Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kam.']udało mi się :) innym sposobem ale się udało, później wrzucę resztę, bo muszę przekombinowac :D

ale coś chyba nie wyszło, ja już nie mam nerwów do tego dziś!

chyba się udało ;)

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie nie wiem czy się udało, bo jak ten próbuję w sygnaturę wstawic, to jest napisane że plik jest nieprawidłowy. ja swój podlinkowałam w edycji sygnatury, jeszcze muszę pokombinowac, ale jestem już naprawdę blisko :)

Posted

właśnie przelałam 80zł za bazarek, jeszcze będzie jakiś grosz, ale na razie czekam, a i muszę jeszcze sprawdzic czy nie zostały nadwyżki z paczek to też przeleje.

Posted

aagataa8 napisał(a):
Właśnie wysłałam swoją wpłatę jednorazową 50 zł

bardzo dziękujemy :)

mru dzięki za info, będę ogarniac, jak coś to telefon do Pauliny mam.

Posted

[quote name='marzenawtf']szkoda, miejmy nadzieję, że jeszcze ktoś zadzwoni..

Niestety - telefonów zero, a mieso dla Szarika kończy się pojutrze... !

Paulina była dobrym Duszkiem tego wątku, do odwołania nie ma dostepu do netu, i prawdę powiedziawszy martwię się, że bez niej niewiele się tu taj będzie działo..., a 18.02. musimy wpłącić kasę na poczet kolejnego miesiąca.

Kto i gdzie robił Szarikowi ogłoszenia?

Posted

ja robiłam ogłoszenia post #216 i #220 dziś zrobię kolejny bazarek dla Szarika, w tej chwili mamy 100zł, a donacja pisała że ma mięso za 1zł kilo.

Posted

kam. napisał(a):
ja robiłam ogłoszenia post #216 i #220 dziś zrobię kolejny bazarek dla Szarika, w tej chwili mamy 100zł, a donacja pisała że ma mięso za 1zł kilo.

Kam, dzięki. Te 100zł to z bazarku, tak?
Jak zrobisz nowy to podeslij linka. Czy masz telefon do Donacji? Jak tak, mogę prosić na PW?

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/200988-Super-Ciuchy.-Bazarek-dla-Szarika-do-16.02-do-godziny-19.00 to jest właśnie nowy bazarek
numer do donacji ma Marzena na pewno to jak wróci z pracy to Ci wyśle, wiesz co te 100 zł to tak ogólnie z tego co zostało i przelałam je Paulinie, w pierwszym poście staram się na bieżąco rozliczac, jeszcze mam 20 zł z drugiego bazarku to już będzie kwita, a nawet trochę ponad bo pewna Glorien:loveu: zapłaciła trochę więcej niż musiała podkreślę że dobrowolnie, rozumiem że numer konta się nie zmienił, przez te małe komplikacje ;) jakoś sobie damy radę i mam nadzieję że nasz Dobry Duszek niebawem powróci do żywych :lol: