Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 675
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno, kopiuj i wklej...yyyyy :) Tylko do posta wklej najpierw... :) Jeszcze Ci wyślę maila od Jacka... :) Tam było jak działać :)

Posted

[FONT=&quot]to ja czekam, a póki co idę zjeśc i psa nakaramic.

hiper łącze działa jak najbardziej, tylko nie umiem ich wkleic :crazyeye:

[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

hehe, no nie ;) szukam na forum, ale nic w tym temacie jak ktoś wie jak się robi to wie, a jak nie to i tak się nie dowie :) będę kombinowac

Posted

[HTML]file:///C:/Users/kam/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg[/HTML]

http://www.dogomania.pl/threads/197884-Szarik-potrzebuje-pieni%C4%99dzy-na-hotel-POMOCY!!!-Do-18-ego-musimy-miec-220-z%C5%82.

kopiuje i wklejam i oooo, a napisał w jakim to formacie ma byc? bo mi się wydaje że to trzeba z kompa wrzucic na jakiegoś imageshack'a, tak bezpośrednio nie pójdzie. próbowałam sobie wrzucic jako sygnaturę, wyświetla się że nieprawidłowy plik :(

Posted

Mogę tylko jednorazowo 10, przykro mi, że tylko tyle, ale psiaki z moimi deklaracjami wciąż siedzą w hotelikach i nie mogą znaleźć domków :shake::-(. Gdzie posłać dyszkę?

Posted

jejku to wydaje się dziecinnie proste, ale nie idzie po prostu nie idzie! zrobiłam tak jak było napisane i nadal nic, kopiuje do posta i nic mi się w nim nie wyświetla a jak zatwierdzam to link wyskakuje

Posted

okej, a numer? wieczorem zadzwonię, teraz muszę się zbierac. Mama zrobiła przelew wczoraj chyba, tzn przelew na 100 ale nie wiem kiedy :) powiedz jeszcze szybciutko jak stoisz? bo jak coś mam z bazarku 50zł mogę przelac.

a numer już mam na maila zajrzałam :)

Posted

Mam tak (od tego ostatniego podliczania), kam. 30 zł, agamol 10 zł, Mama Dorin :) 30 zł, AgataSonia 50 zł, Sybisia 10 zł, co daje 130 zł. Czyli 130 zł plus te 80 zł co było do przodu daje... 210 zł.

Posted

ależ się tu dzieje.. :)
słuchajcie, ja też nie wiem jak to jest z tymi banerkami, nie znam się .. :oops:
pokombinuję dzisiaj razem z kam, co dwie głowy to nie jedna... :cool3:
i przelew dla Szarika zrobię.

Posted

marzenawtf napisał(a):
ależ się tu dzieje.. :)
słuchajcie, ja też nie wiem jak to jest z tymi banerkami, nie znam się .. :oops:
pokombinuję dzisiaj razem z kam, co dwie głowy to nie jedna... :cool3:
i przelew dla Szarika zrobię.

Już dwie to są, nawet trzy :)))
golf,tak jest wszystko ok, przytył, lubi spacerować :), cieszy się na każdy spacerek :)
Lubi jednak przestrzeń i mieszka w budzie, w domu mu za ciasno :)
Łapki ma troszkę ugięte, ale to z nerwów - w stresie przyjmuje taką pozę... Ale łazi normalnie.
Duma taki kawał psa! Robi wrażenie :)

Posted

udało mi się :) innym sposobem ale się udało, później wrzucę resztę, bo muszę przekombinowac :D

ale coś chyba nie wyszło, ja już nie mam nerwów do tego dziś!