Gisic87 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Witajcie cioteczki Przez ostatnie dni nawet siły nie miałam by na kompie siedzieć po komunii siostry coś mnie złapało no ale co się dziwić pogoda do kitu była a ja inteligentnie w sukience i bolerku 3/4 poszłam a na koniec doprawiłam się lataniem na bosaka bo ile można na 10cm szpilkach chodzić 10h to dla mnie stanowczo za długo. U nas jakoś leci tylko Agra ostatnio znów zaczęła ciśnienie mi podnosić. Zapakowałam paczkę z bazarku w której była maskotka i bulionetki paczka solidnie zapakowana zaklejona więc leżała w domu i czekała bym mogła ją wysłać a Agra pod moją nieobecność wyjadła w niej dziurę i porwała na całe szczęście tylko jedną bulionetkę:shake: Poza tym jako takich wtop nie miała poza dzisiejszą wróciłam do domu a na ziemi nowiutki portfel (na szczęście pusty) nadgryziony:shake: A chciałam go wystawić na bazarek no i lipa. Lenić dalej się leni chociaż większą połowę już wyczesałyśmy i teraz sierotka wygląda tak chudziutko bo na wadze nijak nie przybywa chociaż dostaje większą porcję niż Milka i pilnuję by Mila jej nie wyjadła do tego puchy, jakieś mięsko z makaronem itp i nic za to Mila sobie nie żałuje. Quote
Gisic87 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 (edited) Aha zapomniałam doszły wpłaty: abra64- 10zł (maj) anett - 40zł (kwiecień, maj) bela51 - 10zł (kwiecień) ewa gonzales - 17zł Natomiast Leonardy nie ma od początku kwietnia na dogo, wpłaty za kwiecień i maj nie doszły więc pewnie odpada nam ta deklaracja więc zostaje tylko 40zł stałych a dług rośnie Edited May 21, 2012 by Gisic87 Quote
__Lara Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Chyba trzeba szukać wciąż deklaracji stałych, bo inaczej się nie da... Quote
Gisic87 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Deklaracji szukamy już od dawna niestety Agra to nie pies połamany, chory itp tylko pies na płatnym tymczasie a na takie n ie zwraca się uwagi bo przecież bezpieczny:shake: Dalej nikt nie skontaktował się ze mną w sprawie opieki nad Agrą od 7-9 czerwca inaczej oddam ją do schroniska Quote
gosia2313 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Jak to nie? Kurcze, przecież podawałam wolontariuszce numer. Sama mi niedawno pisała, że rodzice się zgodzili i pytała o kilka szczegółów Quote
Gisic87 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 No nikt nie dzwonił do mnie ani nie pisał w sprawie opieki gosiu:roll: Milkę wcisnę mamie chociaż i tak mi ciężko bo nigdy nie zostawiałam jej nikomu:shake: TZ też ma problem ze znalezieniem tymczasu na te 2 dni dla swojej suczki a co dopiero Agra. Ojciec w niemczech bo jakby był to nie ma problemu a tak... Quote
gosia2313 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Noto w takim razie zaraz wyślę inf z przypomnieniem, żeby się skontaktowała z Tobą Quote
gosia2313 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Powiedziała, że nie odebrałaś jak dzwoniła, ale ma jeszcze próbować. masz dalej numer na 796? Quote
gosia2313 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ania próbowała się dodzwonić, ale nie odebrałaś. Jak będziesz miała jakieś nieodebrane to oddzwoń do niej :) Quote
Gisic87 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Gosiu rzeczywiście miałam jakieś nieodebrane, mam wyłączone dzwonki i nie słyszałam a w tym telefonie nie wyświetlają mi się same nieodebrane. Jutro zadzwonię na ten numer. Natomiast przed chwilą miałam telefon on p. Krzysztofa z Gliwic w sprawie Agry. Na początku zgłupiałam i upewniałam się że na pewno o Agrę mu chodzi ale tak właśnie o nią bo szuka spokojnego psa bo mają dziecko. Nie wypytywałam na razie o szczegóły powiedziałam tylko o warunkach adopcji i że zaraz prześlę mu ankietę przedadopcyjną którą ma wypełnić a dalej albo poszukamy kogoś z Gliwic do wizyty albo osobiście pojedziemy. Nie nastawiam się na hura ale trzymajcie kciuki. Quote
Gisic87 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Aha bazarek już rozliczony i na konto Agry przybyło 155,50zł oraz otrzymaliśmy wpłatę 20zł od osoby z facebooka tak więc zaraz dopiszę 175,50zł do rozliczenia Quote
Gisic87 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Gosiu ja już zgłupiałam:shake: Sprawdziłam historie wiadomości i wyszło mi że jedyny numer jaki się ze mną kontaktował którego nie znam dzwonił wczoraj 2 razy i 15 maja też, żadnych innych połączeń nie mam. No więc oddzwoniłam i powiedziałam że dzwonię w sprawie opieki nad Agrą na 2 dni ale pani powiedziała że nie dzwoniła do mnie i że to pomyłka bo ona nie wie o co chodzi. Ja też już nic nie wiem, to jedyny numer jaki do mnie dzwonił którego nie mam zapisanego. Numeru nie zmieniłam dalej mam ten sam więc teraz to ja już nic nie wiem:shake: Quote
Gisic87 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Gosiu jutro zadzwonię na ten numer;) A pannice dziś znów mnie zdenerwowały. Na komodzie przez tydzień leżało opakowanie psich dropsów które kupiłam i żadna nie dorwała a dzisiaj wyszłam dosłownie na 3 minuty z domu bo tylko wyniosłam TZ jego ps3 wracam i już opakowanie pogryzione puste na podłodze a przez tydzień nic:shake: Nie wiem która to wymyśliła i wykradła więc obie mają karę w postaci zero głaskania i miziania dzisiaj. Na razie nie dostałam odpowiedzi na ankietę przedadopcyjną jak do jutra nie będzie to zadzwonię do pana Quote
gosia2313 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Napisz czy się dogadałyście co do tego DT , bo szkoda, żeby szła do schroniska :( Quote
Gisic87 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Dzwoniłam i się dogadałyśmy;) Zawożę Agrę w czwartek rano i odbiorę pannice w sobotę wieczorem;) Dzięki Gosiu za załatwienie tego tymczasiku:loveu: Quote
Kocurek Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 uff...no to dobrze ,ze sie udalo wszystko:)Buziole dla Pannic:) Quote
Recommended Posts