Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Joodith']To spojrzenie mówi wszystko!

no właśnie...te oczy......kochana Patyśka :)

IVV-petycja podpisana

***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł***

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Odwiedzam dziewczynkę i zyczę szybkiego domku; pisalam już na wątku Pestki, ze przydałby sie dom dla chociaz jednej zamojszczanki z hoteliku u funi...

Posted

Ewanko -bylam ...:)
Tolu-jest ich tam tyle czekających:Pestka,Tosia,Taya ,Polly ,Rozi ,Pati...( qrczę a domków jak na lekarstwo -maltuka kapeczka ,ale zamojskiej Jaśmince to się udało -domek błyskawiczny :)

[SIZE="4"]***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł***

Posted

Tola napisał(a):
Odwiedzam dziewczynkę i zyczę szybkiego domku; pisalam już na wątku Pestki, ze przydałby sie dom dla chociaz jednej zamojszczanki z hoteliku u funi...

Albo zamojszczaka, bo Heniu to tam juz chyba sie czuje jak w domu ...........

Posted

no to napiszemy tak:***że przydałby się dom dla chociaż jednego zamojszczaka z hoteliku u funi****z pierwszeństwem dla rezydentów ...a co mamy dobre serca :)i puszczamy przodem:)

Posted

sonia71 napisał(a):
Ewanko -bylam ...:)
Tolu-jest ich tam tyle czekających:Pestka,Tosia,Taya ,Polly ,Rozi ,Pati...( qrczę a domków jak na lekarstwo -maltuka kapeczka ,ale zamojskiej Jaśmince to się udało -domek błyskawiczny :)

Najwazniejsze, aby to był dobry dom; ja sama zawsze bardzo denerwuję sie, gdy jest taka cisza w sprawie adopcji, ale juz nie raz przekonałam się, ze czasami musi to długo trwac i juz; przykładem nasza zamojska Kawa, która czekała u Murki rok, a od poczatku grudnia wyleguje sie w łożeczku i ma najwspanialszy dom - wiedziała na co czeka:cool3:

Posted

masz rację Tolu-trzeba czasu ale zdarzające się cudowne błyskawiczne adopcje udzielają się chyba większości i wtedy dopada nas zniecierpliwienie :)
gorące przytulanki dla kwarantannowej Patyśki :)

***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł***

Posted

Patrycja nazwijmy ja tak dzisiaj powaznie :razz: .Wariuje dziewczyna na całego i czuje sie bardzo dobrze .
Zasponsporowalam jej sweterek ocieplacz ,który zbeszczesciła w ciągu kilkunastu minut:evil_lol:tarzajac się w nim i ocierajac na wszystkie mozliwe sposoby .
Mam nawet fotke w tym kubraku .Wieczorem wstawie .
Jest smieszna bo wydaje z siebie takie pomruki cienkim i grubym głosem .Zwraca na siebie bez przerwy uwage i chce być w centrum .Jak jej cos mówic ,ze nie wolno ze zle zrobiła to szczeka na mnie i sie kłoci :mad:Jakby mogła to by mówiła .
Z rana chetnie zjada ,wieczorem juz dłuzej jej to schodzi ( z racji tego ,ze kilka lat jadła raz dziennie ) .
Robi ładne kupy i na razie sporo ich jest .;)

Posted

[quote name='funia']Patrycja nazwijmy ja tak dzisiaj powaznie :razz: .Wariuje dziewczyna na całego i czuje sie bardzo dobrze .
Zasponsporowalam jej sweterek ocieplacz ,który zbeszczesciła w ciągu kilkunastu minut:evil_lol:tarzajac się w nim i ocierajac na wszystkie mozliwe sposoby .
Mam nawet fotke w tym kubraku .Wieczorem wstawie .
Jest smieszna bo wydaje z siebie takie pomruki cienkim i grubym głosem .Zwraca na siebie bez przerwy uwage i chce być w centrum .Jak jej cos mówic ,ze nie wolno ze zle zrobiła to szczeka na mnie i sie kłoci :mad:Jakby mogła to by mówiła .
Z rana chetnie zjada ,wieczorem juz dłuzej jej to schodzi ( z racji tego ,ze kilka lat jadła raz dziennie ) .
Robi ładne kupy i na razie sporo ich jest .;)

e to szybka jest dziewczynka z tym sweterkiem....oby jej nie zostało takie rozbieranie się:cool3:i do tego charkterna ...a co -pewnie kilka lat w schronie nauczyło ją ..gadatliwości:eviltong:

wpłata na konto Pati:
1.:loveu:Lolalola-10zł.
2.:loveu:IVV-100zl.