kacha_wawa Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Dzięki cioteczki :) Doddy teraz mam urlop i do końca tygodnia nigdzie nie wyjeżdżam, mieszkam na warszawskiej Ochocie i właściwie non stop mam czas. Tylko dzisiaj po 18 jadę prawdopodobnie na działki na Paluchu zobaczyć jak się miewa biała pogryziona suńka, czekam tylko na znak od Kostek, czy jedzie ze mną... Czekam też na malutką, kolega na 16 idzie do pracy, wiec lada moment będę miała tu sajgon... Magdarynko, jeśli o chodzi o pytanie dlaczego muszę dziewczyny izolować to boję się, żeby mała ewentualnie niczym mi Tigry nie zaraziła, Tigra ma wszystkie szczepienia, ale ja zawsze martwię się na zapas :oops: Poza tym w Tigrze jest tyle energii, że jak dojdzie Berta to niedługo będę mogła sobie szukać miejsca w wariatkowie ;) Quote
kacha_wawa Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Bercisko, nie spadaj tak nisko :( Quote
kacha_wawa Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Mój "kochany" kolega dał mi właśnie znać, że przywiezie mi Bertę dopiero jutro, albo pojutrze :( To po cholerę mi wysyła w nocy sms-y, niektórym brakuje piątek klepki pod sufitem :shake: Quote
kacha_wawa Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Nie wiadomo czy Berta trafi do mnie jutro, czy w czwartek, jest opcja, że być może dopiero w piątek, ponieważ wyciągamy maleństwo z lecznicy na Ursynowie i musimy je do Gdańska przewieźć. W każdym razie nic Bertuni nie grozi, mam zapewnienie kolegi :) I jeszcze czekam na telefon jednej Pani, która jest małą zainteresowana... Jakby domek wypalił mała w piątek wylegiwałaby się już u siebie w domku :) Jednak narazie i tak szukamy dalej domku, muszę mieć 100 procentową pewność co do domku... Quote
kacha_wawa Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 kacha_wawa napisał(a):Nie wiadomo czy Berta trafi do mnie jutro, czy w czwartek, jest opcja, że być może dopiero w piątek, ponieważ wyciągamy maleństwo z lecznicy na Ursynowie i musimy je do Gdańska przewieźć. W każdym razie nic Bertuni nie grozi, mam zapewnienie kolegi :) I jeszcze czekam na telefon jednej Pani, która jest małą zainteresowana... Jakby domek wypalił mała w piątek wylegiwałaby się już u siebie w domku :) Jednak narazie i tak szukamy dalej domku, muszę mieć 100 procentową pewność co do domku... Mamy tymczas :):):) Malwinko dziękuję :):):) Bertunia też :):):) Quote
Folen Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :) Czekam z niecierpliwością na maluszka i mam nadzieję, że moja "moc sprawcza expresowej wymiany tymczasu na stały" zadziała po raz trzeci :oops: Quote
kacha_wawa Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Folen napisał(a)::) Czekam z niecierpliwością na maluszka i mam nadzieję, że moja "moc sprawcza expresowej wymiany tymczasu na stały" zadziała po raz trzeci :oops: Ja też na to liczę :) Jestem szczęśliwa :) Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 tymczas mamy, teraz poszukujemy domku docelowego :) kurcze, deficyt domków jest, ale i tak małej nie zostawię... Ciotka Folen zresztą też... Quote
AgaiTheta Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 To super teraz mamy troszke czasu i już spokojniej można szukać! Ja w sobotę jestem w Warszawie, więc jak się trafi domek gdzieś w okolicach trasy Elbląg - Warszawa to mogę dotransporcić :megagrin: Quote
Folen Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Jak małą "usidlę" to nie wiem jak ją potem wypuszczę :oops: A tak poważnie to mam nadzieję, że domeczek już czeka na maleństwo.. Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Folen napisał(a):Jak małą "usidlę" to nie wiem jak ją potem wypuszczę :oops: A tak poważnie to mam nadzieję, że domeczek już czeka na maleństwo.. Ciociu szukam cały czas, teraz mam jeszcze jedną sprawę na głowie, a później Bertuśka będzie szukała domu pełną parą :) Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 AgaiTheta napisał(a):To super teraz mamy troszke czasu i już spokojniej można szukać! Ja w sobotę jestem w Warszawie, więc jak się trafi domek gdzieś w okolicach trasy Elbląg - Warszawa to mogę dotransporcić :megagrin: Ciotka, zapraszam na kawkę do mnie :) Szczęśliwicka 23B m.5, dom otwarty :) Quote
kacha_wawa Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 tak odwlekałam i odwlekałam, aż poszłam do skrzynki i znalazłam swój rachunek za komórkę: 550 złotych prawie, kurcze ja się chyba utopię :(:(:( Quote
AgaiTheta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 uuuuuuuuuuuuuuu dużo, ja po swój jeszcze nie idę :shake: Quote
agusiazet Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Kacha, nie top się, to tylko pieniądze. Mogę coś dorzucić, jeśli wygadałaś tyle dla psiaków. Pozdrawiam Aga. Quote
la_pegaza Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 kacha, daj znać co robić - małej jutro kończy się allegro. nie chce żeby ktos w ostatniej minucie licytował i wykłócał o psa, o ile to jakiś nieodpowiedzialny typ. Quote
kacha_wawa Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 la_pegaza napisał(a):kacha, daj znać co robić - małej jutro kończy się allegro. nie chce żeby ktos w ostatniej minucie licytował i wykłócał o psa, o ile to jakiś nieodpowiedzialny typ. Marzenko, jakbyś mogła przedłużyć byłoby super :):):) odległość od Wawy się nie zmieni, transport jakos załatwimy :) Quote
la_pegaza Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 dobra, boję się żeby jakiś czub nie wyskoczył w ostatniej minucie. miałam już taką sytuację :shake: napisane wyraźnie dzwonić a nie licytować. najwyżej ściągnę mała i dam raz jeszcze Quote
kacha_wawa Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 la_pegaza napisał(a):dobra, boję się żeby jakiś czub nie wyskoczył w ostatniej minucie. miałam już taką sytuację :shake: napisane wyraźnie dzwonić a nie licytować. najwyżej ściągnę mała i dam raz jeszcze już kilka czubów dzwoniło, ale to sie da wyczuć, może napisz, że to pies nie dla idiotów ;) Quote
la_pegaza Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 wiesz jak jest, wylicytuje i bedzie sie wyklocal. :mad: Quote
Recommended Posts