Alicja Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 zadzwoń tutaj to w Zabrzu , hotel u Grzegorza i Sandry pomyliłam link zaraz poszukam Quote
__Lara Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Alicja']zadzwoń tutaj to w Zabrzu , hotel u Grzegorza i Sandry pomyliłam link zaraz poszukam Świat jest mały - to siostra od mojej koleżanki z pracy ;) Quote
Alicja Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='__Lara']Świat jest mały - to siostra od mojej koleżanki z pracy ;)[/QUOTE] no a miejsce warte polecenia Quote
Gisic87 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Dzwoniłam do Ani u której Agra już była niestety nie może się nią zaopiekować:roll: Link do hoteliku mi się nie otwiera:roll: Quote
Alicja Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Gisic87']Dzwoniłam do Ani u której Agra już była niestety nie może się nią zaopiekować:roll: Link do hoteliku mi się nie otwiera:roll: bo to nie ten , masz FB to wrzucę ci link do profilu Sandry bo namiary na hotel posiałam a w tym linku nazwa hotelu ta sama ale to nie ten hotel https://www.facebook.com/bullowate.doadopcji?ref=ts&fref=ts Quote
Gisic87 Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Dziękuję:lol: Na razie dzwoniłam do jednej pani która oferowała na tablicy opiekę nad psem, ma wolny termin, mieszka w kamienicy niedaleko parku więc Agrula nie byłaby w żadnym kojcu tylko w domku tylko ma już swojego psiaka labradorkę. Wstępnie umówiłam się z panią na spacer w niedziele by psiaki się zapoznały i bym mogła zobaczyć gdzie Agrula miałaby przez ten tydzień mieszkać. Quote
Gisic87 Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Donoszę że wszystko przebiegło super i Agrula jutro o 18 jedzie na tygodniowe wakacje u pani razem z jej labradorką i szczeniakiem który obecnie jest u pani;) Troszkę się martwię że to aż 7 dni i nie wiem jak ona to zniesie bo zawsze sierotka za mną płacze jak chociaż na chwilę zostanie z kimś innym ale mam nadzieje że będzie dobrze. Pani bardzo sympatyczna a do tego opieka na 7 dni wyniesie nas 120zł czyli 15zł za dobę plus karma i to mieszkanie w domku na kanapie i spacerki a jak gdziekolwiek do hotelów dzwoniłam to chcieli 30zł za dobę plus karma i psiak mieszka w kojcu i tylko 3 spacery dziennie:roll: Quote
bela51 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 To trzymamy kciuki, aby wakacje Agry przebiegły bezproblemowo.:lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='bela51']To trzymamy kciuki, aby wakacje Agry przebiegły bezproblemowo.:lol:[/QUOTE] oj tak tak ;) inaczej byc nie może :lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 ależ tu cisza ....prosimy o najnowsze wieści o Agrulce :):):) Quote
Gisic87 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 [quote name='Martika@Aischa']ależ tu cisza ....prosimy o najnowsze wieści o Agrulce :):):) Witam Nie mam ostatnio czasu by zaglądać na forum:roll: Jednak na szybko donoszę ze u Agruli wszystko w porządku:lol: Dziewczyna grzeczna, nawet na spacerach interesuje się pisakami nie warcząc na nie na początku;) Do lasku chodzimy na dłuższe spacery rzadziej bo 2 razy w tygodniu ale zbytniego sprzeciwu nie widzę zwłaszcza że Agra całe dnie śpi :) No i na szybko zdjęcia z wczoraj co by nie było:) Quote
maciaszek Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Fajnie, że wszystko ok u Agry :). A co słychać u Ciebie? Quote
bela51 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Alez fajne zdjecie dwóch sunieczek - przyjaciólek:lol: Pozdrawiamy:lol: Quote
Gisic87 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 A u mnie jakoś leci :) zmieniłam pracę i pracuję w sklepie :) a do tego czekamy z TZ na decyzję ze spółdzielni o przyznanie lokalu (mają dać znać na początku listopada) i jeśli będzie pozytywna to zabieramy się ostro za wymarzony sklep zoologiczny :) Quote
beataczl Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 to juz niedlugo - powodzenia :) A jak finansowo stoisz z Agrula Gisic87 ? Quote
Mysza2 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Cudne zdjęcie:) https://lh4.googleusercontent.com/-XSE3veTsnv0/Um_0la47tOI/AAAAAAAAEEw/ySaHXRn5mjI/s720/20131028_135335.jpg Trzymam kciuki za to żeby Wam się udało z tym sklepem:) Quote
Gisic87 Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Finansowo Agrula stoi bez zmian tak jak jest w rozliczeniach bo karmę ja kupuję a te pieniążki są na ewentualne leczenie jeśli będzie takowe potrzebne. Dostaliśmy lokal:multi: Planujemy sklep otworzyć z początkiem stycznia, do tego czasu załatwiać będziemy formalności i hurtownie. Na razie mamy dogadane z Royalem, esculapem, macedem, jk animals i yarro ale może ktoś może coś doradzić i zna jakąś tanią hurtownie? Quote
beataczl Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 gratuluje.. :) to troche roboty przed Wami ale napewno sie uda -powodzenia!:) Quote
Recommended Posts