doddy Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 I co u Bertuni? Gdzie przebywa? kacha wawa czy my się jakoś umawiamy? Quote
kacha_wawa Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 doddy napisał(a):I co u Bertuni? Gdzie przebywa? kacha wawa czy my się jakoś umawiamy? Przepraszam, ale miałam ostatnio lekkie zamieszanie ... Bertunia jedzie do Folen na tymczas, ale cały czas szukamy dla Niej domku docelowego... Doddy jesteś na gg może???? Pomoc dla Folen potrzebna, Berta potrzebuje odrobaczenia i szczepień... Zastanawiam się nad AFN, ale tam nie mam dobrych układów, bo kiedyś wprost powiedziałam o czymś za dużo...:oops: Quote
AgaiTheta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Spokojnie Kasiu, odrobaczenia, szczepienia to nie jest duża kwota, jakos damy radę sądzę. Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 :loveu: dziękujemy Cioci Doddy :loveu: już mamy troszkę kaski dla Berci na dobry początek :):):) muszę jej teraz obróżkę i smycz jeszcze kupić, ale to chyba poczekam na małą, żeby odpowiedni rozmiar dobrać ;) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Cioteczki, Bercia po prostu rewelacja, cud, miód i malina:loveu: Miałam Ją dosłownie godzinkę (no może 1,5) i jestem zaskoczona, że ten maluch jest taki mądry... Wytrzymała podróż 70 km od swojego "pana", załatwiła swoje potrzeby dopiero jak Ją postawiłam na trawnik (a siusiała chyba, ze 3 minuty;) ):) Mądra dziewczynka :):):) Powoli przyzwyczajałam Ją do chodzenia na smyczy (którą utworzyłam od paska mojego aparatu ;) ) , całkiem nieźle Jej szło, ale nie chciałam Jej stresować i wylądowała u mnie na rękach :) Psiak cudo, w autobusie ślicznie usnęła, a jak się przebudziła dostałam od Niej mnóstwo całusów :loveu: :loveu: :loveu: Mówię Wam, całuje bosko ;) Przekazałam Ją Pani Marzence i myślę, że niedługo dotrą do Folen :) Cioteczko Folen daj znać jak dziewczynka do Ciebie dotrze (obróżkę po Tigrusi sobie zostaw, pasek też i pamiętaj o prezencie od cioci Doddy :) ) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 A tutaj foteczki maleństwa :) Trochę ich mało i troszkę nie wyraźne, ale miałam mało czasu: Słodziak taki z Niej :loveu: Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Jak tylko Bercia wyjechała dostałam telefon od Pani z Radzymina, całkiem konkretna babeczka... Jutro albo w niedzielę jadę do rodziców, którzy mają działkę pod Wołominem, więc podjadę z moim bratem i sprawdzę domek :) Pani ma domek z ogrodem, sunia mieszkałaby w domku, a na dwór wychodziłaby wedle własnego uznania :) Pani ma też kilkuletnie dziecko, ale już na tyle "dorosłe", że suńka nie będzie przez nie dręczona... Oprócz tego za Panią przemawia fakt, że Jej rodzice mają rottka i myślę, że doskonale poradziłaby sobie z małą... Pani jest zakochana już po uszy:loveu: Ale wszystko jeszcze sprawdzę i wtedy będziemy kombinowali z transportem Węgrów-Radzymin ;) Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Bercia już u Malwinki :):):):):) Jejku jak ja się cieszę, że już nic Jej nie grozi :) Malwinka została już przez małą wycałowana :loveu: No i co Ciotka, prawda, że Bercia ładnie całuje????:cool3: Quote
enia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 No to ja jeszcze dodam do tych pochwal , że takiego grzecznego szczeniaka jeszcze nie wiozlam, śliczna , slodka i bardzo grzeczna sunieczka.Zadnych problemów w samochodzie , grzecznie spala na kurtce Tz, ale bardzo lubi sie przytulać i glasiać.Trzymam kciuki za najlepszy domek dla tej landrynki. Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 enia napisał(a):No to ja jeszcze dodam do tych pochwal , że takiego grzecznego szczeniaka jeszcze nie wiozlam, śliczna , slodka i bardzo grzeczna sunieczka.Zadnych problemów w samochodzie , grzecznie spala na kurtce Tz, ale bardzo lubi sie przytulać i glasiać.Trzymam kciuki za najlepszy domek dla tej landrynki. Dzięki Marzenko :) Domek sprawdzę... Jutro albo pojutrze:) Ale mówiłam Ci, że mała bardzo grzecznie się zachowuje w podróży :):):) To takie cudo jest.... :) Quote
Folen Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dziękujemy Enii za dostarczenie malucha :loveu: Teraz maluszek śpi na łóżku rożciągnięty ;) Jesteśmy po kąpieli i pierwszych zabawach ;) Zapoznanie ze sforą przeszło w miarę, nie licząc małych ekscesów ;) Ogólnie Bertunia jest cudowna, kochana, urocza... Tylko zdjęcia nie dadzą się wstawić :shake: Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Folen napisał(a):Dziękujemy Enii za dostarczenie malucha :loveu: Teraz maluszek śpi na łóżku rożciągnięty ;) Jesteśmy po kąpieli i pierwszych zabawach ;) Zapoznanie ze sforą przeszło w miarę, nie licząc małych ekscesów ;) Ogólnie Bertunia jest cudowna, kochana, urocza... Tylko zdjęcia nie dadzą się wstawić :shake: Ciociu, dziękujemy :):):) a jak tam buziaki???? prawda, że słodkie ;) Quote
Folen Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Nie dodałam, że dziękujemy Cioci Doddy za prezencik :loveu: Bertunia noc przespała na mojej poduszce :p Czyli jak przypuszczałam ;) Śniadanko zjadła i teraz śpi po spacerach :) Podbiła serca wszystkich domowników i gdyby nie to, że nie stać mnie na utrzymanie 6 psa, to bym jej już nie oddała :loveu: A to zdjęcia z wczoraj: Quote
kacha_wawa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Folen']Nie dodałam, że dziękujemy Cioci Doddy za prezencik :loveu: Bertunia noc przespała na mojej poduszce :p Czyli jak przypuszczałam ;) Śniadanko zjadła i teraz śpi po spacerach :) Podbiła serca wszystkich domowników i gdyby nie to, że nie stać mnie na utrzymanie 6 psa, to bym jej już nie oddała :loveu: A to zdjęcia z wczoraj: Wreszcie Bertunia w dobrych rękach:loveu: A terasz szukamy domku docelowego, mam nadzieję, że wypali u Pani z Radzymina... Dzisiaj tam nie podjadę, bo mój TZ jeszcze nie wrócił i sama do rodziców się nie ruszam... Jutro postaram się podjechać, brat już wyraził zgodę na przewiezienie mnie tam :) Quote
doddy Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja się polecam w razie co ;) A na sprawdzenie domku czekamy z niecierpliwością. Bertuchę wstawiłam na fora astowe. Niech będzie sławna wszędzie :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 dawać ją jeszcze na allegro? tylko jaki wiek ;) i do kogo namiary ?? Quote
kacha_wawa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 doddy napisał(a):Ja się polecam w razie co ;) A na sprawdzenie domku czekamy z niecierpliwością. Bertuchę wstawiłam na fora astowe. Niech będzie sławna wszędzie :evil_lol: Dzięki Cioteczko :) Ona jest tak uroczas, że zapowiada nam się niezła gwiazda...:):):) Quote
kacha_wawa Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 la_pegaza napisał(a):dawać ją jeszcze na allegro? tylko jaki wiek ;) i do kogo namiary ?? może narazie wstrzymajmy się z allegro... jutro podjadę do Radzymina i jakby coś było nie tak to wtedy ponownie Cię "wykorzystam" ;) Quote
kacha_wawa Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 a więc Cioteczki, witamy Bercię w gronie psiaków posiadających własne domki...:loveu: Dom w Radzyminie sprawdzony, Pani czeka na malutką :) Myślała, że już dzisiaj ją przywiozę ;) Wszystko na małą czekało :) A więc we wtorek Bertusia stanie się mieszkanką Radzymina:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zasadzkas Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Kacha, brawo :multi: Gratulki i wszysktiego dobrego dla psinki :loveu: Quote
Folen Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Też się bardzo cieszę, że Bertunia do domku pojedzie:loveu: Ale w domu mam dramat, że tak szybko :p Potem jak będzie czas wstawię jeszcze parę fotek. To co Ciotki, szykuję się na pożegnanie z maluszkiem.. Quote
AgaiTheta Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 No to wszystko się dobrze kończy :multi: Rośnij Bertunia zdrowo! Quote
Recommended Posts