kacha_wawa Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Przepraszam za milczenie, miałam i mam troszkę spraw na głowie... Ale chciałam się czymś pochwalić ;) Dostałam sms-ka ( a nawet 3) od Pani Eli, co prawda już wczoraj, ale cytuję: "Witam! Przepraszam, że się nie odzywałam, ale jakoś tak mi wyleciało ;) . Bertunia ma się dobrze, jest zdrowa i wesoła. Pscoi jak przystało na szczenię, ale wszystko Jej wybaczamy. Szczeka na obcych, a raczej wszystko co się rusza i wydaje dźwięki. Je dużo i wszystko, nawet to, co nie do zjedzenia i chyba urosła. Pozdrawiamy " :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kacha_wawa Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Kolejny sms od Pani Eli: "Witamy z buziaczkami od Bertuni. Sunia jest grzeczna, reaguje na imię, woła na dwór, choć czasem nie zdąży ;). Już broni swojego domu. I wogóle wszystko naj!!! Serdecznie pozdrawiamy:) " Quote
AgaiTheta Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kacha_wawa Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Folen napisał(a):Chcemy jakieś zdjęcia maluszka :loveu: Malwinko, jak tylko trochę się ogarnę z petycjami w sprawie Ozziego, to wybiorę się do Pani Eli :) Przed chwilą do mnie dzwoniła i zapraszała mnie do siebie, ale jakoś teraz mało czasu mam... W wolnej chwili obiecałam,że się u Niej pojawię :) Quote
Folen Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Normalnie kara będzie.. :evil_lol: Żadnych wieści, żadnych zdjęć.. Żądamy fotek i informacji co u pewnie już dużej Bertuni, pyszczka kochanego ;) Quote
Folen Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Czy ktoś wie co słychać u Berty? Urosła? Dobrze się miewa? Jakieś foty?.. Quote
kacha_wawa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Malwinko, z Bercią wszystko w jak najlepszym porzadku, ale niestety mam troszkę spraw na głowie, ponieważ 2 października wyjeżdżam na stałe do Belfastu, a w grudniu zostanę mamusią Oliwierka. Bercia już nie jest Bercią tylko dużą Bertą, ale z tego co mi P. Ela opowiada to do tej pory jest taką pierdołą z charakterkiem ;) I do tej pory ma ogromny sentyment do kotów :) Ciekawe dlaczego :cool3: Quote
Folen Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To już tyle czasu, ciekawe jak się ma Bercia, jak wyrosła... Jakieś sentymenty mnie wzięły... Quote
kacha_wawa Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Malwinko, przepraszam za brak odzewu, ale rzadko bywam na dogo :( Wiem jednak, że Bercia ma się bardzo dobrze, taki z niej pies obronny, że nawet kotów się boi (hehehe, a u Ciebie je goniła) :cool3: Raczej kanapowiec pospolity :evil_lol: Będę we wrześniu w Polsce i jak starczy mi czasu to ją odwiedzę. Quote
Recommended Posts