sonia71 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='Joodith']To spojrzenie mówi wszystko! no właśnie...te oczy......kochana Patyśka :) IVV-petycja podpisana ***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł*** Quote
sonia71 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 ***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł*** przelałam 180zł na konto funi za grudzień. Quote
sonia71 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 album Patissona na FB :http://www.facebook.com/album.php?aid=13809&id=100001675998176&saved dziękujemy Marince:loveu: która pokazała Patkę u Rockiego :)na FB Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Witaj Patysiu :) ... zamieszkałaś również na moim profilu na FB ;) ... może ktoś Cię tam wypatrzy :) http://www.facebook.com/album.php?aid=13809&id=100001675998176&saved#!/profile.php?id=100001582058764 Quote
Tola Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Odwiedzam dziewczynkę i zyczę szybkiego domku; pisalam już na wątku Pestki, ze przydałby sie dom dla chociaz jednej zamojszczanki z hoteliku u funi... Quote
sonia71 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Ewanko -bylam ...:) Tolu-jest ich tam tyle czekających:Pestka,Tosia,Taya ,Polly ,Rozi ,Pati...( qrczę a domków jak na lekarstwo -maltuka kapeczka ,ale zamojskiej Jaśmince to się udało -domek błyskawiczny :) [SIZE="4"]***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł*** Quote
Szarotka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Tola napisał(a):Odwiedzam dziewczynkę i zyczę szybkiego domku; pisalam już na wątku Pestki, ze przydałby sie dom dla chociaz jednej zamojszczanki z hoteliku u funi... Albo zamojszczaka, bo Heniu to tam juz chyba sie czuje jak w domu ........... Quote
sonia71 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 no to napiszemy tak:***że przydałby się dom dla chociaż jednego zamojszczaka z hoteliku u funi****z pierwszeństwem dla rezydentów ...a co mamy dobre serca :)i puszczamy przodem:) Quote
Tola Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 sonia71 napisał(a):Ewanko -bylam ...:) Tolu-jest ich tam tyle czekających:Pestka,Tosia,Taya ,Polly ,Rozi ,Pati...( qrczę a domków jak na lekarstwo -maltuka kapeczka ,ale zamojskiej Jaśmince to się udało -domek błyskawiczny :) Najwazniejsze, aby to był dobry dom; ja sama zawsze bardzo denerwuję sie, gdy jest taka cisza w sprawie adopcji, ale juz nie raz przekonałam się, ze czasami musi to długo trwac i juz; przykładem nasza zamojska Kawa, która czekała u Murki rok, a od poczatku grudnia wyleguje sie w łożeczku i ma najwspanialszy dom - wiedziała na co czeka:cool3: Quote
sonia71 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 masz rację Tolu-trzeba czasu ale zdarzające się cudowne błyskawiczne adopcje udzielają się chyba większości i wtedy dopada nas zniecierpliwienie :) gorące przytulanki dla kwarantannowej Patyśki :) ***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł*** Quote
sonia71 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 jestem u Patyśki -może dzisiaj funia coś skrobnie ... wiecie taki zaganiany czas...najważniejsze że grzeje dooopkę w słomce:) Quote
funia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Patrycja nazwijmy ja tak dzisiaj powaznie :razz: .Wariuje dziewczyna na całego i czuje sie bardzo dobrze . Zasponsporowalam jej sweterek ocieplacz ,który zbeszczesciła w ciągu kilkunastu minut:evil_lol:tarzajac się w nim i ocierajac na wszystkie mozliwe sposoby . Mam nawet fotke w tym kubraku .Wieczorem wstawie . Jest smieszna bo wydaje z siebie takie pomruki cienkim i grubym głosem .Zwraca na siebie bez przerwy uwage i chce być w centrum .Jak jej cos mówic ,ze nie wolno ze zle zrobiła to szczeka na mnie i sie kłoci :mad:Jakby mogła to by mówiła . Z rana chetnie zjada ,wieczorem juz dłuzej jej to schodzi ( z racji tego ,ze kilka lat jadła raz dziennie ) . Robi ładne kupy i na razie sporo ich jest .;) Quote
Ewanka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Witaj Patyśku, widzę, że dobre wieści, badzo się cieszę :) Quote
Joodith Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ale fajna z Ciebie dziewczynka Patyśku :) Quote
sonia71 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='funia']Patrycja nazwijmy ja tak dzisiaj powaznie :razz: .Wariuje dziewczyna na całego i czuje sie bardzo dobrze . Zasponsporowalam jej sweterek ocieplacz ,który zbeszczesciła w ciągu kilkunastu minut:evil_lol:tarzajac się w nim i ocierajac na wszystkie mozliwe sposoby . Mam nawet fotke w tym kubraku .Wieczorem wstawie . Jest smieszna bo wydaje z siebie takie pomruki cienkim i grubym głosem .Zwraca na siebie bez przerwy uwage i chce być w centrum .Jak jej cos mówic ,ze nie wolno ze zle zrobiła to szczeka na mnie i sie kłoci :mad:Jakby mogła to by mówiła . Z rana chetnie zjada ,wieczorem juz dłuzej jej to schodzi ( z racji tego ,ze kilka lat jadła raz dziennie ) . Robi ładne kupy i na razie sporo ich jest .;) e to szybka jest dziewczynka z tym sweterkiem....oby jej nie zostało takie rozbieranie się:cool3:i do tego charkterna ...a co -pewnie kilka lat w schronie nauczyło ją ..gadatliwości:eviltong: wpłata na konto Pati: 1.:loveu:Lolalola-10zł. 2.:loveu:IVV-100zl. Quote
funia Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts