Tola Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ooo, taki sweterek chciałam kupic moje Zuli, ale w koncu wybrałam granatowy:cool3: Fajna dzieczynka z tej Pati:lol: Quote
IVV Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 obie dziewczyny sliczne ;) moze obie sie wyadoptuja ???:eviltong: Quote
sonia71 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 pewnie chętni by się znaleźli:cool3:ale zdaje się ta w czapeczce to jest nieadopcyjna :roll:w przeciwieństwie do tej w pięciominutowym sweterku całkowicie ale to bezsprzecznie adopcyjna i chętna ...:multi: Quote
sonia71 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [FONT=Century Gothic]Pati oraz wszystkim obecnym na wątku suni [/FONT] [FONT=Century Gothic]życzę Świąt Bożego Narodzenia [/FONT] [FONT=Century Gothic]pełnych radości,ciepła i miłości a także niosących spokój i odpoczynek [/FONT] [FONT=Century Gothic]oraz[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nowego Roku spełniającego wszelkie najskrytsze marzenia , pełnego optymizmu i wiary w lepsze jutro.[/FONT] Quote
Marinka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Marinka Quote
sonia71 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Patyśka -ciekawe co tam u ciebie ? ***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł*** Quote
funia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 pATYSKA ZAKOŃCZYŁA KWARANTANNE I INTEGRUJE SIĘ Z RESZTĄ .wYCHODZI JEJ TO FAJNIE ,CHOCIAŻ jak ja ,ktores podkurzy to potrafi warknać .No i jej wypady na dwór wygladają tak ,ze przyczepiona jest łapami do mnie i skacze na tylnych aby mnie nie daj boze nie spuscić z oka i swoich łapek ....smieszna jest . Quote
sonia71 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 no to sobie dziewczyna radzi ;)niezłą taktykę obrała-przyklejka jedna :)jutro ma być allego tańsze o połowę to mimo że czekamy na tą sterylkę to puszczę jej dla zorientowania się ,najwyżej jakby się ktoś trafił to poczeka a nóż wszystko się dobrze ułoży i zabieg byłby szybko. Quote
sonia71 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 ***zbieramy na badanie krzepliwości krwi -140zł*** Quote
IVV Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 podpiszcie prosze http://www.petycje.pl/petycja/6231/prosimy_o_surow%C4%84_kar%C4%98_dla_nieletniego_prawie_mordercy.html Quote
sonia71 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Patyśka -jak tam ?pewnie sobie dobrze radzisz ,bo ty fajna dziewczynka jesteś ,zaraz po badaniach zrobimy ci taaaaakie alllegro że domek szybciutko się znajdzie :) Quote
TOŚKA-POZNAŃ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Sibuy ouściłam Ci dzisiaj deklaracja styczniowe za dziewczyny + kasę na badanie dla Pati, ale obawiam się że dojdą dopiero po niedzieli. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich "cioteczek" Quote
TOŚKA-POZNAŃ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 oczywiście chciałam napisać Soniu, chyba mnie oślepiło:-) Quote
sonia71 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 TOŚKA-POZNAŃ cóż znaczą literowki wobec tego Kim jesteś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dla suń -bardzo dziękuję w imieniu dziewczyn:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Patyska i ciotki wszystkiego naj w Nowym Roku!!!!!!zeby psiakow bez dachu na glowa i milosci jak najmniej bylo..................!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sonia71 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 wpłaty na konto Pati: 1.:loveu:TOŚKA-POZNAŃ-100zł 2.:loveu::loveu::loveu:TOŚKA -POZNAŃ -150 zł.na badania krwi Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *° A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K A...anioła stróża u boku B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie D...drogi usłanej różami E....ekskluzywnych wakacji F....fury pieniążków G...gwiaździstego nieba H...horoskopu korzystnego I.... i oprócz tego J...jasności umysłu K...kolorowych chwil L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P...pogodnych dni R...romantycznych wieczorów S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI ...W...KAŻDY...DZIEŃ... Quote
sonia71 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [SIZE="4"]WSZYSTKIM OBECNYM NA WĄTKU -SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !:loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='sonia71'][SIZE="4"]WSZYSTKIM OBECNYM NA WĄTKU -SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !:loveu: Ja też dołączam do życzeń Noworocznych - niech ten Nowy będzie lepszy od odchodzącego roku ;=) Quote
sonia71 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 supermocne ,noworoczne przytulanki dla Patyśki :) Quote
Recommended Posts