Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maniuśka jest już bezszwowa, dostała też książeczkę i tabletkę na robale. Szczepienia za jakiś czas.

Że nie wspomnę o tym, że miała sesję zdjęciową :-) Tylko ie wiadomo kiedy będą zdjęcia, bo na pewno Camisiowa związała DogAngel i zamknęła w pokoju na klucz, tak bardzo kocha Manię, że za nic w świecie nie chce, żeby była ogłaszana :-D

Posted

Z wypłoszem co raz lepiej :-) Rozkręca się. U Camisiowej czuła się jak u siebie, wcześniej bała się jeść z miski w mojej obecności, a już wczoraj próbowała mi wykraść z talerza :-) Dzisiaj gania z Hyźkiem po całym domu i mamy święto pierwszego szczeku Mani :-D Jurek, gdy usłyszał jej szczek powiedział "żenada" :-D Panna Jazgotka szczeka jak dwumiesięczne szczenię :-D ław, ław, wcale nie hau hau ;-) No i już lepiej chodzi na smyczy.

Posted

Mam domek chetny ktory zainteresowal sie Mania. Mshume wrzucila Manie na mój watek z dzialu: Przygarne psiaka.

Bardzo prosze o kontakt osobe, która jest odpowiedzialna za sunieczke. Byc moze cos z tego będzie.

Ps. Uwielbiam czarnuszki :)

Posted

sylwiaso napisał(a):
:thumbs::thumbs::thumbs:DonAngel!wielkie gratulacje zdjęcia Boskie!Mania przeurocza i wieści wspaniałe!trzymamy kciuki!

Sylwia, mam nadzieję, że po Świętach uda nam się u Ciebie zobaczyć i Dog Angel zrobi zdjęcia Twoim psiakom. a jutro my się widzimy, pamiętasz? I nie przywoź na razie materacy. Jak będę u Ciebie to je zabiorę.