Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję:lol: Na razie dzwoniłam do jednej pani która oferowała na tablicy opiekę nad psem, ma wolny termin, mieszka w kamienicy niedaleko parku więc Agrula nie byłaby w żadnym kojcu tylko w domku tylko ma już swojego psiaka labradorkę. Wstępnie umówiłam się z panią na spacer w niedziele by psiaki się zapoznały i bym mogła zobaczyć gdzie Agrula miałaby przez ten tydzień mieszkać.

Posted

Donoszę że wszystko przebiegło super i Agrula jutro o 18 jedzie na tygodniowe wakacje u pani razem z jej labradorką i szczeniakiem który obecnie jest u pani;) Troszkę się martwię że to aż 7 dni i nie wiem jak ona to zniesie bo zawsze sierotka za mną płacze jak chociaż na chwilę zostanie z kimś innym ale mam nadzieje że będzie dobrze. Pani bardzo sympatyczna a do tego opieka na 7 dni wyniesie nas 120zł czyli 15zł za dobę plus karma i to mieszkanie w domku na kanapie i spacerki a jak gdziekolwiek do hotelów dzwoniłam to chcieli 30zł za dobę plus karma i psiak mieszka w kojcu i tylko 3 spacery dziennie:roll:

• 2 months later...
Posted

[quote name='Martika@Aischa']ależ tu cisza ....prosimy o najnowsze wieści o Agrulce :):):)

Witam

Nie mam ostatnio czasu by zaglądać na forum:roll: Jednak na szybko donoszę ze u Agruli wszystko w porządku:lol: Dziewczyna grzeczna, nawet na spacerach interesuje się pisakami nie warcząc na nie na początku;) Do lasku chodzimy na dłuższe spacery rzadziej bo 2 razy w tygodniu ale zbytniego sprzeciwu nie widzę zwłaszcza że Agra całe dnie śpi :) No i na szybko zdjęcia z wczoraj co by nie było:)

Posted

A u mnie jakoś leci :) zmieniłam pracę i pracuję w sklepie :) a do tego czekamy z TZ na decyzję ze spółdzielni o przyznanie lokalu (mają dać znać na początku listopada) i jeśli będzie pozytywna to zabieramy się ostro za wymarzony sklep zoologiczny :)

• 2 weeks later...
Posted

Finansowo Agrula stoi bez zmian tak jak jest w rozliczeniach bo karmę ja kupuję a te pieniążki są na ewentualne leczenie jeśli będzie takowe potrzebne.

Dostaliśmy lokal:multi: Planujemy sklep otworzyć z początkiem stycznia, do tego czasu załatwiać będziemy formalności i hurtownie. Na razie mamy dogadane z Royalem, esculapem, macedem, jk animals i yarro ale może ktoś może coś doradzić i zna jakąś tanią hurtownie?