Marinka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='sonia71']nie podoba mi się ta reklama ...znaczenie jest dobre że pies to nie zabawka ..ale sposób ..jakoś dla mnie ....nie tego.... Marinko przecież ty bywasz u mnie na FB! ja nie mam prywatnej swojej strony tylko tą jedną dla zamojszczaków :) /QUOTE] A mnie ona przekonuje. Pokazuje, że prędzej czy później los psa będzie tragiczny :( Quote
sonia71 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 mam problem:zobaczcie proszę na pierwszy post i na stronie 4 ina te zdjęcia :czy to Patyśka-ja myślałam że jest malutka (tak jak pisałam na wątkach siorek tylko mi mignęła chydzina między budami),i wg pana ze schronu młodziutka , daleko poniżej roku, a dzisiaj :nic już nie wiem ...qrczę bo....nie owijając zabrałam sunię jako Patyśkę - na otwartym wybiegu nie było żadnej suni ,schroniskowy ponad 30 min,walczył żeby przeglądnąć budki i znaleść mi suchelca rudego ,wszyszła.... ona.....i wg niego tylko ta jedna jest gładkowłosa i rudawa ...jak dla mnie trochę za duża....porposiłam jeszcze raz niech zagląda i robił to....nic tylko ta jedna i nie było adopcji takiej i przenosin do drugiego boksu....dałam za wygraną i mam : Patyśkę - 3 letnią sunię ,waga 8,80 kg czyli prawie 9 kg Quote
zadra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Patrryska jest cudowna,przymilna i łagodna. Zadnych problemów przy badaniu.Przyjacielska w stosunku do innych psów i ufna do ludzi.Pracownicy powiedzieli Soni,że jest długo w schronisku.Moim zdaniem chyba sie pomylili.Nie pamietamy jej z Tolą i nie ma jej na strszych zdjęciach. Quote
zadra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jak widac Patryśka uwielbia siedzieć na fotelu. Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Marinka napisał(a):IVV, szczęściaro:) Ja od lat usiłuję przekonać znajomych do takie formy obdarowywania, ale rezultat jet mizerny, a mój szacunek do owych znajomych i niektórych członków rodziny po prostu nie istnieje :( Totalnie sie zgadzam z IVV - moi też się stukali w głowę ( i niektórzy jeszcze to robią), ale już po kilku latach mam jakiś odzew...a w razie czego używam broni największego rażenia - religii (oj, te miny warto zobaczyć :evil_lol:; ale smutne jest to, że nie wynoszą takich przekonań ze swoich świątyń :shake:)...Ja tam nie przepuszczę, i ostrzegam, że rzeczy oddam do sklepu a pieniądze przeznaczę na dobre cele, no i często już wolą dać mi te pieniądze...:multi: Quote
sonia71 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 ej no co wy Ludzie !!! Patyśka na wolności i nikt nie widziiii Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='sonia71']i jeszcze do porównania: O matko - dopiero dotarłam do tej strony! To Patyczak już zabrany z więźnia? Wygląda jak ona, taki sam układ uszek i figurka.. chudziństwo małe:placz: Ale wiadomość :loveu: Quote
sonia71 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 no chociaż jedna ;), dzisiaj rano wszystko się dograło, ale nie pisałam bo praktycznie do 15.00 nie wiedziałam czy TZ w zamian nie każe mi podpisywać papierow rozwodowych z okrzkiem ja albo schron:mad:....ale się udało:diabloti:i Patka wylądowała u funi:loveu: muszę zmienić pierwszy post bo dane są całkiem inne:evil_lol:otóż: -ma ok 3lat -waży ok 9 kg(co wiążę się z droższym hotelem) -jest bardzo pieszczoszka i spragniona człowieka -miała kontakt z krzyczącymi niemowlakami(przyjechały do schronu z mamą swoją:crazyeye:) i nie zwracała na nich uwagi -w samochodzie grzecznie leżała z łepkiem na moich nogach a jeździliśmy długo -u zadry grzeczna ,przytulaśna ,bez problemu ścieto pazurki -nie boi się zamkniętych pomieszczeń -nie boi się obcych mężczyzn wymiział ją klient a ona na łapkach o jeszcze prosiła -toleruje inne psy-super chłopak golden wogóle jej nie interesował , -dzisiaj w schronie zaszczepoina przeciw wściekliżnie -zaczipowana,wpisano do książeczki -dostała od zadry tabletki od robaków (za 10 dni podać)oraz obróżkę i na pchły-bardzo dziękujemy:) -nie reaguje na koty,to kot parskał a ona tylko popatrzyła Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 sonia71 napisał(a):no chociaż jedna ;), dzisiaj rano wszystko się dograło, ale nie pisałam bo praktycznie do 15.00 nie wiedziałam czy TZ w zamian nie każe mi podpisywać papierow rozwodowych z okrzkiem ja albo schron:mad:....ale się udało:diabloti:i Patka wylądowała u funi:loveu: muszę zmienić pierwszy post bo dane są całkiem inne:evil_lol:otóż: -ma ok 3lat -waży ok 9 kg(co wiążę się z droższym hotelem) -jest bardzo pieszczoszka i spragniona człowieka -miała kontakt z krzyczącymi niemowlakami(przyjechały do schronu z mamą swoją:crazyeye:) i nie zwracała na nich uwagi -w samochodzie grzecznie leżała z łepkiem na moich nogach a jeździliśmy długo -u zadry grzeczna ,przytulaśna ,bez problemu ścieto pazurki -nie boi się zamkniętych pomieszczeń -nie boi się obcych mężczyzn wymiział ją klient a ona na łapkach o jeszcze prosiła -toleruje inne psy-super chłopak golden wogóle jej nie interesował , -dzisiaj w schronie zaszczepoina przeciw wściekliżnie -zaczipowana,wpisano do książeczki -dostała od zadry tabletki od robaków (za 10 dni podać)oraz obróżkę i na pchły-bardzo dziękujemy:) -nie reaguje na koty,to kot parskał a ona tylko popatrzyła Cudna wiadomość Soniu ( a właściwie to dwie, bo jeszcze i przelew się znalazł) --- jestem po prostu szczęśliwa, że Patisonek już bezpieczny... Na pewno pomogę w Styczniu (dzisiaj na loterii do wygrania przeszło 100 milionów - oh, znowu się rozmarzyłam)...Miziak dla Patyczka Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 wspaniala wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)dzis Patyska i moja Ula Brzydula poszly sobie mieszkac gdzie indziej i jestem potwornie happyyyyyy:)dobra robota!!!!!! Quote
kamilqax95x Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zapraszam na bazarek z plakatami bardzo się przydadzą w ogłaszaniu psów czy też innych zwierząt bo się rzucają w oczy :smile: Bardzo piękne POLECAM http://www.dogomania.pl/threads/198212-Plakaty-dla-Waszych-pasiak%C3%B3w-pomoc-ttb-szczecin-!!NOWA-Ekstra-cena-!!-do-30.12.2010 Pozdrawiam Kamila Quote
funia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mała jest fajnista .Dzisiaj nie było wielkich wyczynów bo juz pózno było .Zrobiłla w domu starszna kupę rozwolniona .Miała obciete pazury i krew z nich leciała . Dostała budke i duzo słomy z błogościa się zakopała w niej .Zjadła ze smakiem kolacje . Jutro zrobimy dokładniejszy rekonesans. Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 spij slodko PATYSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Lolalola napisał(a):wspaniala wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)dzis Patyska i moja Ula Brzydula poszly sobie mieszkac gdzie indziej i jestem potwornie happyyyyyy:)dobra robota!!!!!! A ja czekałam cały dzień na FB na wiadomość o Dziabąguli - huuurraaaaaaaaaaaaaaaaa, dla Patyczaka i Dziabągulki Ulki ślicznulki :multi::multi::multi::multi: --- a dla cioteczek kilka kwiatkow wiązaneczek :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: no i dla relaksu - kilka buteleczek :drinka: :drinka: :chlup: :chlup: :drinka: :drinka: Quote
Lolalola Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):A ja czekałam cały dzień na FB na wiadomość o Dziabąguli - huuurraaaaaaaaaaaaaaaaa, dla Patyczaka i Dziabągulki Ulki ślicznulki :multi::multi::multi::multi: --- a dla cioteczek kilka kwiatkow wiązaneczek :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: no i dla relaksu - kilka buteleczek :drinka: :drinka: :chlup: :chlup: :drinka: :drinka: tez sie racze za to Redsem:) takieeeeeee wiadomosci:)obie kochane sunieczki juz nie cierpia w schronach:)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Lolalola napisał(a):tez sie racze za to Redsem:) takieeeeeee wiadomosci:)obie kochane sunieczki juz nie cierpia w schronach:)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jeszcze pracuję, ale wieczorkiem na pewno uczczę tę wiadomość... Quote
Szarotka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ale super wiesci :):) Jest szansa, ze sie Lenka wyadoptuje, to wtedy bede mogla przelozyc deklaracje na Pati. Quote
IVV Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 wow ,ale sie narobilo przez te kilka godzin !!!! strasznie sie ciesze ,ze mala juz w ciepelku . to brakuje jej 70zl na ten miesiac ??? ide jej wyslac 100zl ;) Quote
Recommended Posts