Jump to content
Dogomania

Agra 12-letnia onka prosi o wsparcie na karmę i weta... ZA TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gisic87']W ogóle dziś byłam ostatni dzień w pracy (umowa do 30.06) Kierowniczka powiedziała mi że poszło pismo do UM o etat na umowę zlecenie i jak tylko pojawi się pozytywna odpowiedź dadzą mi znać bym przyszła a tak to od dziś jestem znów bezrobotna... super co nie:shake:[/QUOTE]

Ciocia NIE poddawaj się głowa do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wierzę że się odezwą .........
Buziaki dla mojej ulubienicy Agruli ;) :*

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wierzę że się odezwą bo raz już tak było że po 2 dniach zadzwonili, zobaczymy koło środy. Dzisiaj kierowniczka mi mówiła że chcą jedną ze zlecenia na wakacje wziąć a jesteśmy dwie więc albo ja albo ona. Tyle że teraz wakacje a w Zojo wtedy praktycznie przestój bo szkoły nie pracują a przedszkola tylko pojedyńcze więc pracy na lekarstwo...

A wymiziana została ale dopiero dzisiaj bo przylazła szczęśliwa aż się posiusiała:oops: Ale za to wymiziana i wydrapana za wsze czasy;)

Posted

[quote name='Gisic87']No wierzę że się odezwą bo raz już tak było że po 2 dniach zadzwonili, zobaczymy koło środy. Dzisiaj kierowniczka mi mówiła że chcą jedną ze zlecenia na wakacje wziąć a jesteśmy dwie więc albo ja albo ona. Tyle że teraz wakacje a w Zojo wtedy praktycznie przestój bo szkoły nie pracują a przedszkola tylko pojedyńcze więc pracy na lekarstwo...

[B]A wymiziana została ale dopiero dzisiaj bo przylazła szczęśliwa aż się posiusiała:oops: Ale za to wymiziana i wydrapana za wsze czasy;)[/QUOTE]
[/B]
Bardzo się cieszę :) kochany pychol :loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A jak się Agra czuje ??? Zmniejsza się to dziadostwo ???? :roll:[/QUOTE]

Guzek o dziwo aż o połowę mniejszy więc to zdecydowanie ten cholerny kleszcz:roll:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Z dwojga złego dobrze że to kleszcz a nie jakieś świństwo :)[/QUOTE]

No dokładnie, choć kleszcze też mogą dać popalić.

Posted (edited)

Doszły wpłaty:
bric-a-brac - 15żł
Agnieszka103 - 5zł (bazarek cegiełkowy)
unixena -10zł (bazarek cegiełkowy)
Martika&Aischa -5zł (bazarek cegiełkowy)
bela51 - 20zł (na preparat przeciw kleszczom)
Tofikowa - 15zł

Edited by Gisic87
Posted

A tak sobie. Na spacerze szła ociężale z resztą ja nawet nie miałam siły iść gdzieś dalej więc spacerek tylko 10min trwał. Od razu po wejściu do domu wypiła pół miski wody, drugą połowę wypiła Milka i teraz obie pannice leżą na zimnych płytkach, Agra w łazience bo tam najchłodniej jest. "Guzek" smarujemy dalej rano i wieczorem przed spacerkiem, jest zdecydowanie mniejszy ale całkowicie się jeszcze nie wchłonął;)

Posted

[quote name='Gisic87']A tak sobie. Na spacerze szła ociężale z resztą ja nawet nie miałam siły iść gdzieś dalej więc spacerek tylko 10min trwał. Od razu po wejściu do domu wypiła pół miski wody, drugą połowę wypiła Milka i teraz obie pannice leżą na zimnych płytkach, Agra w łazience bo tam najchłodniej jest. "Guzek" smarujemy dalej rano i wieczorem przed spacerkiem, jest zdecydowanie mniejszy ale całkowicie się jeszcze nie wchłonął;)[/QUOTE]

Najważniejsze że się zmniejsza :multi: Super !!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę :):):)

Posted (edited)

Oj ta pogoda mogłaby już odpuścić bo nieźle daje w kość:roll: Agra dalej chodzi tak od niechcenia, nawet suchego nie miała ochoty jeść ale puchę prosto z lodówki a i owszem. Wzięłam już nawet ręcznik zmoczyłam i położyłam na przedpokoju to Agra tylko zadek na nim ułożyła.

Doszły wpłaty:
betka - 20zł (bazarek cegiełkowy)
bakusiowa - 30zł (bazarek cegiełkowy)
asiek,l-g - 10zł (bazarek cegiełkowy)

Edited by Gisic87
Posted

[quote name='Mysza2']młodszym psiakom upały dają w kość a co dopiero starszym.
A jak nie upał to burza strach w oczach:)[/QUOTE]

No niestety dokładnie.
A zimą dla odmiany doskwiera zimno i wilgoć.

Posted

[quote name='faith35']Tak to jest, latem chcemy zimę, a zimą chcemy lato...:) Nigdy się nie dogodzi ;)[/QUOTE]
zdecydowanie wolimy lato, nawet upalne:):)
Jak tam Gisic "guzek", zmniejsza się?

Posted

[quote name='Mysza2']zdecydowanie wolimy lato, nawet upalne:):)
Jak tam Gisic "guzek", zmniejsza się?[/QUOTE]

Eeee, lepsza jest wiosna, nie męczy tak człowieka :p

Właśnie, jak guzek?

Posted

Guzek zdecydowanie mniejszy ale jeszcze "cosik" tam zostało. Jutro udamy się na szczepienie. Preparat na kleszcze zamówię razem z karmą bo będę teraz zamawiać.
Wybaczcie że tak sucho piszę ale jestem padnięta, dzisiaj w pracy byłam a po pracy na policji bo w nocy jakieś dupki mi się do auta włamały i ukradli radio:angryy: Jutro znów na policję muszę iść a najgorsze że to nie jest moje auto, normalnie ręce mi opadły:shake:

Posted

Cioteczki przeglądam teraz strony z karmami i znalazłam fajną ofertę na zooplus. Karma dla seniora 12,5kg +2,5kg gratis za 99,80zł ale nie ma tego advantixa a zaś np na animali 12,5kg jest za 122,50zł i advantix po 4 pipety pakowany za 87zł. na innych stronach podobnie jak karma w promocji to nie ma tego preparatu:roll: no i nie wiem doradźcie może znacie inne sklepy z fajnymi promocjami gdzie także by ten advantix był?

Ja dopiero wróciłam z policji. Obejrzeli auto i stwierdzili to samo co ja że to nie było przypadkowe włamanie by ukraść radio bo by wyrwali zamek a tego nie zrobili. Ktoś wiedział że brat sobie nowe radio sprawił i że mi auto pożyczył poza tym nie było widać nawet że radio jest bo panel był schowany i od razu wiedzieli gdzie go szukać. Niestety brat ma fałszywych kolegów no i oto efekt. Szkoda tylko że to mi się przytrafiło. Protokół na policji spisany w poniedziałek mam dzwonić i pytać o referenta który zajmuje się sprawą. Mamy na osiedlu kamery skierowane na cały parking ale policjant od razu powiedział że mieli już problemy z moją spółdzielnią jeśli chodzi o nagrania z kamer:roll: Ale ja uparta jestem i będę też szukać na własną rękę.

Miałam dzisiaj iść z Agrą na szczepienie ale wybierzemy się w poniedziałek po pracy bo nie byłam na mieście i nie miałam jak pieniążków wybrać a kartą u weta płacić nie można a ja mogę bez prowizji tylko w euronecie wypłacać