Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kam. napisał(a):
aha a Bonie już ktoś robi ogłoszenia? bo jak nie to ja masowo ciachnę jak dla Szarika będę robic.

Ok,to dam Ci znać ok, z Szarikowymi :) DZIĘKUJĘĘĘĘ :)!!!

Posted

Piękny, dostojny, duuuży Szarik czeka na dom! Pies został uratowany tej zimy, leżał w śniegu podczas największych mrozów, w opuszczonym sadzie... Szarik kocha spacery i wylegiwanie się na podwórku :) Ma ok. 7 lat, jest zdrowy, sprawny, tylko trochę siwy pyszczek pokazuje, że jest to facet w średnim wieku :) Szarik czeka w Domu Tymczasowym na swój własny dom z ogródkiem :) Jest wykastrowany, zaszczepiony, zaczipowany.
Kontakt w sprawie adopcji: 668-590-569 PAULINA

Posted

kam. poproszę Twojego maila - mam podlinkowanego bannerka, ale muszę komuś przesłać, bo mi nie wchodzi bez Worda, a Worda nie mam na razie na kompie :(

Posted

[quote name='DIF']Deklaruję na razie 10 zł + 10 kg ryżu miesięcznie. Kasa na wskazane konto a dostawa bezpośrednio do pani Ewy.
Niech ma chłopak:loveu::p
Aaaaaa :) SUPER!!! DZIĘKUJĘ CI OGROMNIE!!! :) To już mamy 10kg ryżu, więc brakuje z 20 :)
Konto już rzucam :)

Posted

DIF :) myśmy dziś z Abrą z 30 minut gadały któż to porobić może foty mieszkańcom DT Pani Ewy :) i wpadłam na to, że Ty po ho ho dłuuugim zastanawianiu :), ale wybaczyć nam trzeba, hehehe :) Porobiłabyś jak miałabyś sekundkę??? Szarikson ma foty super, ale reszta leży :((( Jak byś miała chwilkę :) BUZIOOOLE :)

Posted

[quote name='Paulina78']DIF myśmy dziś z Abrą z 30 minut gadały któż to porobić może foty mieszkańcom DT Pani Ewy i wpadłam na to, że Ty po ho ho dłuuugim zastanawianiu , ale wybaczyć nam trzeba, hehehe Porobiłabyś jak miałabyś sekundkę??? Szarikson ma foty super, ale reszta leży (( Jak byś miała chwilkę :) BUZIOOOLE :)

Of course, że TAK!! :p

Sie jutro umówię...;)

Posted

Marzena dostałyśmy śliczne bannerki na pocztę, ale nie mogę otworzyć, bo Offica nie mam do soboty :(
Wkleisz je wszystkie tu??? Każdy sobie wybierze :)