Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzisiaj Pati miała zrobione to badanie krwi ,czekamy na wyniki ,bedą za kilka dni,
21 XII -miała też podaną tabletkę na robaki,

i oczywiście super wpatrzona w człoweika sunia :)

Posted

Wczoraj byłam z nia na pobraniu krwi do badania.Była super grzeczna i spokojna przy wkłuwaniu .Za to pózniej swoim zwyczajem skakała po mnie stojąc na dwóch łapkach i proszac o głaski i przytulanie .Była niepewna co z nią chce zrobic .....Myslała moze ,ze chcę ją zostawić e lecznicy ?
W czasie podrózy nie zwracała wiec moze jest chociaz jedna u mnie ,któira nie haftuje podczas jazdy .
Ogóolnie wesoły ,zywotny psiak .Ma taki nawyk popiskiwania i mruczenia dosyc głosna w sensie swojego głosiku .Nie wiem czy pozostawiona w domu nie odstawiałaby koncertów .Tak sobie głosno myśle ,,,,,,

Posted

to dla niej bylby dobry domek z panią emertyką albo osobą która jest w domu lub wychodzi na krótki czas ale również
może być tak że póżniej Patka zorientuje się że nic się nie dzieje i Pańcia wraca .

Posted

zrobię jej allegro jak tylko będą wyniki ...a będą dobre bo Patka zasługuję na domek po kilku latach w schronie a nawet jak troszkę wyjdą zle to podleczymy i ...tak ostatecznie znajdziemy super rodzinkę dla niej :)

Posted

witaj Patysko w nowym roku,przykro mi,ze rfzadko zagladam,ale raczej mnie nie ma niz jestem....pamietam o Tobie wszakze i trzymam kciuki za dobre wyniki badan i domeczek!!!najwazniejsze,ze nie musisz marznac w schronie i jestes sobie w fajnym miejscu u fajnej pani;)

Posted

wpłata na konto Pati:
1.:loveu:jogolcia-50zł.

Pati niestety musi jeszcze zaczekać na wyniki krwi ,przez kilka dni nie przyjmują próbek ,może uda się w piątek wysłać ale wstępnie już wiadomo że coś się dzieje bo krew nie zaskrzepła w podstawowym teście krzepnięcia po ok 10 min.
***jakim cudem ona dała sobie radę przez kilka lat w schronie ...cieczki ,jakieś zadrapania...niewiarygodne... ***to jest pytanie -zagadka:crazyeye:CUD:crazyeye:

Posted

[quote name='sonia71']wpłata na konto Pati:
1.:loveu:jogolcia-50zł.

Pati niestety musi jeszcze zaczekać na wyniki krwi ,przez kilka dni nie przyjmują próbek ,może uda się w piątek wysłać ale wstępnie już wiadomo że coś się dzieje bo krew nie zaskrzepła w podstawowym teście krzepnięcia po ok 10 min.
***jakim cudem ona dała sobie radę przez kilka lat w schronie ...cieczki ,jakieś zadrapania...niewiarygodne... ***to jest pytanie -zagadka:crazyeye:CUD:crazyeye:
Może jutro uda nam się ustalić coś z krwią.