Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
hop do góry bo czas ucieka :(

La_pegazo, nie rozmawiałam, ale coś się święci...na Mazurach w Szczytnie :loveu:
W przyszły czwartek Państwo maja być w Warszawie, kolega obiecał mi, że psu nie stanie się krzywda do tego czasu :)
Państwo mają domek z ogrodem, psiak absolutnie nie mieszkałby na dworzu, tylko w domku. Mam nadzieję, ze wszystko wypali, rozmawiałam z Panią ponad godzinkę (drzę na myśl o rachunku:oops: ), na wiosnę po 16 latach odeszła za TM ich ukochana suczka, długo się zbierali z decyzją o przyjęciu kolejnej bidy, teraz już są pewni, że chcą znowu otoczyć miłością kolejnego psa :)
Także mocno trzymajmy kciukasy, żeby wszystko było w porządku :thumbs:

Posted

Viktorija napisał(a):
ąd bierzecie takich ludzi??? Jak będziecie miały więcej fajnych domków niż suni ;), to pamietajcie o naszych 3 szczeniaczkach

no ten w Poznaniu jeszcze jest ;)

ktoś ją obserwuje na allegro :)

Posted

la_pegaza napisał(a):
no ten w Poznaniu jeszcze jest ;)

ktoś ją obserwuje na allegro :)

Zapomniałam napisać, że Pani ma troje dzieci, w tym dwójkę prawie dorosłych i 10-letnią córkę, która jednak wie jak sie psiakiem opiekować.
Myślę więc, że jak domek wypali to mała będzie miała jak w raju i będzie wiele rąk do jej tarmoszenia :)
Viktorijo, jak możesz to wyślij mi na priva swój numer, jak ktoś zadzwoni w sprawie suni to skieruję tę osobę do Ciebie i być może innemu maluchowi skapnie jakiś domek.

Posted

Zadzwoniła kolejna zainteresowana Pani, też bardzo sympatyczna, ma 4-pokojowe mieszkanie na warszawskim Bemowie, miesiąc temu pożegnała po 15 latach swojego pudelka, coś czuję, że będe miała twardy orzech do zgryzienia z wyborem domku dla małej :oops:

Posted

la_pegaza napisał(a):
no to kolejny dylemat,. bo 3 też obserwuje :lol:

To noc będzie nieprzespana, ale ta trzecia osoba jeszcze się nie odezwała :)
Jak się odezwie to wtedy będę intensywnie myśleć komu dać Bertunię, a komu zaproponować astki od Viktoriji :)
Uciekam zaraz z dogo, bo wychodzę z domu, jak mi się uda to jeszcze w nocy się zaloguję, a jak nie to rano, w pracy :)
Pozdrawiam Was cioteczki

Posted

Marzenko, czy możesz skontaktować sie z osobami obserwującymi Bertusię????
Napisz im, zeby kontaktowali sie ze mną na maila, ewentualnie na gg:7338690 lub Skype: kacha_wawa82 (po 21 będę w domu, teraz siedzę w pracy). Jak możesz to wpisz na allegro mój adres mailowy: [email protected]
Jednego nie przewidziałam, zostałam w nocy okradziona, nie mam żadnych dokumentów,nie mam komórki, wszystkie karty do bankomatu też poszły i cała kasa... Szkoda gadać, od poniedziałku mam urlop i każdemu będę musiała udowadniać, że ja to ja :( I czeka mnie teraz mnóstwo formalności...
Marzenko, błagam skontaktuj się z tymi ludźmi na maila, dzisiaj nie dam rady kupić nawet karty tymczasowej, bo cały dzień pracuję, jutro dopiero kupię i podam tymczasowy numer, dopóki nie wyrobię nowej karty dla starego numeru. Nie chce, żeby domki przepadły...

Posted

Viktorija napisał(a):
o rany, jesli możemy ci jakoś pomóc, to dawaj znać...
współczuje...

Viktorijo, dzięki :)
Jakoś muszę dać sobie radę, chyba znowu się do rodziców zgłoszę o pomoc, i tak najgorsza jest sprawa z dokumentami i kartami, dzwoniłam do banku i na nową kartę karzą mi tydzień czasu czekać, paranoja totalna :angryy:
Dobrze, ze chociaż paszport mam ;)
Teraz najważniejszy jest kontakt na allegro z potencjalnymi właścicielami, nie chcę, zeby z suni zrezygnowali, nie chce, żeby pomyśleli, ze ich olewam...

Posted

kurde, po pierwsze bardzo mi przykro.

niestety ja nie wiem kto ją obserwuj, wyświetla tylko ile osób. a jakiś inny numer? stacjonarny? albo rodziców, wiem, że to kłopotliwe, ale trzeba coś wymyśleć