toyota Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Na razie mam dla niej zastrzyk antykoncepcyjny. Muszę się tam wybrać z jeszcze jedną panią , która jej zrobi zastrzyk. Będę jeszcze ich pytała czy nie będą chcieli oddać tej suczki. Mogę rozmawiać tylko z najemcą domu, bo właściciela tam nie ma. Quote
Szarotka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zapraszam na swiateczny bazarek dla podhalanki: http://www.dogomania.pl/threads/198337-Szybko%C5%9Bciowy-dla-zapominalskich-ekstra-prezenty!-Dla-podhalanki-Celi-do-19.12.do-20.0 Quote
toyota Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Kochani , mamy drugiego szczeniaka :-(. Założę mu osobny wątek. Pieska oddali mi bardzo biedni ludzie. Sytuacja podobna. Została u nich suczka , która rodzi co cieczkę. Jutro podam jej antykoncepcję. Quote
kaja69 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wczoraj wysłałam Twojego małego i moja mała ,zakochali sie ,ale po naradzie rodzinnej zdecydowali zaadoptować kolejnego kotka...szukamy dalej...wyslij mi tego nowego tez go dołącze do pakietu... Quote
Cajus JB Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 toyota małemu założę wątek jak mamy taki obrót sprawy i jeśli w niedzielę ma być u mnie. Założ wątek temu psu na mrozie. Nie wygląda bardzo tragicznie, ma przyzwoite futro, ale jest mały, temperatura i brak pokarmu z czasem zrobią swoje. Na zdjęciach jest zobojętniały. Swój problem zdrowotny jakikolwiek był, chyba przechodziłem. Tak więc dziś posiedzę na dogo jak to ja. Ogarnę wszystkie pilne wątki. Quote
toyota Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Oczywiście :) Dobrze , że mnie wyręczysz , bo nie mam czasu. Quote
Cajus JB Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Około północy będę przed komputerem to wkleję zdjęcia. Uda się Tobie założyć wątek dla psa na śniegu? I mam prośbę. Okazuje się, że jednak nie mam zapisanego Twojego numeru telefonu komórkowego. Możesz mi wysłać? Quote
toyota Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Jeśli chodzi o psa na śniegu. Przed chwilą wróciłam od niego. Przeszłam przez płot z workiem siana i garnkiem ciepłej zupy. Chciałam , żeby się rozgrzał, dlatego nie wzięłam suchej karmy. Nie miał żadnej miski , musiałam poświęcić garnek. Szyja obwiązana łańcuchem. Idealnie go określiłeś - jest zobojętniały. Buda z bliska okazała się dużo większa niż myślałam. Siana starczyło tylko na dno. Pies jest także większy niż mi się wydawało z daleka. Założyłam mu wątek : http://www.dogomania.pl/threads/198450-N%C4%99dznik-zamarza-!!!!!?p=15946997#post15946997 Quote
Cajus JB Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Wczoraj jednak nie dałem rady. Na razie tak na szybko. Malutki szczeniak i Jego mama. Quote
toyota Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Pączuś został wczoraj zaszczepiony na wirusówki. Ma więc pełen zestaw jaki powinien mieć zadbany szczeniak ( szczepienie, odrobaczenie, odpchlenie i czip ). Jest wesolutki i czeka na swój prawdziwy DS. Quote
Szarotka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Podniose watek, bo macie tlumy roznych lokatorow .......... Quote
Cajus JB Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Przesłałem zdjęcia znajomej. Jutro powinna się odbyć prezentacja Pączusia. Zaproponowana zostanie też Brysia ( mama ), ale nie wiem czy opiekun się zgodzi na oddanie Jej. Quote
Cajus JB Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dziś umieszczę Pączka na nk i fb. Myślę, że uda mi się też zrobić kilka ogłoszeń. Quote
toyota Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Niedobrze, Pączuś ma kaszel. :( Quote
Cajus JB Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Mam nadzieję, że szybko go zwalczy. To pewnie osłabienie po szczepieniu. Będzie dobrze. Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Szczepienia czasami sa watpliwe, ja szczepie moja sunie co 3 lata. Quote
toyota Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Podobno jest tak, że jak pies przebywał cały czas na zewnątrz na mrozie i trafi do ciepłego domu, to może się rozchorować. Dzisiaj jadę z nim do weta. Twojemu szczeniakowi Cajus JB to raczej nie grozi , bo on był trzymany w domu i tylko wypuszczany samopas. Quote
Cajus JB Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Możliwe. U mnie jest specyficzny klimat w domu. To stare budownictwo. Nigdy nic nie wiadomo. Quote
Cajus JB Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Umieściłem informacje o Pączku na nk i fb. Quote
toyota Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Pączuś dostaje codziennie zastrzyki :( Quote
toyota Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Już zdrowiutki , ale 2 dni temu dostał ostatni zastrzyk. Będę chciała go ogłaszać dopiero po Nowym Roku, lepiej niech Sylwestra spędzi u mnie. Quote
Recommended Posts