Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mania1979 napisał(a):
wszystko już jasne,wstępnie umówione jesteśmy z Panią na wtorek około południa,muszę sprawdzić komunikację i ustalić już tylko szczegóły. Ale wtorek Pani pasuje i godziny również :lol:

Ojjjj, to już koło ruszyło!
Trzymamy kciuki! :) :) :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

BEz z mian .CZyli wszystko u nas w porzadku .Patka zapomniala ,ze miala operacje.JEst bardzo grzeczna w domu .Nie chce spac w koszyku tylko spi w szafie w pokoju bo tam nie ma szuflad (sá wyjéte bo sié zepsuly)i wychodzi z tego alkiem fajna wnéka do kimania.

Posted

a to spryciara :) to trzeba dać znać domkowi że Patka interesuje się szafami ;)

czyli tak cichutko sobie myślę że dobrze że podjęłam ryzyko zabiegu ,ufffff a było bardzo trudno ....

Posted

Becia Lublin napisał(a):
Patusia ... pakuj walizki i do domku :)

Czy ja o czymś nie wiem?
Wizyta chyba dopiero we wtorek? :)

Ps. "Moja" Wercia znalazła już swój domek! Ciesze się niemiłosiernie! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

WTOREK jest dla Patynki wielkim dniem :) ja też nie wiem o innym :) a potem oby do ostatniego dnia września -piątku ,ściągniecie szwów i .... OBY UDAŁO SIĘ ZGRAĆ JAKIŚ TRANSPORT NA WEEKEND ale to bylby już chyba jakiś cud ;) choć może akurat Patyśka nie wyczerpala jeszcze swojego zakresu cudów!
no bo przeżyla w hoteliku 9 m-cy przy malutkich stalych,no bo odbyła się sterylka,no bo jest potencjalny domek ,no bo Agucha stworzyła bazarek i teraz pasowalby wyjazd co nie ;)

Posted

nastąpiły maleńkie zmiany, ale myślę ze są one bez znaczenia.Zadzwoniła Pani i odwołała jutrzejszą wizytę,prosiła o spotkanie we czwartek w tych samych godzinach,mi pasuje ,elmirze też także git :lol:
soniu czy Pani wie że transport suni kołujesz na weekend?? bo Pani powiedziała ze jest w trakcie remontu ,i ze chciałaby najszybciej jak to się da,ale remontu się nie przeskoczy. Z tej przyczyny wizyta jest przełożona, Pani tam nie mieszka jeszcze, czeka na koniec.

Posted

qrcze , sterylka Patyśki wypadla niespodziewanie tydzień temu ,gdyby nie ona to byla mowa o tamtej środzie ...no nic, zaraz się zdzwonimy i wszystko jeszcze raz wyjaśnimy.

mania1979 i elmira -bardzo wam dziękuje :)

Posted

w rozmowie telefonicznej Pani powiedziała ze bardzo chce zabrać Pati,że już nie może sie doczekać kiedy z nią zamieszka tylko ten remont..tak jakoś wlecze się. A żeby dziewczyny razem zamieszkały to muszą mieć gdzie :cool3: fizycznie Pani musi mieć gdzie zabrać Pati. Rozumiem to bo sama jestem po niedawnym remoncie i wiem że wszystkie terminy co ustalone maja sie nijak do rzeczywistości ;) soniu musisz brac pod uwagę fakt że być może Pati zachaczy jeszcze o październik...

Posted

też uważam że jednak tu potrzeba spokoju i lepiej jeszcze zahaczyć październik i nic się nie stanie ,
spróbujemy nazbierać jeszcze trochę grosikow i BĘDZIE DOBRZE :)

Posted

sonia71 napisał(a):
też uważam że jednak tu potrzeba spokoju i lepiej jeszcze zahaczyć październik i nic się nie stanie ,
spróbujemy nazbierać jeszcze trochę grosikow i będzie dobrze :)

jasne, że tak :)
Cooo, my nie damy rady??? :cool3:

Posted

mam Patynkę sarnkową co ma 4 łapki ,
gładkie lico,szczupłą kibić no i serce Labki ,
wszystkich kocha ,wszystkich lubi ,wszystkich wycałuje
no i swoje psie serduszko KOMUŚ ofiaruje !

proszę sobie zanucić z samiutkiego ranka na znaną melodyjkę z przedszkola :)

Posted

[quote name='sonia71']mam Patynkę sarnkową co ma 4 łapki ,
gładkie lico,szczupłą kibić no i serce Labki ,
wszystkich kocha ,wszystkich lubi ,wszystkich wycałuje
no i swoje psie serduszko KOMUŚ ofiaruje !

proszę sobie zanucić z samiutkiego ranka na znaną melodyjkę z przedszkola :)
Ciotka, ale masz talent!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

soniu,z powodu choroby elmiry musiałam odwołać te wizytę,przykro mi. Dowiedziałam sie dzis rano jak już byłam gotowa do wyjścia, życie- na niektóre rzeczy nie mamy wpływu :shake:
jeśli Pani pasuje jakiś dzień w przyszłym tyg w takich podobnych godzinach (ok południa) to chętnie z elmirą pojedziemy,ale ona musi się wykurować. Jeśli znajdziesz kogoś kto szybciej wykona tę wizytę, bo wiem ze zależy Ci na czasie to daj mi znać, jeśli moze to poczekać do przyszłego tyg to my to załatwimy.

Posted

maniu bardzo wam dziękuje że chciałyście pomóc ,niech elmira wraca do zdrowia bo to przecież najważniejsze,

pani wie o odwołaniu? czy ma ją zawiadomić?

zrobię trzecie podejście do szukania osób do PA i w końcu przecież musi się udać-jeszcze raz dzięki.