Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

funiu -czy jest możliwość fotki Patyśki-tak calej sylwetki do ogłoszeń?póżniej dowiem się czy próbki poleciały...i nie trzeba będzie pobierać krwi ponownie.

Posted

niezłe ubranko będzie miała funia jak ją po spacerku Patyśka przywita na dwóch łapkach-chociaż łaciate plamy są teraz modne co nie ?

funiu jak by tak była chwilka to cyknij Patce kilka fotek tak przy czymś dla porównania wielkości .

Posted

oby wyniki byly jak najszybciej ! trzeba zaczac leczenie szybciutko !!! jak mala ma przejsc sterylke z brakiem krzepliwosci ...:(
miala szczescie ,ze ja Soniu wyciagnelas !!! nawet nie chce myslec co by sie stalo, jakby ja w schronie ciachneli bez zadnych badan ....

Posted

rozłożyla mnie grypa więc myślenie u mnie trochę wolniejsze ale wyniki Patki to jedna w ważniejszych spraw w tym tygodniu .

EDIT: zamrożona krew Patki będzie wyslana ok środy -dobrze ze nie trzeba jej pobierać jeszcze raz-a wynki w piątek lub poniedziałek.

EDIT:myślimy nad wirusówkami to koszt 30 zł.-SZUKAMY SPONSORA!!!

Posted

IVV napisał(a):
oby wyniki byly jak najszybciej ! trzeba zaczac leczenie szybciutko !!! jak mala ma przejsc sterylke z brakiem krzepliwosci ...:(
miala szczescie ,ze ja Soniu wyciagnelas !!! nawet nie chce myslec co by sie stalo, jakby ja w schronie ciachneli bez zadnych badan ....

Krew jedzie niestety dopiero jutro.Czekaliśmy na specjalny pojemnik,ktory utrzymuje niska temperature przez 48 godzin.