toyota Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Maluch wcale nie piszczy , pomimo tego , że jest w kuchni sam. Dzisiaj było zapoznanie z moimi psami , na razie trzema. Zgryźliwą ciotkę Tosię mu odpuściłam. Trochę się ożywił na ich widok , ale ciapowaty jest bardzo. Dzisiaj ugotowałam "towarzystwu" kurczaka z ryżem i marchewką. Nie jestem pewna czy maluch miał okazję kiedykolwiek widzieć mięsko , więc postanowiłam mu pokazać co dobre :cool3:. Quote
Cajus JB Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Już jestem. Tylko mi toyota nie przywieź kurczakoluba. :evil_lol: Już jedną taką mam i dostaje zawsze do miseczki 3/4 z moich gotowanych. A jak dołączy maluszek to zostaną dla mnie kostki. :diabloti: Quote
Szarotka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Bedziesz mial figure jak szostka :):)poza tym wegetarianizm tez dla ludzi :):) Quote
Cajus JB Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Przydałoby się Szarotka. Martwi mnie mama maluszka. Quote
Selenga Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Szarotka'][quote name='toyota'] No wlasnie, kameralnosc sie skonczyla :):)[/QUOTE] potwierdzam :D zaglądam tu bo mam chętnego na szczeniaka i chcę dodać malucha do zestawienia, które przygotowuję Quote
toyota Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Selenga'][quote name='Szarotka'] potwierdzam :D zaglądam tu bo mam chętnego na szczeniaka i chcę dodać malucha do zestawienia, które przygotowuję[/QUOTE] To świetnie. Dzisiaj na pewno będą zdjęcia. Quote
toyota Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Zdjęcia przesłałam do Cajusa JB. Mam nadzieję , że znajdzie czas , by je wstawić. Quote
Szarotka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 To co ze szczeniaczkiem, jego mama i pchlami ?? Quote
toyota Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Szarotka']To co ze szczeniaczkiem, jego mama i pchlami ??[/QUOTE] Szarotko , a może Ty umiesz i mogłabys choć ze 2 fotki wstawić ? Quote
Szarotka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='toyota']Szarotko , a może Ty umiesz i mogłabys choć ze 2 fotki wstawić ?[/QUOTE] Umiem, jezeli tiny dziala. Wyslij na [email][email protected][/email], tylko szybko, bo ide na impreze przedswiateczna. Quote
Cajus JB Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Już jestem. Zaraz wstawię w trzeci post. Quote
toyota Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Cajus JB']Zdjęcia dodane.[/QUOTE] Jak zwykle nocną porą ;). Mały już urzęduje z psami. Kwarantanna kuchenna zakończona ;). Chodzi za mną krok w krok.:-( Córka ochrzciła go Pączuś. Chyba będziesz musiał wymyślić jakieś poważniejsze imię.:diabloti: Ma krzywe łapki , może to krzywica ? Widać na przedostatnim zdjęciu. Ma bardzo krótki ogonek. Ciekawe czy taki się urodził, czy barany mu obcięły, żeby był bardziej rasowy ? Jego matka ma ogon normalny " kundelkowy ". Wszystkie moje psy są zapchlone , oprócz niego :roll:. Quote
Cajus JB Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Mała zmiana planów czekamy do czwartku lub soboty. Niedługo zacznę pisać tekst. Jeszcze dziś wkleję do korekty. Quote
Szarotka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 toyota napisał(a):Szarotka już 3 dzień baluje ;) No wlasnie wiedzialam, ze gdzies mialam wstawic zdjecia, tylko nie wiedzialam gdzie ........... Quote
Cajus JB Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No ładnie Szarotka. Tyle dni. :evil_lol: Quote
kaja69 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Sliczny:) prześlij mi jego zdjęcia i krótki opis na maila,nie potrafię tego ściągać z dogo,dołaczę go do swoich.Często ktoś chce zdjęcia kilku psiaków. Quote
toyota Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 kaja69 napisał(a):Sliczny:) prześlij mi jego zdjęcia i krótki opis na maila,nie potrafię tego ściągać z dogo,dołaczę go do swoich.Często ktoś chce zdjęcia kilku psiaków. Dziękuję bardzo ! Wyślij mi zatem swojego maila na priva. Quote
kaja69 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 toyota napisał(a):Dziękuję bardzo ! Wyślij mi zatem swojego maila na priva. Właśnie nie mogę,chyba masz skrzynke zagruzowaną :) Quote
Kociabanda2 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 śliczny smark :) Na pewno znajdzie dom. A co będzie z jego mamą? Quote
Recommended Posts