maciaszek Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 To takim razie to chyba na tle emocjonalnym/behawioralnym jest. Może warto poradzić się jakiegoś speca?! Quote
Gisic87 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Cioteczki wybaczcie znów zaniedbałam wątek ale ostatnio mam trochę na głowie do tego nie miałam internetu i korzystałam w telefonie:roll: U nas po staremu. Agrulka nie sika bo dalej zamykana jest w łazience chociaż przez 2 dni musiałam wrócić później z pracy i ojciec wychodził z psami na spacer koło 15 i nie zamykał Agry w łazience i o dziwo nie podsikała nigdzie bo ojciec sprawdzał dokładnie każdy kąt, niestety jednak podsikała po spacerze łóżko:roll: Poza tym u nas bez zmian bo co mogę więcej napisać.:roll:Wszystko jest w porządku i po staremu. Jak tylko sąsiad od labka który mieszka klatkę obok będzie miał dzień wolny jakoś w tym tygodniu to planujemy wybrać się na długi spacerek do lasku bo pogoda ładna więc odmówić sobie nie można;) A no i muszę pochwalić że panienki coraz lepiej chodzą na jednej smyczy, tzn do tej jednej dopinam drugą i tak sobie w 3 spacerujemy zazwyczaj wieczorami. Dziewczyny już nie rozchodzą się na lewo i prawo tylko idą obok siebie i o dziwo stopniowo widać że zaczęły czekać jedna na drugą jak się załatwiają;) Aha doszły wpłaty od: anett - 40zł (luty, marzec) abra - 10zł (marzec) leonarda - 10 zł (marzec) Quote
Gisic87 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Bazarek na Agrę zapraszamy:multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/threads/225249-Pluszowy-rotek-benek-a-tak%C5%BCe-porcelanowe-psiaki-oraz-apaszka-Solar...Na-Agr%C4%99-do-8.04?p=18903775#post18903775 Quote
Gisic87 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Podliczyłam marzec jest prawie 1300zł na minusie:shake: Nie wiem dlaczego ale nie da się zmienić tytułu wątku może ktoś wie jak to zrobić i mnie poinstruuje:roll: U nas dalej jakoś leci. Na specerek do lasu się nie wybrałyśmy ze względu na pogodę i tak ma być aż do świąt, masakra. Agra zgrabnie omija wszelkie nawet najmniejsze kałuże a i zbytnio po mokrej trawie też nie chodzi no chyba że trzeba się załatwić to niechętnie ale wchodzi;) Zupełnie odwrotnie niż Milka która to chętnie każdą kałużę zaliczy a te największe to raj na ziemi dla niej zwłaszcza jak jeszcze może się w takiej położyć:evil_lol: W domku lepiej od czasu ostatniej wpadki z sikaniem Agra nie sikła ani razu tylko z półki na przedpokoju ściągnęła zapakowaną na śniadanie do pracy kromkę chleba ale to mój błąd że od razu nie wsadziłam jej do torebki. Za wczasu chcę też zaznaczyć że potrzebujemy opieki nad Agrą w dniach 9-11 czerwca. Jadę w tym czasie na weselę. Mama o dziwo z wielkim "ale" zgodziła się zabrać Milkę. Agrę zostawiłabym ojcu w Olkuszu z Milką ale niestety od kwietnia jedzie do Niemiec więc odpada. Quote
Gisic87 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Pańcia ściągnęła poszwy z kołdry i poduszki i nie minęło 5 minut jak Agra wskoczyła na wyrko i ułożyła się na poduszce : Quote
Gisic87 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Dzisiaj to mnie Agra nastraszyła. Godzina 6 rano śpię smacznie w drugim pokoju aż nagle słyszę jak Agra szczeka jak najęta. Pomyślałam ktoś do domu wchodzi bo wtedy zazwyczaj psy szczekają ale Milka miała do gdzieś, więc krzyknęłam raz drugi, trzeci i nic no więc wystraszona wstałam zaglądam do pokoju a tam Agra na łóżku "smacznie" śpi szczekając:crazyeye:. Ja rozumiem warczenie, rzucanie się itp bo Milka wielokrotnie tak robiła ale żeby szczekanie:roll: No pierwszy raz z czymś takim się spotkałam... Quote
Kocurek Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ona jest po prostu "jedyna w swoim rodzaju":) Quote
gosia2313 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Posta oczywiście wcięło. Pisałam, że jeśli nic się Kindze nie zmieni, nie wyskoczy nic niespodziewanego to moze zająć się Agrą ale ktoś musi ją do niej przywieźć (DG) lub jeszcze jedna wolontariuszka zaoferowała pomoc dla Agry (Sosnowiec) na czas wyjazdu :) Quote
bela51 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 gosia2313 napisał(a):Posta oczywiście wcięło. Pisałam, że jeśli nic się Kindze nie zmieni, nie wyskoczy nic niespodziewanego to moze zająć się Agrą ale ktoś musi ją do niej przywieźć (DG) lub jeszcze jedna wolontariuszka zaoferowała pomoc dla Agry (Sosnowiec) na czas wyjazdu :) Moge zaoferowac sie wstepnie z pomocą w transporcie suni. Quote
Igiełka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 chociaż małymi krokami ale ważne że do przodu :) Quote
Gisic87 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 No właśnie widzę że posty poznikały:roll: Cioteczki nawet nie wiecie jak bardzo jestem wam wdzięczna:loveu: Ogromnie dziękuję za pomoc i znalezienie osób na czas mojego wyjazdu. Ogromnie wam dziękuję. Quote
Bazyliszek Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy http://www.dogomania.pl/forum/threads/225774-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29 Quote
gosia2313 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Znaleziono dwa psy w S-cu ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/225842-Znaleziono-psy-sosnowiec-!?p=18961696#post18961696 Quote
Gisic87 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Witajcie U nas jak zawsze po staremu:roll: Sikania już nie ma na całe szczęście, od ostatniej wpadki nie było także "grzebania" w śmieciach przez Agrulę. Tfu tfu żeby nie zapeszyć ale może Agrula zrozumiała że złośliwość nie popłaca bo nie ma wtedy przytulania. W sobotę dziewczyny szalały po domu jak opętane i wygłaskane były za wsze czasy. Brat miał urodziny więc zgodziłam się i udostępniłam mu duży pokój. Przylazł z 15 znajomymi co mi na rękę nie było ale psom w to graj bo co chwile jego znajomi głaskali przytulali, szyneczką częstowali. Po kilku godzinach psom się znudziło i przylazły do mnie do pokoju położyć się na łóżku i odpocząć ale gdzie tam, ludziska co chwilę przychodzili i szyneczkę za wykonywanie komend dawali i ciągle głaskali;) Jutro będę musiała zakupić parówki bo czeka nas obcinanie pazurków a z Agrą łatwo nie idzie więc trzeba czymś przekupić:evil_lol: Aha doszła stała wpłata od bela51 za marzec dziękujemy:loveu: Quote
Gisic87 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Zapraszam na kolejny bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony na zmniejszenie naszego długu. Do kupienie między innymi nowa elektryczna szczoteczka do zębów. Zapraszam Serdecznie:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225865-Szczoteczka-elektryczna-bulionetki-kosmetyki-du%C5%BCe-pluszaki-Na-Agr%C4%99-do-28-04?p=18963488#post18963488 Quote
Gisic87 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Dziękuję cioteczki:oops: Dzisiaj doszła wpłata w kwocie 100zł na karmę dla Agry od jednej z cioteczek z forum owczarków - luiza126 za co i tu również bardzo serdecznie jej dziekuje:loveu:. Dzięki temu nie będziemy musiały jak zawsze dokładać do karmy a i dług przez to chociaż minimalnie zmniejszy się;) Miałyśmy ostatnio iść na spacerek z sąsiadem i jego psem ale jakoś nie odzywał się a i upolować go na spacerze nie mogłam więc jutro pójdziemy same. Jutro mam wolne w pracy bo mam parę spraw do załatwienia a i przy okazji na pocztę muszę iść paczki wysłać z poprzedniego bazarku. A właśnie przy okazji nie wiecie gdzie mogę dostać folię bąbelkową? No i też wiedziałam że o czymś zapomniałam...oczywiście nie kupiłam parówek na dzisiejsze obcinanie pazurków ehh Quote
Recommended Posts