Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doszły wpłaty:
stała od abra64 - 10zł
caryca26 - 30zł (5zł doliczone do bazarku)
stała tatankas - 30zł (czerwiec, lipiec, sierpień)

A co do szumu, tego właśnie się spodziewałam, afera zrobi się na kilka stron, przez chwilę wątek będzie numerem jeden a później znów wszystko wróci do normy:shake:
Ale aferzystki osiągnęły swój cel i są na pewno z siebie dumne...:shake:

Posted

A ja tam uważam, że dobrze się stało - wszystko jest jasne, czytelne, bazarki można robić, widac potrzebna była ta afera ;) Ja niestety się nie dołożę do utrzymania, bo sama mam psa w hotelu z realnym długiem ;) Ale za czas jakiś mogę w ogłoszeniach pomóc.

Posted

Gisic87 napisał(a):
doszły wpłaty:
stała od abra64 - 10zł
caryca26 - 30zł (5zł doliczone do bazarku)
stała tatankas - 30zł (czerwiec, lipiec, sierpień)

A co do szumu, tego właśnie się spodziewałam, afera zrobi się na kilka stron, przez chwilę wątek będzie numerem jeden a później znów wszystko wróci do normy:shake:
Ale aferzystki osiągnęły swój cel i są na pewno z siebie dumne...:shake:

Afera była i minęła ale teraz mamy jasność i można wspierać Agrulę:) Fajnie ,że pieniążki doszły tylko w pierwszym poście dopisz jeszcze moje 10 zł stałej wpłaconej za lipiec bo widzę ,że masz wpisane tylko 20 zł dodatkowej wpłaty na weta:) Ja jestem maniak rozliczeń bo jestem księgową z zawodu:)

Posted

Dzięki za poprawienie mnie;)

Jutro z Agrą do weta, mam nadzieje że to nic poważnego z tym guzkiem. Dziewczyny właśnie po kolacyjce w postaci wielkiej puchy podzielonej na pół. Agra ostatnio jakaś taka radośniejsza się zrobiła, wczoraj wieczorem wgramoliła się na wyrko jak leżałam, przywarła pleckami do mnie i domagała się miziania, jednak po chwili zeszła więc Milka wykorzystała okazję i jak się walnęła to myślałam że łóżko się zarwie:evil_lol: a biedna Agra podeszła z boku i tylko pychola do głaskania wystawiła:loveu:

A z tymi kłakami myślałam że już będzie spokój bo Agra całe zimowe futro już zrzuciła a tu pech bo Milka dopiero teraz zaczęła zrzucać i mieszkanie jak wcześniej było w czarnych kłakach tak teraz jest w białych. Dzisiaj pół godziny wyczesywałam Milkę a i tak nie wszystko wyczesałam.

Posted

Gisic87 napisał(a):
Ta moja pamięć:roll:

Już wysyłam właśnie skończyłam odkłaczać mieszkanie i dopiero zasiadłam do kompa zaraz wyślę adres

Adres mam :) Przyjedzie po Was nasza Mysz która przed 16 będzie wracała z pracy w Katowicach :) My się widzimy pod Lupusem :)

Posted

LadyS napisał(a):
A ja tam uważam, że dobrze się stało - wszystko jest jasne, czytelne, bazarki można robić, widac potrzebna była ta afera ;) Ja niestety się nie dołożę do utrzymania, bo sama mam psa w hotelu z realnym długiem ;) Ale za czas jakiś mogę w ogłoszeniach pomóc.

Dobrze czy nie dobrze nie mi w to wnikać chociaż, ja cały czas uważam że to nie fair...Gdybym tylko wiedziała że świstek papieru zwany umową zrobi takie wielkie halo i nagonkę na mnie, nie wyciągałabym Agry sama tylko prosiła kogoś z wolontariuszy ale kto by pomyślał... Następnym razem zastanowię się 3 razy zanim zabiorę jakiegokolwiek psa na DT...

Dobrze tak jak było umówione 15:45 będę gotowa;)

Posted

Agra już po wizycie.
Na szczęście to raczej nie guz.
U Agry w głębi pochwy zagnieździł się kleszcz, prawdopodobnie z tego powodu obrzęk i stan zapalny tych okolic. Dostała antybiotyk-maść, po której powinno to powoli schodzić.
Agra to bardzo fajny przyjacielski psiak, jak na swój wiek bardzo żywiołowy i wesoły.
Pani doktor była zaskoczona jej cierpliwością bo badanie i usuwanie kleszcza z tych okolic nie było przyjemne.
To bardzo cierpliwa i fajna sunia, tuliła się tylko do Gisic i ani nie pisnęła, ale nie ukrywała szczęścia że już wychodzimy:):)
Zrobiłam trochę zdjęć, zaraz wstawię

Posted

faith35 napisał(a):
Podałyście tekst i foty do ogłoszeń, bo ktoś tu proponował...;)

widzę że w 4 poście jest tekst do ogłoszeń, są tam też zdjęcia, można też wykorzystać któreś z tych ostatnich.

Posted

Gaja nie chodzi,nie zalatwia sie trzeba wyciskac mocz.Jest wdrozone leczenie na 7 dni jezeli nie bedzie poprawy to wozek albo....POTRZEBUJE LEKU O NAZWIE COCORBOXYLASUM-KTO MOZE POMOC?

Posted

faith35 napisał(a):
Podałyście tekst i foty do ogłoszeń, bo ktoś tu proponował...;)

Mysza2 napisał(a):
widzę że w 4 poście jest tekst do ogłoszeń, są tam też zdjęcia, można też wykorzystać któreś z tych ostatnich.

Mam wszystko pod kontrolą,ale jestem tak zasypana bazarkami ,że się nie wyrabiam na bieżąco,ogłoszenia zrobię na weekend na 100%,może uda się wcześniej ;)