Agucha Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 mania1979 napisał(a):wszystko już jasne,wstępnie umówione jesteśmy z Panią na wtorek około południa,muszę sprawdzić komunikację i ustalić już tylko szczegóły. Ale wtorek Pani pasuje i godziny również :lol: Ojjjj, to już koło ruszyło! Trzymamy kciuki! :) :) :) Quote
sonia71 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Patyśka a jak tam dzisiaj twój brzusio? Quote
funia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 BEz z mian .CZyli wszystko u nas w porzadku .Patka zapomniala ,ze miala operacje.JEst bardzo grzeczna w domu .Nie chce spac w koszyku tylko spi w szafie w pokoju bo tam nie ma szuflad (sá wyjéte bo sié zepsuly)i wychodzi z tego alkiem fajna wnéka do kimania. Quote
sonia71 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 a to spryciara :) to trzeba dać znać domkowi że Patka interesuje się szafami ;) czyli tak cichutko sobie myślę że dobrze że podjęłam ryzyko zabiegu ,ufffff a było bardzo trudno .... Quote
haliza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Moja sunia też uwielbia szafę kiedy strzela focha :cool3::evil_lol: Quote
Becia Lublin Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Patusia ... pakuj walizki i do domku :) Quote
Agucha Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Becia Lublin napisał(a):Patusia ... pakuj walizki i do domku :) Czy ja o czymś nie wiem? Wizyta chyba dopiero we wtorek? :) Ps. "Moja" Wercia znalazła już swój domek! Ciesze się niemiłosiernie! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haliza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ps. "Moja" Wercia znalazła już swój domek! Ciesze się niemiłosiernie! :loveu: :loveu: :loveu: No to powodzenia :loveu: - może Patusi się powiedzie ;) Quote
sonia71 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 WTOREK jest dla Patynki wielkim dniem :) ja też nie wiem o innym :) a potem oby do ostatniego dnia września -piątku ,ściągniecie szwów i .... OBY UDAŁO SIĘ ZGRAĆ JAKIŚ TRANSPORT NA WEEKEND ale to bylby już chyba jakiś cud ;) choć może akurat Patyśka nie wyczerpala jeszcze swojego zakresu cudów! no bo przeżyla w hoteliku 9 m-cy przy malutkich stalych,no bo odbyła się sterylka,no bo jest potencjalny domek ,no bo Agucha stworzyła bazarek i teraz pasowalby wyjazd co nie ;) Quote
mania1979 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 wyjeżdżamy z elmirą z Pruszkowa ok 9, jak dojedziemy na miejsce tak pewnie w granicach 11 to jestem umówiona z Panią na tel , sonia jak będzie po od razu maznę ci smska;) Quote
mania1979 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 nastąpiły maleńkie zmiany, ale myślę ze są one bez znaczenia.Zadzwoniła Pani i odwołała jutrzejszą wizytę,prosiła o spotkanie we czwartek w tych samych godzinach,mi pasuje ,elmirze też także git :lol: soniu czy Pani wie że transport suni kołujesz na weekend?? bo Pani powiedziała ze jest w trakcie remontu ,i ze chciałaby najszybciej jak to się da,ale remontu się nie przeskoczy. Z tej przyczyny wizyta jest przełożona, Pani tam nie mieszka jeszcze, czeka na koniec. Quote
sonia71 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 qrcze , sterylka Patyśki wypadla niespodziewanie tydzień temu ,gdyby nie ona to byla mowa o tamtej środzie ...no nic, zaraz się zdzwonimy i wszystko jeszcze raz wyjaśnimy. mania1979 i elmira -bardzo wam dziękuje :) Quote
mania1979 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 w rozmowie telefonicznej Pani powiedziała ze bardzo chce zabrać Pati,że już nie może sie doczekać kiedy z nią zamieszka tylko ten remont..tak jakoś wlecze się. A żeby dziewczyny razem zamieszkały to muszą mieć gdzie :cool3: fizycznie Pani musi mieć gdzie zabrać Pati. Rozumiem to bo sama jestem po niedawnym remoncie i wiem że wszystkie terminy co ustalone maja sie nijak do rzeczywistości ;) soniu musisz brac pod uwagę fakt że być może Pati zachaczy jeszcze o październik... Quote
sonia71 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 też uważam że jednak tu potrzeba spokoju i lepiej jeszcze zahaczyć październik i nic się nie stanie , spróbujemy nazbierać jeszcze trochę grosikow i BĘDZIE DOBRZE :) Quote
Agucha Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 sonia71 napisał(a):też uważam że jednak tu potrzeba spokoju i lepiej jeszcze zahaczyć październik i nic się nie stanie , spróbujemy nazbierać jeszcze trochę grosikow i będzie dobrze :) jasne, że tak :) Cooo, my nie damy rady??? :cool3: Quote
sonia71 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Agucha -z taką kierowniczką :) nie ma tego... oj tam,oj tam brzusio Patyśki pewnie ma się dobrze ,jeszcze kilka dni i cala sterylka za nami ;) tzn ,za Patką :) Quote
Lolalola Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 O Matuluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!Patysiu do domku jedz,w koncu:)kochana sarenka:) Quote
sonia71 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 jesteśmy z panią umówione na konkrety za kilka dni :) spokojnie teraz czekamy na wizytę :) Quote
sonia71 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 mam Patynkę sarnkową co ma 4 łapki , gładkie lico,szczupłą kibić no i serce Labki , wszystkich kocha ,wszystkich lubi ,wszystkich wycałuje no i swoje psie serduszko KOMUŚ ofiaruje ! proszę sobie zanucić z samiutkiego ranka na znaną melodyjkę z przedszkola :) Quote
Agucha Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='sonia71']mam Patynkę sarnkową co ma 4 łapki , gładkie lico,szczupłą kibić no i serce Labki , wszystkich kocha ,wszystkich lubi ,wszystkich wycałuje no i swoje psie serduszko KOMUŚ ofiaruje ! proszę sobie zanucić z samiutkiego ranka na znaną melodyjkę z przedszkola :) Ciotka, ale masz talent!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 jak ktos tak muczy jak ja,to lepiej niech tylko recytuje:evil_lol: Quote
sonia71 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 no to mamy czwartek -co z niego wyniknie ?czy Patyśkę przybliży w biegu do SWOJEGO DOMU? Quote
mania1979 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 soniu,z powodu choroby elmiry musiałam odwołać te wizytę,przykro mi. Dowiedziałam sie dzis rano jak już byłam gotowa do wyjścia, życie- na niektóre rzeczy nie mamy wpływu :shake: jeśli Pani pasuje jakiś dzień w przyszłym tyg w takich podobnych godzinach (ok południa) to chętnie z elmirą pojedziemy,ale ona musi się wykurować. Jeśli znajdziesz kogoś kto szybciej wykona tę wizytę, bo wiem ze zależy Ci na czasie to daj mi znać, jeśli moze to poczekać do przyszłego tyg to my to załatwimy. Quote
sonia71 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 maniu bardzo wam dziękuje że chciałyście pomóc ,niech elmira wraca do zdrowia bo to przecież najważniejsze, pani wie o odwołaniu? czy ma ją zawiadomić? zrobię trzecie podejście do szukania osób do PA i w końcu przecież musi się udać-jeszcze raz dzięki. Quote
Recommended Posts