Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Andzike']Proszę uprzejmie :) To pewnie to samo zdjęcia co już mamanabank i Romka oglądały :) Tak,to jest właśnie to zdjęcie...i oczywiście ulubione zajęcie naszej dziewczynki,gryzienie czegoś twardego. Quote
obraczus87 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wspaniale :) bardzo sie ciesze ze Mania skorzystala z Tego domku :) Quote
mamanabank Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Z tego co widzę to dorwała jakieś pióro/długopis, w dodatku marki Parker, zna się na rzeczy, u mnie też byle jakich kredek nie gryzła ;-) i bardzo lubiła czytać Porazińską, szczególnie "I w sto koni nie dogoni", pochłaniała wręcz z pasją :-) Quote
Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 mamanabank napisał(a):Z tego co widzę to dorwała jakieś pióro/długopis, w dodatku marki Parker, zna się na rzeczy, u mnie też byle jakich kredek nie gryzła ;-) i bardzo lubiła czytać Porazińską, szczególnie "I w sto koni nie dogoni", pochłaniała wręcz z pasją :-) No to rośnie na intelektualistkę,mądra psinka z naszej Mańki...;) Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Wieści od Mani vel. Ledy :) "Ledka jest wspaniała. Podbiła nasze serca na maksa. Jest grzeczna, bardzo przymilna. Jak mama jest w kuchni to Ledka nie wie czy ma się bawić czy żebranie uskuteczniać. Jest wielkim łasuchem. Potrafi z ławy ściągnać jedzenie. Jest bardzo mądra - jak mama ją zawoła to przychodzi, daje sobie założyć i zdjąć szelki. Bardzo grzecznie chodzi na smyczy. Jest bardzo ciekawska. Trochę boi się ludzi i hałasów np. szczekania psów. Już Ledunia nie kaszle. Myślę, że w tym tygodniu pójdziemy do lekarza na szczepienia. Bardzo się cieszy i bardzo wysoko skacze z radości jak widzi mamę lub Magdę. Wniosła samą radość do naszej rodziny. Ja będę ją jutro widzieć to wymiziam i wycałuję. " Quote
camisiowa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Na takie wieści czekałam, bardzo się cieszę Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Wiesci od Ledki :) "Ledka jest zaszczepiona na wsciekliznę. Po 15 idziemy na wirusówki, a jutro ma urodziny - kończy roczek. Sam lekarz zaproponował, aby "dmuchała świeczki". Moja mama jest tak szczęśliwa jak nie pamiętam kiedy miała takiego powera." Panstwo sa zachwyceni Ledunia :) Quote
Romka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Jak aksamitna się zrobiła...cudna mała... Quote
obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Wieści z DS: "Ledunia moja psinka, nie raczej mojej mamy jest świetna. W sobotę wzieliśmy psinkę na działkę. Wyszalała się, wytarzała w śniegu. Jest mała ucieinierką. W siatce znalazła szczelinę i uciekła z działki. Chodziła sobie po alejkch zadowolona. Bardzo się nakręca na koty. Jest bardzo czujna nasza laleczka. W samochodzie jedzie taka ważna. Prawdziwa dama." Quote
Andzike Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='obraczus87']Wieści z DS: "Ledunia moja psinka, nie raczej mojej mamy jest świetna. W sobotę wzieliśmy psinkę na działkę. Wyszalała się, wytarzała w śniegu. Jest mała ucieinierką. W siatce znalazła szczelinę i uciekła z działki. Chodziła sobie po alejkch zadowolona. Bardzo się nakręca na koty. Jest bardzo czujna nasza laleczka. W samochodzie jedzie taka ważna. Prawdziwa dama." Też dostałam :) I zdjecia, których nie mogę wrzucić w robocie, wrrr.... :offtopic: Obraczuś, poszukuje piesków lub suń do 10kg, ale z Warszawy (Państwo chcą poznać osobiście). Wygląd i rasopodobność nieważne - natomiast piesek będzie zostawał 7h sam w domu, więc dobrze, zeby nie niszczył i nie brudził... Masz jakieś pomysły? Najlepiej na PW albo na [email protected] Quote
mamanabank Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 I ja dostałam, dziękujemy!!! I widzę, że z kolega dobrze się układa. Super!!! Quote
obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Andzike']Też dostałam :) I zdjecia, których nie mogę wrzucić w robocie, wrrr.... :offtopic: Obraczuś, poszukuje piesków lub suń do 10kg, ale z Warszawy (Państwo chcą poznać osobiście). Wygląd i rasopodobność nieważne - natomiast piesek będzie zostawał 7h sam w domu, więc dobrze, zeby nie niszczył i nie brudził... Masz jakieś pomysły? Najlepiej na PW albo na [email protected] Chmmm a jeszcze powiedz mi kochana w jakim wieku, to od razu szukam. Quote
obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mamanabank napisał(a):I ja dostałam, dziękujemy!!! I widzę, że z kolega dobrze się układa. Super!!! Takkkkkk :) wybieram sie na ta wizyte do Ledki, ale jak nie sesja, to teraz choroba. Jak nie urok to.. ;) Quote
Andzike Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 obraczus87 napisał(a):Chmmm a jeszcze powiedz mi kochana w jakim wieku, to od razu szukam. O wieku nic nie było... przyjmijmy, że do 5-6 lat :) obraczus87 napisał(a):Takkkkkk :) wybieram sie na ta wizyte do Ledki, ale jak nie sesja, to teraz choroba. Jak nie urok to.. ;) No ja czekam aż się ładniej zrobi, bo na tym samym osiedlu mieszka łowicki Puszek i połączyłabym dwie wizyty :D Quote
obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ufff to dobrze, że Ty zrobisz tą wizytę :) ja to chce poznać to łowicką Manie, bo.... takie wieści od p.Ewy otrzymuje, że jestem bardzo ciekawa co to za sunia :) Quote
Andzike Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 obraczus87 napisał(a):Ufff to dobrze, że Ty zrobisz tą wizytę :) ja to chce poznać to łowicką Manie, bo.... takie wieści od p.Ewy otrzymuje, że jestem bardzo ciekawa co to za sunia :) Zrobię, zrobię, ale jak temperatura będzie przyjaźniejsza ;) Quote
Romka Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Rany ,jakie cudne zdjęcia Mańki...to ze stojącymi uszkami na śniegu,najpiękniejsze ,cudna mała... Quote
Recommended Posts