Gisic87 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Ta moja pamięć:roll: Już wysyłam właśnie skończyłam odkłaczać mieszkanie i dopiero zasiadłam do kompa zaraz wyślę adres Quote
Gisic87 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 doszły wpłaty: stała od abra64 - 10zł caryca26 - 30zł (5zł doliczone do bazarku) stała tatankas - 30zł (czerwiec, lipiec, sierpień) A co do szumu, tego właśnie się spodziewałam, afera zrobi się na kilka stron, przez chwilę wątek będzie numerem jeden a później znów wszystko wróci do normy:shake: Ale aferzystki osiągnęły swój cel i są na pewno z siebie dumne...:shake: Quote
LadyS Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 A ja tam uważam, że dobrze się stało - wszystko jest jasne, czytelne, bazarki można robić, widac potrzebna była ta afera ;) Ja niestety się nie dołożę do utrzymania, bo sama mam psa w hotelu z realnym długiem ;) Ale za czas jakiś mogę w ogłoszeniach pomóc. Quote
caryca26 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Gisic87 napisał(a):doszły wpłaty: stała od abra64 - 10zł caryca26 - 30zł (5zł doliczone do bazarku) stała tatankas - 30zł (czerwiec, lipiec, sierpień) A co do szumu, tego właśnie się spodziewałam, afera zrobi się na kilka stron, przez chwilę wątek będzie numerem jeden a później znów wszystko wróci do normy:shake: Ale aferzystki osiągnęły swój cel i są na pewno z siebie dumne...:shake: Afera była i minęła ale teraz mamy jasność i można wspierać Agrulę:) Fajnie ,że pieniążki doszły tylko w pierwszym poście dopisz jeszcze moje 10 zł stałej wpłaconej za lipiec bo widzę ,że masz wpisane tylko 20 zł dodatkowej wpłaty na weta:) Ja jestem maniak rozliczeń bo jestem księgową z zawodu:) Quote
Gisic87 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Dzięki za poprawienie mnie;) Jutro z Agrą do weta, mam nadzieje że to nic poważnego z tym guzkiem. Dziewczyny właśnie po kolacyjce w postaci wielkiej puchy podzielonej na pół. Agra ostatnio jakaś taka radośniejsza się zrobiła, wczoraj wieczorem wgramoliła się na wyrko jak leżałam, przywarła pleckami do mnie i domagała się miziania, jednak po chwili zeszła więc Milka wykorzystała okazję i jak się walnęła to myślałam że łóżko się zarwie:evil_lol: a biedna Agra podeszła z boku i tylko pychola do głaskania wystawiła:loveu: A z tymi kłakami myślałam że już będzie spokój bo Agra całe zimowe futro już zrzuciła a tu pech bo Milka dopiero teraz zaczęła zrzucać i mieszkanie jak wcześniej było w czarnych kłakach tak teraz jest w białych. Dzisiaj pół godziny wyczesywałam Milkę a i tak nie wszystko wyczesałam. Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Gisic87 napisał(a):Ta moja pamięć:roll: Już wysyłam właśnie skończyłam odkłaczać mieszkanie i dopiero zasiadłam do kompa zaraz wyślę adres Adres mam :) Przyjedzie po Was nasza Mysz która przed 16 będzie wracała z pracy w Katowicach :) My się widzimy pod Lupusem :) Quote
Gisic87 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 LadyS napisał(a):A ja tam uważam, że dobrze się stało - wszystko jest jasne, czytelne, bazarki można robić, widac potrzebna była ta afera ;) Ja niestety się nie dołożę do utrzymania, bo sama mam psa w hotelu z realnym długiem ;) Ale za czas jakiś mogę w ogłoszeniach pomóc. Dobrze czy nie dobrze nie mi w to wnikać chociaż, ja cały czas uważam że to nie fair...Gdybym tylko wiedziała że świstek papieru zwany umową zrobi takie wielkie halo i nagonkę na mnie, nie wyciągałabym Agry sama tylko prosiła kogoś z wolontariuszy ale kto by pomyślał... Następnym razem zastanowię się 3 razy zanim zabiorę jakiegokolwiek psa na DT... Dobrze tak jak było umówione 15:45 będę gotowa;) Quote
bela51 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Sprawdz, prosze, czy wpłyneła moja stała za czerwiec? Wpłacałam 21 -go. Quote
Gisic87 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 bela51 momencik zaraz sprawdzę bo mogło mi umknąć Edit: Ok jest przepraszam już dodaję:oops: tyle wpłat doszło że musiałam przeoczyć Quote
Mysza2 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Gisic87 napisał(a): Dobrze tak jak było umówione 15:45 będę gotowa;) A ja o 15:45 podjadę:) Quote
Mysza2 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Agra już po wizycie. Na szczęście to raczej nie guz. U Agry w głębi pochwy zagnieździł się kleszcz, prawdopodobnie z tego powodu obrzęk i stan zapalny tych okolic. Dostała antybiotyk-maść, po której powinno to powoli schodzić. Agra to bardzo fajny przyjacielski psiak, jak na swój wiek bardzo żywiołowy i wesoły. Pani doktor była zaskoczona jej cierpliwością bo badanie i usuwanie kleszcza z tych okolic nie było przyjemne. To bardzo cierpliwa i fajna sunia, tuliła się tylko do Gisic i ani nie pisnęła, ale nie ukrywała szczęścia że już wychodzimy:):) Zrobiłam trochę zdjęć, zaraz wstawię Quote
faith35 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Podałyście tekst i foty do ogłoszeń, bo ktoś tu proponował...;) Quote
Mysza2 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 faith35 napisał(a):Podałyście tekst i foty do ogłoszeń, bo ktoś tu proponował...;) widzę że w 4 poście jest tekst do ogłoszeń, są tam też zdjęcia, można też wykorzystać któreś z tych ostatnich. Quote
beataczl Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 a co ze szczepieniem Agry../ przesuniete ze wzgledu na ten antybiotyk czy jak..? Quote
Mysza2 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 beataczl napisał(a):a co ze szczepieniem Agry../ przesuniete ze wzgledu na ten antybiotyk czy jak..? Gisic ją będzie szczepić u swojego weta na miejscu. Quote
lika1771 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Gaja nie chodzi,nie zalatwia sie trzeba wyciskac mocz.Jest wdrozone leczenie na 7 dni jezeli nie bedzie poprawy to wozek albo....POTRZEBUJE LEKU O NAZWIE COCORBOXYLASUM-KTO MOZE POMOC? Quote
bela51 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Alez macie tu piekne zdjęcia Agry ! Sliczna z niej dziewczyna i bardzo ciesze sie, ze " guz " dał sie zamordowac !. Quote
tatankas Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 faith35 napisał(a):Podałyście tekst i foty do ogłoszeń, bo ktoś tu proponował...;) Mysza2 napisał(a):widzę że w 4 poście jest tekst do ogłoszeń, są tam też zdjęcia, można też wykorzystać któreś z tych ostatnich. Mam wszystko pod kontrolą,ale jestem tak zasypana bazarkami ,że się nie wyrabiam na bieżąco,ogłoszenia zrobię na weekend na 100%,może uda się wcześniej ;) Quote
__Lara Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 To super, że to nie guz!!! Agra taka radosna na zdjęciach :) Tak, trzeba robić ogłoszenia, może ktoś pomoże? Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Agra to wspaniała, cierpliwa, przekochana sunia :) prawdziwy skarb :) Cudny psiak :):):) Quote
Recommended Posts