Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki cioteczki :)
Doddy teraz mam urlop i do końca tygodnia nigdzie nie wyjeżdżam, mieszkam na warszawskiej Ochocie i właściwie non stop mam czas.
Tylko dzisiaj po 18 jadę prawdopodobnie na działki na Paluchu zobaczyć jak się miewa biała pogryziona suńka, czekam tylko na znak od Kostek, czy jedzie ze mną...
Czekam też na malutką, kolega na 16 idzie do pracy, wiec lada moment będę miała tu sajgon...
Magdarynko, jeśli o chodzi o pytanie dlaczego muszę dziewczyny izolować to boję się, żeby mała ewentualnie niczym mi Tigry nie zaraziła, Tigra ma wszystkie szczepienia, ale ja zawsze martwię się na zapas :oops:
Poza tym w Tigrze jest tyle energii, że jak dojdzie Berta to niedługo będę mogła sobie szukać miejsca w wariatkowie ;)

Posted

Mój "kochany" kolega dał mi właśnie znać, że przywiezie mi Bertę dopiero jutro, albo pojutrze :(
To po cholerę mi wysyła w nocy sms-y, niektórym brakuje piątek klepki pod sufitem :shake:

Posted

Nie wiadomo czy Berta trafi do mnie jutro, czy w czwartek, jest opcja, że być może dopiero w piątek, ponieważ wyciągamy maleństwo z lecznicy na Ursynowie i musimy je do Gdańska przewieźć.
W każdym razie nic Bertuni nie grozi, mam zapewnienie kolegi :)
I jeszcze czekam na telefon jednej Pani, która jest małą zainteresowana...
Jakby domek wypalił mała w piątek wylegiwałaby się już u siebie w domku :)
Jednak narazie i tak szukamy dalej domku, muszę mieć 100 procentową pewność co do domku...

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Nie wiadomo czy Berta trafi do mnie jutro, czy w czwartek, jest opcja, że być może dopiero w piątek, ponieważ wyciągamy maleństwo z lecznicy na Ursynowie i musimy je do Gdańska przewieźć.
W każdym razie nic Bertuni nie grozi, mam zapewnienie kolegi :)
I jeszcze czekam na telefon jednej Pani, która jest małą zainteresowana...
Jakby domek wypalił mała w piątek wylegiwałaby się już u siebie w domku :)
Jednak narazie i tak szukamy dalej domku, muszę mieć 100 procentową pewność co do domku...

Mamy tymczas :):):)
Malwinko dziękuję :):):) Bertunia też :):):)

Posted

:) Czekam z niecierpliwością na maluszka i mam nadzieję, że moja "moc sprawcza expresowej wymiany tymczasu na stały" zadziała po raz trzeci :oops:

Posted

Folen napisał(a):
:) Czekam z niecierpliwością na maluszka i mam nadzieję, że moja "moc sprawcza expresowej wymiany tymczasu na stały" zadziała po raz trzeci :oops:

Ja też na to liczę :)
Jestem szczęśliwa :)

Posted

To super teraz mamy troszke czasu i już spokojniej można szukać!

Ja w sobotę jestem w Warszawie, więc jak się trafi domek gdzieś w okolicach trasy Elbląg - Warszawa to mogę dotransporcić :megagrin:

Posted

Folen napisał(a):
Jak małą "usidlę" to nie wiem jak ją potem wypuszczę :oops: A tak poważnie to mam nadzieję, że domeczek już czeka na maleństwo..

Ciociu szukam cały czas, teraz mam jeszcze jedną sprawę na głowie, a później Bertuśka będzie szukała domu pełną parą :)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
To super teraz mamy troszke czasu i już spokojniej można szukać!

Ja w sobotę jestem w Warszawie, więc jak się trafi domek gdzieś w okolicach trasy Elbląg - Warszawa to mogę dotransporcić :megagrin:

Ciotka, zapraszam na kawkę do mnie :)
Szczęśliwicka 23B m.5, dom otwarty :)

Posted

la_pegaza napisał(a):
kacha, daj znać co robić - małej jutro kończy się allegro. nie chce żeby ktos w ostatniej minucie licytował i wykłócał o psa, o ile to jakiś nieodpowiedzialny typ.

Marzenko, jakbyś mogła przedłużyć byłoby super :):):) odległość od Wawy się nie zmieni, transport jakos załatwimy :)

Posted

dobra, boję się żeby jakiś czub nie wyskoczył w ostatniej minucie. miałam już taką sytuację :shake: napisane wyraźnie dzwonić a nie licytować.

najwyżej ściągnę mała i dam raz jeszcze

Posted

la_pegaza napisał(a):
dobra, boję się żeby jakiś czub nie wyskoczył w ostatniej minucie. miałam już taką sytuację :shake: napisane wyraźnie dzwonić a nie licytować.

najwyżej ściągnę mała i dam raz jeszcze

już kilka czubów dzwoniło, ale to sie da wyczuć, może napisz, że to pies nie dla idiotów ;)