Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']Proszę uprzejmie :) To pewnie to samo zdjęcia co już mamanabank i Romka oglądały :)

Tak,to jest właśnie to zdjęcie...i oczywiście ulubione zajęcie naszej dziewczynki,gryzienie czegoś twardego.

Posted

Z tego co widzę to dorwała jakieś pióro/długopis, w dodatku marki Parker, zna się na rzeczy, u mnie też byle jakich kredek nie gryzła ;-) i bardzo lubiła czytać Porazińską, szczególnie "I w sto koni nie dogoni", pochłaniała wręcz z pasją :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Z tego co widzę to dorwała jakieś pióro/długopis, w dodatku marki Parker, zna się na rzeczy, u mnie też byle jakich kredek nie gryzła ;-) i bardzo lubiła czytać Porazińską, szczególnie "I w sto koni nie dogoni", pochłaniała wręcz z pasją :-)

No to rośnie na intelektualistkę,mądra psinka z naszej Mańki...;)

Posted

Wieści od Mani vel. Ledy :)

"Ledka jest wspaniała.
Podbiła nasze serca na maksa. Jest grzeczna, bardzo przymilna. Jak mama jest w kuchni to Ledka nie wie czy ma się bawić czy żebranie uskuteczniać. Jest wielkim łasuchem. Potrafi z ławy ściągnać jedzenie. Jest bardzo mądra - jak mama ją zawoła to przychodzi, daje sobie założyć i zdjąć szelki. Bardzo grzecznie chodzi na smyczy. Jest bardzo ciekawska. Trochę boi się ludzi i hałasów np. szczekania psów. Już Ledunia nie kaszle. Myślę, że w tym tygodniu pójdziemy do lekarza na szczepienia. Bardzo się cieszy i bardzo wysoko skacze z radości jak widzi mamę lub Magdę. Wniosła samą radość do naszej rodziny. Ja będę ją jutro widzieć to wymiziam i wycałuję. "

• 2 weeks later...
Posted

Wiesci od Ledki :)

"Ledka jest zaszczepiona na wsciekliznę. Po 15 idziemy na wirusówki, a jutro ma urodziny - kończy roczek. Sam lekarz zaproponował, aby "dmuchała świeczki". Moja mama jest tak szczęśliwa jak nie pamiętam kiedy miała takiego powera."

Panstwo sa zachwyceni Ledunia :)

• 1 month later...
Posted

Wieści z DS:

"Ledunia moja psinka, nie raczej mojej mamy jest świetna. W sobotę wzieliśmy psinkę na działkę. Wyszalała się, wytarzała w śniegu. Jest mała ucieinierką. W siatce znalazła szczelinę i uciekła z działki. Chodziła sobie po alejkch zadowolona. Bardzo się nakręca na koty. Jest bardzo czujna nasza laleczka. W samochodzie jedzie taka ważna. Prawdziwa dama."

Posted

[quote name='obraczus87']Wieści z DS:

"Ledunia moja psinka, nie raczej mojej mamy jest świetna. W sobotę wzieliśmy psinkę na działkę. Wyszalała się, wytarzała w śniegu. Jest mała ucieinierką. W siatce znalazła szczelinę i uciekła z działki. Chodziła sobie po alejkch zadowolona. Bardzo się nakręca na koty. Jest bardzo czujna nasza laleczka. W samochodzie jedzie taka ważna. Prawdziwa dama."

Też dostałam :) I zdjecia, których nie mogę wrzucić w robocie, wrrr....

:offtopic:
Obraczuś, poszukuje piesków lub suń do 10kg, ale z Warszawy (Państwo chcą poznać osobiście).
Wygląd i rasopodobność nieważne - natomiast piesek będzie zostawał 7h sam w domu, więc dobrze, zeby nie niszczył i nie brudził...
Masz jakieś pomysły? Najlepiej na PW albo na [email protected]

Posted

[quote name='Andzike']Też dostałam :) I zdjecia, których nie mogę wrzucić w robocie, wrrr....

:offtopic:
Obraczuś, poszukuje piesków lub suń do 10kg, ale z Warszawy (Państwo chcą poznać osobiście).
Wygląd i rasopodobność nieważne - natomiast piesek będzie zostawał 7h sam w domu, więc dobrze, zeby nie niszczył i nie brudził...
Masz jakieś pomysły? Najlepiej na PW albo na [email protected]

Chmmm a jeszcze powiedz mi kochana w jakim wieku, to od razu szukam.

Posted

mamanabank napisał(a):
I ja dostałam, dziękujemy!!!

I widzę, że z kolega dobrze się układa. Super!!!

Takkkkkk :) wybieram sie na ta wizyte do Ledki, ale jak nie sesja, to teraz choroba. Jak nie urok to.. ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Chmmm a jeszcze powiedz mi kochana w jakim wieku, to od razu szukam.

O wieku nic nie było... przyjmijmy, że do 5-6 lat :)

obraczus87 napisał(a):
Takkkkkk :) wybieram sie na ta wizyte do Ledki, ale jak nie sesja, to teraz choroba. Jak nie urok to.. ;)

No ja czekam aż się ładniej zrobi, bo na tym samym osiedlu mieszka łowicki Puszek i połączyłabym dwie wizyty :D

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ufff to dobrze, że Ty zrobisz tą wizytę :) ja to chce poznać to łowicką Manie, bo.... takie wieści od p.Ewy otrzymuje, że jestem bardzo ciekawa co to za sunia :)

Zrobię, zrobię, ale jak temperatura będzie przyjaźniejsza ;)