Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spoko, tylko chciałam wiesz, żeby wszystko było jasne kto i ile wpłacił :) Ostatnio mnie nie było długo i nie mogłam nadawać :)

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dziękuję, dziękuję :) Ciebie też miło widzieć :)

Zrobiłam właśnie Szarikowi ogłoszenia na 12 stronach, które wydają mi się najlepsze...

Posted

Paulina78 napisał(a):
Spoko, tylko chciałam wiesz, żeby wszystko było jasne kto i ile wpłacił :) Ostatnio mnie nie było długo i nie mogłam nadawać :)

tak wiem, utrudniona komunikacja ;) no musimy wiedziec na czym stoimy.
dzięki za ogłoszenia :) a allegro ma? ogólnie nie lubię, bo to taki zalążek pseudo, ale dopóki będzie popyt nic na to nie poradzimy. słyszałam jeszcze o stronie gdzie ogłasza się starsze psy, ale nie pamiętam nazwy :(

Posted

[quote name='kam.']tak wiem, utrudniona komunikacja ;) no musimy wiedziec na czym stoimy.
dzięki za ogłoszenia :) a allegro ma? ogólnie nie lubię, bo to taki zalążek pseudo, ale dopóki będzie popyt nic na to nie poradzimy. słyszałam jeszcze o stronie gdzie ogłasza się starsze psy, ale nie pamiętam nazwy :(

proszę:

http://psiegranemarzenia.pl/

Posted

Allegro nie ma, ale ja nie przepadam za Allegro, sami idioci do mnie z A. dzwonili i zrezygnowałam z ogłoszeń tam, ale jak chcesz to zrób :) Ja i tak mam zablokowane konto :( A niewyróżnionego i tak nie ma co robić...

Posted

No właśnie, ale czy Pani Ewa też mniema równie podobnie :)?
No dobra to mamy na plusie 134 zł, więc potrzeba 166 zł do zapłaty 18 marca. Jeżeli coś się zmieni to napiszę, ale skoro Abra mówi :) znaczy załatwione powinno być ;)
Aha i konieczny jest ryż, nie możemy o tym zapomnieć :( - to ogólnie piszę, nie, że do Abry tylko, bo Ona i tak mięcho załatwia :)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Paulina, Sprawa z moją stówą jest załatwiona ,( jak mniemam ) i przechodzi na Szarika.

Ps. DIF - czy kojarzysz wątek Blackiego?

Właśnie Pani Ewa mówiła, że Blackie ma wątek... W życiu nie widziałam...

Posted

[quote name='Paulina78']No właśnie, ale czy Pani Ewa też mniema równie podobnie :)?
No dobra to mamy na plusie 134 zł, więc potrzeba 166 zł do zapłaty 18 marca. Jeżeli coś się zmieni to napiszę, ale skoro Abra mówi :) znaczy załatwione powinno być ;)
Aha i konieczny jest ryż, nie możemy o tym zapomnieć :(

Pani Ewa mniema tak samo jak ja :)
A jak nie mniema, to pomniema :) Biorę to na siebie, OK? Niniejszym dylemat uznaję za rozwiązany..

Posted

tak więc do 18 marca możemy spac spokojnie ;) bo z bazarku wyszło 170zł, jak z paczek zostanie to nawet więcej + 10 zł od andanka (przypomniałam sobie) no i za ten bazarek dla fibi 40zł więc na ryż też będzie.

Posted

To super :)! To może zróbmy tak, że kupimy teraz ryż? Bo 15 kg musi starczyć na m-c. Abra po ile ten ryż wtedy był??? Może kupisz, ja Ci oddam i podskoczymy w weekend? Bo w sumie i tak miałaś jechać do Pani Izy, nie? :)

Posted

A bardzo dziękuję! Chłop wcina sporo, bo i sam jest ogromny :) Zrobiłam ogłoszenia, ale z takim starszym psem ciężko o adopcje :(

Posted

Ok, przebrnęłam przez wątek, pomysł kastracji był, ale dawno i widzę, że teraz upadł :( A wiosna idzie, pies się nakręca, szkoda go :(

Posted

Szariku kochany niech Cię ktoś w końcu do domu zabierze ;)

to niestety nie tyczy się Szarika, szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej na pradze, jest ktoś chętny?

Posted

kam. napisał(a):
Szariku kochany niech Cię ktoś w końcu do domu zabierze ;)

to niestety nie tyczy się Szarika, szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej na pradze, jest ktoś chętny?

A jaka to praga, jaka ulica?

Posted

no właśnie ja za dużo nie wiem chyba południe, pies z Krakowa, Kenny poprosiła Marzenę, bo ona dla niej robiła wizytę, ja się wszystkiego dowiem to dam znac jutro. a co kochana chętna jesteś czy masz kogoś ;)