znowu aukcję :oops: I poproś o kontakt Pani ze Szczytna i Pani Olgi z warszawskiego Bemowa, ich numery miałam wpisane w pamięć telefonu i już ich raczej nie odzyskam :(
Sprawa bardzo pilna, mamy coraz mniej czasu :(

Posted

doddy napisał(a):
A w koncu ktorys domek docelowo zdecydowal sie na Bertusie, czy szukamy dalej?

szukamy dalej :(
zostałam okradziona, miałam numer tymczasowy, Marzenka go wstawiła, teraz wróciłam do starego numeru, a Marzenki nie ma i nikt nie może tego zmienić na allegro :(
wszystkie numery miałam w komórce, a komórkę i torebkę odzyskałam wczoraj, ale wszystko pływało w Zalewie Zegrzyńskim :(
Dane z telefonu są raczej nie do odzyskania, jak się z tymi ludźmi ponownie skontaktować????

Posted

ten maluch będzie dzisiaj u mnie :)
nie mogłam pozwolić na to, żeby ją zabito, ale ja też nie jestem Bogiem, proszę pomóżcie, ona nie ma nic, nawet odrobaczenia, zero szczepień :(

Posted

Kacha, czemu musisz ją izolować od Tigry? Półtora tygodnia temu "wydałam" mała Tolę, którą też odrobaczałam, ale nie izolowałam jej od Chestera. Za odrobaczenie kluseczki Pyrantellum w lecznicy zapłaciłam 5,60 zł. Koszt badania przy pierwszym odrobaczaniu (pierwsza jej wizyta w lecznicy) zapłaciłam 20 zł. Zanim zaszczepisz Bertę musisz ją odrobaczyć i to pewnie kilka razy w odstępach co 10 dni. Może zanim zdążysz ją zaszczepić znajdzie się już dla niej domek :)

Posted

Dziewczyny pomóżmy, tan psiak miał być ponoć w lesie zabity kijem (jak coś pomieszałam to sorry i zmienię).
Skoro Kacha pisze, że nie ma kasy to może nie ma. Pomóżmy jej!!!!