sonia71 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Patyśka -dołącz na poranne bieganie do siorek :) a jutro rano....troszkę nieprzyjemne badanko i ....będziemy ogłaszać :) Quote
sonia71 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 dzisiaj Pati miała zrobione to badanie krwi ,czekamy na wyniki ,bedą za kilka dni, 21 XII -miała też podaną tabletkę na robaki, i oczywiście super wpatrzona w człoweika sunia :) Quote
funia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wczoraj byłam z nia na pobraniu krwi do badania.Była super grzeczna i spokojna przy wkłuwaniu .Za to pózniej swoim zwyczajem skakała po mnie stojąc na dwóch łapkach i proszac o głaski i przytulanie .Była niepewna co z nią chce zrobic .....Myslała moze ,ze chcę ją zostawić e lecznicy ? W czasie podrózy nie zwracała wiec moze jest chociaz jedna u mnie ,któira nie haftuje podczas jazdy . Ogóolnie wesoły ,zywotny psiak .Ma taki nawyk popiskiwania i mruczenia dosyc głosna w sensie swojego głosiku .Nie wiem czy pozostawiona w domu nie odstawiałaby koncertów .Tak sobie głosno myśle ,,,,,, Quote
sonia71 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 to dla niej bylby dobry domek z panią emertyką albo osobą która jest w domu lub wychodzi na krótki czas ale również może być tak że póżniej Patka zorientuje się że nic się nie dzieje i Pańcia wraca . Quote
zadra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Pati to wspaniała i wesoła suczka. Z niecierpliwością czekam na wyniki.Mam nadzieję,że dotra pod koniec tygodnia. Quote
jogolcia@pdx Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ona pewnie nie chce po prostu stracić szczęścia, które znalazła...Biedny Patisonek... Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Patisonku kochanonku - wyłazimy na światło dzienne... cały świat czeka właśnie na ciebie ;=) Quote
sonia71 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 zrobię jej allegro jak tylko będą wyniki ...a będą dobre bo Patka zasługuję na domek po kilku latach w schronie a nawet jak troszkę wyjdą zle to podleczymy i ...tak ostatecznie znajdziemy super rodzinkę dla niej :) Quote
Joodith Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 sonia podpisuję się pod tym scenariuszem :) Quote
Lolalola Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 witaj Patysko w nowym roku,przykro mi,ze rfzadko zagladam,ale raczej mnie nie ma niz jestem....pamietam o Tobie wszakze i trzymam kciuki za dobre wyniki badan i domeczek!!!najwazniejsze,ze nie musisz marznac w schronie i jestes sobie w fajnym miejscu u fajnej pani;) Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Patisonku - lecimy na spacerek :painting: Quote
sonia71 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 wpłata na konto Pati: 1.:loveu:jogolcia-50zł. Pati niestety musi jeszcze zaczekać na wyniki krwi ,przez kilka dni nie przyjmują próbek ,może uda się w piątek wysłać ale wstępnie już wiadomo że coś się dzieje bo krew nie zaskrzepła w podstawowym teście krzepnięcia po ok 10 min. ***jakim cudem ona dała sobie radę przez kilka lat w schronie ...cieczki ,jakieś zadrapania...niewiarygodne... ***to jest pytanie -zagadka:crazyeye:CUD:crazyeye: Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Podniose, bo tyle moge zrobic. Mamy podbramkowa sytuacje z Lenka .......... Quote
zadra Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='sonia71']wpłata na konto Pati: 1.:loveu:jogolcia-50zł. Pati niestety musi jeszcze zaczekać na wyniki krwi ,przez kilka dni nie przyjmują próbek ,może uda się w piątek wysłać ale wstępnie już wiadomo że coś się dzieje bo krew nie zaskrzepła w podstawowym teście krzepnięcia po ok 10 min. ***jakim cudem ona dała sobie radę przez kilka lat w schronie ...cieczki ,jakieś zadrapania...niewiarygodne... ***to jest pytanie -zagadka:crazyeye:CUD:crazyeye: Może jutro uda nam się ustalić coś z krwią. Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 o kurnaaaaa..............trzymam kciuki za dziewczynke,teraz kiedy nie jest juz w schronie musi byc lepiej,zwalczymy to dziadostwo!!!!cokolwiek to jest!!!! Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Patisonku - no co ty???Zdrowiej szybciutko, i do domku stałego zmykaj ... Quote
Recommended Posts