Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilnie poszukuję domku dla maleńkiej 7-tygodniowej suni, mix amstaffka.
Mała przebywa w tej chwili około 70 kilometrów od Warszawy, ale jeśli chodzi o transport do Warszawy to nie ma problemu.
Właściciel, nie wiedząc z kim jego suczka "zaciążyła" zostawił sobie jednego szczeniaka, jak mała zaczęła przypominać amstaffka postanowił sie jej pozbyć :mad: :mad: :mad:
Wolę pozostawić to bez komentarza, bo do głowy przychodzą mi same niecenzuralne słowa :(
Właściciel dał mi czas do końca tygodnia...
Błagam, pomóżcie...

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
w wątku Luny była mowa o domku w Ponzaniu, sunia trafiła do Katowic więc dom nadal wolny.

La_pegaza mogłbyś mi coś przybliżyć na ten temat????
Od poniedziałku biorę tydzień urlopu i myślę, że mogłabym sunię przewieźć do Poznania mimo skręconej kostki.
Tylko, że domek musi być pewny...

Posted

la_pegaza napisał(a):
z tym tekstem co jest? jakieś namiary potrzebne.

A uważasz,że ten tekst mógłby się nadać????
Wysyłam Ci swoje dane kontaktowe na priva. Cały czas mam kontakt z właścicielem, właściwie codziennie, to mój kolega z pracy:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

oddałm dziś lune, miałm kilkoro chętnych w tym fajni Państwo z Poznania maja dom z ogrodem i sunie dobermanke szukaja dla niej towarzyszke ta mówiła że chce adoptowac sunie ale w wieku 8 miesięcy wiec niewiem warto spróbowac zadzwonić doniej i porozmawiać z nią.

Podam nr telefonu spróbujcie się z nia skontaktować,, mozecie powiedizeć ze luna poszła dziś poopołudniu do domu i nr macie odemnie.

502648268

Życze powodzenia i trzymam ksiuki za malutką oby jej się udało.

Dajcie potem znać.

Posted

la_pegaza napisał(a):
sunia jest śliczna, na pewno znajdzie dom, tylko trzeba ją odpowiednio rozreklamować ;)

może tymczas by się znalazł ??

może daj w tytule, że mało czasu.

zmieniłam, też wierzę, że maleńka znajdzie domek...
W końcu jest przecudna, tylko te chore ludzkie podejście, że to pies morderca mnie przeraża :angryy: :angryy: :angryy:
Bercisko, skacz po domek :)

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
oddałm dziś lune, miałm kilkoro chętnych w tym fajni Państwo z Poznania maja dom z ogrodem i sunie dobermanke szukaja dla niej towarzyszke ta mówiła że chce adoptowac sunie ale w wieku 8 miesięcy wiec niewiem warto spróbowac zadzwonić doniej i porozmawiać z nią.

Podam nr telefonu spróbujcie się z nia skontaktować,, mozecie powiedizeć ze luna poszła dziś poopołudniu do domu i nr macie odemnie.

502648268

Życze powodzenia i trzymam ksiuki za malutką oby jej się udało.

Dajcie potem znać.

Dzięki Justynko, numer zapisałam i rano zadzwonię, teraz to już chyba nie wypada:oops:
Teoretycznie nie ma jeszcze ciszy nocnej, ale ludzie różnie kładą się spać...
Chociaż jakby zdecydowali się na Bertę ich upodobania co do snu musiałyby się zmienić ;)

Posted

mam nadzieję, ze sunce sie uda jest śliczna, sama miałm mała astkę i wiemjak trudno jest znaleźć dom dla takiego psa, ludzie naprawde nic o tych psach nie wiedzą, zamiast poczytać na temat tej rasy to wyciągają wnioski z tygo co usłyszą lub się dowiedzą.

Ta pani jest naprawdę odpowiedizalna długo z nia dziś rozmawaiłam, oby się udało.

Posted

Słuchajcie, ja niezbyt jestem w stanie pomóc, bo mam na głowie 3 takie maleństwa i kilka dorosłych astów i jescze nikt normlany sie nie zgłosił. tylko tacy, zeby siebie od razu...:flaming::chainsaw:, a tak ich...
Okropność... trzeba ją wziąć do jakiegos domu tymczasowego.
Jakbyście słyszeli o jakims fajnym domu dla naszych maluchów lub dorosłych, to prosze tez pomóżcie.
Sorki, ale nie mogę nic w tej sprawie zrobic...

Posted

la_pegaza napisał(a):
w sumie większe szanse, że ich sucz zaakceptuje takie maleństwo niż podlotka.

Rano zadzwonię do tej Pani, Justynko podniosłaś mnie na duchu :)
Zastanawiałam się jak podejść do tej Pani, ale już wiem, że po prostu powiem Jej samą prawdę, najświętszą prawdę i tylko prawdę :)
Viktorijo dzięki za odpowiedź, La_pegaza dzięki za wszystko :)
Trzymajmy kciukasy za jutrzejszą rozmowę, jak wszystko będzie ok, już w poniedziałek mogę Bertuśkę zawieźć do Poznania :)
Tylko, że już na miejscu ktoś musiałby mnie po Poznaniu oprowadzić, byłam tam kilka razy, ale tylko na dworcu Poznań Główny i na Rynku w piątej klasie podstawówki :oops:
Ale myślę, że jak już wszystko się uda to jest to tylko kwestia odpowiedniego dogadania się.
Jak narazie Bertunia idzie do góry po domek :)