P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Spoko, tylko chciałam wiesz, żeby wszystko było jasne kto i ile wpłacił :) Ostatnio mnie nie było długo i nie mogłam nadawać :) Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Paulina78 napisał(a): Czy ktoś tu jeszcze pisze... :(? Ja nie piszę, ale zaglądam cały czas! Nie lubię klepać bez sensu w klawisze.... Miło Cię widzieć znów, Paulinko!:buzi: Quote
P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 A dziękuję, dziękuję :) Ciebie też miło widzieć :) Zrobiłam właśnie Szarikowi ogłoszenia na 12 stronach, które wydają mi się najlepsze... Quote
kam. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Paulina78 napisał(a):Spoko, tylko chciałam wiesz, żeby wszystko było jasne kto i ile wpłacił :) Ostatnio mnie nie było długo i nie mogłam nadawać :) tak wiem, utrudniona komunikacja ;) no musimy wiedziec na czym stoimy. dzięki za ogłoszenia :) a allegro ma? ogólnie nie lubię, bo to taki zalążek pseudo, ale dopóki będzie popyt nic na to nie poradzimy. słyszałam jeszcze o stronie gdzie ogłasza się starsze psy, ale nie pamiętam nazwy :( Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='kam.']tak wiem, utrudniona komunikacja ;) no musimy wiedziec na czym stoimy. dzięki za ogłoszenia :) a allegro ma? ogólnie nie lubię, bo to taki zalążek pseudo, ale dopóki będzie popyt nic na to nie poradzimy. słyszałam jeszcze o stronie gdzie ogłasza się starsze psy, ale nie pamiętam nazwy :( proszę: http://psiegranemarzenia.pl/ Quote
P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Allegro nie ma, ale ja nie przepadam za Allegro, sami idioci do mnie z A. dzwonili i zrezygnowałam z ogłoszeń tam, ale jak chcesz to zrób :) Ja i tak mam zablokowane konto :( A niewyróżnionego i tak nie ma co robić... Quote
P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Tak, czekam na wklejeniem ogłoszenia na stronę :) Quote
Abrakadabra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Paulina, Sprawa z moją stówą jest załatwiona ,( jak mniemam ) i przechodzi na Szarika. Ps. DIF - czy kojarzysz wątek Blackiego? Quote
P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 No właśnie, ale czy Pani Ewa też mniema równie podobnie :)? No dobra to mamy na plusie 134 zł, więc potrzeba 166 zł do zapłaty 18 marca. Jeżeli coś się zmieni to napiszę, ale skoro Abra mówi :) znaczy załatwione powinno być ;) Aha i konieczny jest ryż, nie możemy o tym zapomnieć :( - to ogólnie piszę, nie, że do Abry tylko, bo Ona i tak mięcho załatwia :) Quote
P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Abrakadabra napisał(a):Paulina, Sprawa z moją stówą jest załatwiona ,( jak mniemam ) i przechodzi na Szarika. Ps. DIF - czy kojarzysz wątek Blackiego? Właśnie Pani Ewa mówiła, że Blackie ma wątek... W życiu nie widziałam... Quote
Abrakadabra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Paulina78']No właśnie, ale czy Pani Ewa też mniema równie podobnie :)? No dobra to mamy na plusie 134 zł, więc potrzeba 166 zł do zapłaty 18 marca. Jeżeli coś się zmieni to napiszę, ale skoro Abra mówi :) znaczy załatwione powinno być ;) Aha i konieczny jest ryż, nie możemy o tym zapomnieć :( Pani Ewa mniema tak samo jak ja :) A jak nie mniema, to pomniema :) Biorę to na siebie, OK? Niniejszym dylemat uznaję za rozwiązany.. Quote
kam. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 tak więc do 18 marca możemy spac spokojnie ;) bo z bazarku wyszło 170zł, jak z paczek zostanie to nawet więcej + 10 zł od andanka (przypomniałam sobie) no i za ten bazarek dla fibi 40zł więc na ryż też będzie. Quote
P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 To super :)! To może zróbmy tak, że kupimy teraz ryż? Bo 15 kg musi starczyć na m-c. Abra po ile ten ryż wtedy był??? Może kupisz, ja Ci oddam i podskoczymy w weekend? Bo w sumie i tak miałaś jechać do Pani Izy, nie? :) Quote
megi_winters Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 wpadam i obserwuję!:) w marcu postaram sie jakoś pomóc. Quote
kam. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 witam ;) jak miło widziec, cioteczka już pomaga jest jedną z moich najlepszych bazarkowych klientek :) Quote
P78 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 A bardzo dziękuję! Chłop wcina sporo, bo i sam jest ogromny :) Zrobiłam ogłoszenia, ale z takim starszym psem ciężko o adopcje :( Quote
Hotel KADIF Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Abrakadabra'] Ps. DIF - czy kojarzysz wątek Blackiego? [quote name='Paulina78']Właśnie Pani Ewa mówiła, że Blackie ma wątek... W życiu nie widziałam... Proszę:p: Wątek Blackiego Quote
P78 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Ok, przebrnęłam przez wątek, pomysł kastracji był, ale dawno i widzę, że teraz upadł :( A wiosna idzie, pies się nakręca, szkoda go :( Quote
P78 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Wybieramy się w weekend do Szarika... :) Mamy zamiar kupić mu 15 kg ryżu,może uda się też mięso zawieźć... :) Quote
kam. Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Szariku kochany niech Cię ktoś w końcu do domu zabierze ;) to niestety nie tyczy się Szarika, szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej na pradze, jest ktoś chętny? Quote
P78 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Zapytaj Abry przez PW, kogoś poleci pewnie :) Quote
P78 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Szarik, sorry! POMOCY!!! PIES Z BUTELKĄ NA GŁOWIE!!! TRZEBA INTERWENCJI!!! http://www.dogomania.pl/threads/202888-OSTRO%C5%81%C4%98KA-i-okolice-potrzebna-natychmiastowa-interwencja Quote
Hotel KADIF Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 kam. napisał(a):Szariku kochany niech Cię ktoś w końcu do domu zabierze ;) to niestety nie tyczy się Szarika, szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej na pradze, jest ktoś chętny? A jaka to praga, jaka ulica? Quote
kam. Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 no właśnie ja za dużo nie wiem chyba południe, pies z Krakowa, Kenny poprosiła Marzenę, bo ona dla niej robiła wizytę, ja się wszystkiego dowiem to dam znac jutro. a co kochana chętna jesteś czy masz kogoś ;) Quote
Recommended Posts