sonia71 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 funiu -czy jest możliwość fotki Patyśki-tak calej sylwetki do ogłoszeń?póżniej dowiem się czy próbki poleciały...i nie trzeba będzie pobierać krwi ponownie. Quote
jogolcia@pdx Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Patisonku - na spacerek a ciotuchną :painting: Quote
sonia71 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Patyśka wita wszystkich serdecznie :) i czekamy na wyslanie próbek w poniedziałek :( denerwuję się ...ale będzie dobrze . Quote
sonia71 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 niezłe ubranko będzie miała funia jak ją po spacerku Patyśka przywita na dwóch łapkach-chociaż łaciate plamy są teraz modne co nie ? funiu jak by tak była chwilka to cyknij Patce kilka fotek tak przy czymś dla porównania wielkości . Quote
Tola Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zagladam do zamojszczanki i życzę wspaniałego domu. Trzymam tez kciuki za dobry wynik ... Quote
IVV Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 trzymam kciuki by krew mogla byc wyslana jutro !!!! Quote
jogolcia@pdx Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='IVV']trzymam kciuki by krew mogla byc wyslana jutro !!!! Ja też trzymam za Patyśkę Quote
IVV Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 oby wyniki byly jak najszybciej ! trzeba zaczac leczenie szybciutko !!! jak mala ma przejsc sterylke z brakiem krzepliwosci ...:( miala szczescie ,ze ja Soniu wyciagnelas !!! nawet nie chce myslec co by sie stalo, jakby ja w schronie ciachneli bez zadnych badan .... Quote
sonia71 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 rozłożyla mnie grypa więc myślenie u mnie trochę wolniejsze ale wyniki Patki to jedna w ważniejszych spraw w tym tygodniu . EDIT: zamrożona krew Patki będzie wyslana ok środy -dobrze ze nie trzeba jej pobierać jeszcze raz-a wynki w piątek lub poniedziałek. EDIT:myślimy nad wirusówkami to koszt 30 zł.-SZUKAMY SPONSORA!!! Quote
sonia71 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Patyśia a ty co taka sama -nikt nie przyszedł przytulić :( Quote
jogolcia@pdx Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja przytulam każdego dnia naszego małego Patisonka Quote
zadra Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 IVV napisał(a):oby wyniki byly jak najszybciej ! trzeba zaczac leczenie szybciutko !!! jak mala ma przejsc sterylke z brakiem krzepliwosci ...:( miala szczescie ,ze ja Soniu wyciagnelas !!! nawet nie chce myslec co by sie stalo, jakby ja w schronie ciachneli bez zadnych badan .... Krew jedzie niestety dopiero jutro.Czekaliśmy na specjalny pojemnik,ktory utrzymuje niska temperature przez 48 godzin. Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 NO to czekamy wobec tego - Patisonku - dla ciebie drapaczki po kiziu Quote
IVV Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 trzymam kciuki by nie byla to jakas powazna sprawa i szybko dala sie wyleczyc Quote
sonia71 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Patka dziękuję wszystkim :) jesteście kochane że tak zależy wam na niej i dlatego wszystko się dobrze skonczy....musi . Quote
Ewanka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witaj Patysiu :) ... trzymam mocno kciuki za dobre wyniki ... też wierzę, że będzie dobrze :) Quote
Recommended Posts