Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kam. napisał(a):
w piątek sobotę zrobię bazarek dla Szarika i bazarek dla Pucka fibi:) która przekaże część wpływów Szariczkowi. może dozbieramy te 70zł, bardziej martwi mnie skąd weźmiemy kasę na jedzenie :( a tak w ogóle to Szarik przeszedł na tą dietę?

jak dobrze nam bazarek pójdzie, to dorzucimy 50 zł Szarikowi:). wiem że to nie jest powalająca suma.... ale mam Pucka na BDT a od grudnia nie pracuję :(

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fibi:) napisał(a):
jak dobrze nam bazarek pójdzie, to dorzucimy 50 zł Szarikowi:). wiem że to nie jest powalająca suma.... ale mam Pucka na BDT a od grudnia nie pracuję :(

Jesteś kochana!!! dziękuję :)

Posted

kam. napisał(a):

wpłaty marzec:
bazarek kam.- 100zł

+ deklaracje stałe 110zł

Rozumiem, że moja wpłata dotarła? Sorki, że pytam, ale jakoś nie mogę się ogarnąć finansowo na koncie i nie wiem!:oops: Zwłaszcza, że wydawało mi się, że już przesłałam na kwiecień... Sie chyba pogubiłam ...

Posted

Ja siedze caly dzien w pracy :( ale nie zapomnialam o Szariku. Jak uzbieram cala sume to od razu robie przelew, tak na marginesie to bedzie jakies 200 zl a nawet troche ponad :)

Posted

kam. napisał(a):
Ja siedze caly dzien w pracy :( ale nie zapomnialam o Szariku. Jak uzbieram cala sume to od razu robie przelew, tak na marginesie to bedzie jakies 200 zl a nawet troche ponad :)

Jak Ty to robisz:)?
Kurde znowu nie ogarnęłam tego konta sorry,muszę zerknąć w mój kajecik wpłatowy i porównać z rzeczywistością :)

Posted

No z bazarku jest troche grosza i za bazarek fibi:) mamy 50 zl. Bedziesz musiala zrobic podliczenie zeby w pierwszy post wkleic, ale to juz moze jak Ci przelew zrobie.

Posted

DIF napisał(a):
Rozumiem, że moja wpłata dotarła? Sorki, że pytam, ale jakoś nie mogę się ogarnąć finansowo na koncie i nie wiem!:oops: Zwłaszcza, że wydawało mi się, że już przesłałam na kwiecień... Sie chyba pogubiłam ...

DIF dotarło 10 zł 08 marca :) - o to pytałaś :)? o marcowe :)?

Posted

OK już wiem jak jest< bo się pogubiłam, ale na szczęście kajecik gdzie wszystko notuję:)
18 marca wpłaciłam 300 zł i zostało 20 zł na PLUSIE.

Czyli 20 zł PLUSA :), 200 zł kam., 10 zł DIF, Joli 20 ZŁ i 15 zł od KASI Z fb RAZEM DAJE 265 ZŁ NA DZIŚ

Do 18 trzeba zebrać jeszcze 35 zł w takim razie :( tak mi kam. wychodzi... :(
a 18 w poniedziałek już :(