Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie mam dla niej zastrzyk antykoncepcyjny. Muszę się tam wybrać z jeszcze jedną panią , która jej zrobi zastrzyk.

Będę jeszcze ich pytała czy nie będą chcieli oddać tej suczki. Mogę rozmawiać tylko z najemcą domu, bo właściciela tam nie ma.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani , mamy drugiego szczeniaka :-(.

Założę mu osobny wątek. Pieska oddali mi bardzo biedni ludzie. Sytuacja podobna. Została u nich suczka , która rodzi co cieczkę. Jutro podam jej antykoncepcję.

Posted

Wczoraj wysłałam Twojego małego i moja mała ,zakochali sie ,ale po naradzie rodzinnej zdecydowali zaadoptować kolejnego kotka...szukamy dalej...wyslij mi tego nowego tez go dołącze do pakietu...

Posted

toyota małemu założę wątek jak mamy taki obrót sprawy i jeśli w niedzielę ma być u mnie.

Założ wątek temu psu na mrozie. Nie wygląda bardzo tragicznie, ma przyzwoite futro, ale jest mały, temperatura i brak pokarmu z czasem zrobią swoje. Na zdjęciach jest zobojętniały.

Swój problem zdrowotny jakikolwiek był, chyba przechodziłem. Tak więc dziś posiedzę na dogo jak to ja. Ogarnę wszystkie pilne wątki.

Posted

Około północy będę przed komputerem to wkleję zdjęcia. Uda się Tobie założyć wątek dla psa na śniegu?

I mam prośbę. Okazuje się, że jednak nie mam zapisanego Twojego numeru telefonu komórkowego. Możesz mi wysłać?

Posted

Jeśli chodzi o psa na śniegu. Przed chwilą wróciłam od niego.

Przeszłam przez płot z workiem siana i garnkiem ciepłej zupy. Chciałam , żeby się rozgrzał, dlatego nie wzięłam suchej karmy. Nie miał żadnej miski , musiałam poświęcić garnek. Szyja obwiązana łańcuchem. Idealnie go określiłeś - jest zobojętniały.

Buda z bliska okazała się dużo większa niż myślałam. Siana starczyło tylko na dno. Pies jest także większy niż mi się wydawało z daleka.

Założyłam mu wątek :
http://www.dogomania.pl/threads/198450-N%C4%99dznik-zamarza-!!!!!?p=15946997#post15946997

Posted

Pączuś został wczoraj zaszczepiony na wirusówki. Ma więc pełen zestaw jaki powinien mieć zadbany szczeniak ( szczepienie, odrobaczenie, odpchlenie i czip ). Jest wesolutki i czeka na swój prawdziwy DS.

Posted

Przesłałem zdjęcia znajomej. Jutro powinna się odbyć prezentacja Pączusia.

Zaproponowana zostanie też Brysia ( mama ), ale nie wiem czy opiekun się zgodzi na oddanie Jej.

Posted

Podobno jest tak, że jak pies przebywał cały czas na zewnątrz na mrozie i trafi do ciepłego domu, to może się rozchorować. Dzisiaj jadę z nim do weta.

Twojemu szczeniakowi Cajus JB to raczej nie grozi , bo on był trzymany w domu i tylko wypuszczany samopas.