Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie że trzeba się z tego cieszyć :) ale to Twoja w tym przeooooooogromna zasługa ,kwota bazarkowa uratowala wrześniową Patyśkową pupinulę ;)

funiu-wszystko bylo ok u weta -prawda ? :) grzeczna przytulanka pięknie podziękowała
Panu Doktorowi:) ? już pewnie nie pamiętacie :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Agucho,wszystkie wyróżnione ogłoszenia łącznie z allegro wygasły już,lecą jako zwykłe,a ponieważ od początku opłacam je sama zdecydowalam że po piątkowej wizycie -jak już będą konkrety-wszsytkie najwyżej wyedutyję i na nowo poopłacam,jedynie pododawalam że sunia jest po sterylce,nie bardzo kalkulowało mi się ich ponowne opłacenie na ostatnie tygodnie jak może się okazać że Patyśka pojedzie do domku,

Posted

[quote name='sonia71']Agucho,wszystkie wyróżnione ogłoszenia łącznie z allegro wygasły już,lecą jako zwykłe,a ponieważ od początku opłacam je sama zdecydowalam że po piątkowej wizycie -jak już będą konkrety-wszsytkie najwyżej wyedutyję i na nowo poopłacam,jedynie pododawalam że sunia jest po sterylce,nie bardzo kalkulowało mi się ich ponowne opłacenie na ostatnie tygodnie jak może się okazać że Patyśka pojedzie do domku,[/QUOTE]
To zrozumiałe, ale mnie chodziło o to czy zmieniałaś je dzien po tym jak je oplaciłaś ;)
Rozmawiałyśmy o tym :)

Posted

Agucho tak jak wyżej napisalam pododawalam tylko że po sterylce a teraz jak będą potrzebne to wszystko pozmieniam żeby ludziom Patyskę odświezyć-BĘDZIE DOBRZE :)

Posted

[quote name='sonia71']Agucho tak jak wyżej napisalam pododawalam tylko że po sterylce a teraz jak będą potrzebne to wszystko pozmieniam żeby ludziom Patyskę odświezyć-BĘDZIE DOBRZE :)[/QUOTE]
Rozumiem :)

Posted

wierzycie w przeznaczenie?w przeczucie że zdarzy się to czego tak bardzo pragniecie?JA TAK- fizycznie wizyta odbędzie się we wtorek ale BĘDZIE DOBRZE i tu chciałam wstawić buźkę ale w tej chwili łzy nie pozwalają , w wielu psich wątkach jestem tylko "sercem " i wiel psich ciałek jest w moim sercu-tak było z Duszkiem (*)a właśnie teraz przeczytałam że Duszek za TM - już bez bólu ,ciepienia ale za to we własnym domku,otoczony bezgraniczną miłością.

Posted

[quote name='sonia71']wierzycie w przeznaczenie?w przeczucie że zdarzy się to czego tak bardzo pragniecie?JA TAK- fizycznie wizyta odbędzie się we wtorek ale BĘDZIE DOBRZE i tu chciałam wstawić buźkę ale w tej chwili łzy nie pozwalają , w wielu psich wątkach jestem tylko "sercem " i wiel psich ciałek jest w moim sercu-tak było z Duszkiem (*)a właśnie teraz przeczytałam że Duszek za TM - już bez bólu ,ciepienia ale za to we własnym domku,otoczony bezgraniczną miłością.[/QUOTE]
Boże... zaś wizyta przełożona? :shake:

Duszek umarł szczęśliwy i jest nadal szczęśliwy.

Posted

właśnie rozmawialam z Kaśką:loveu::loveu::loveu:której bardzo dziękuję za pomoc i że mimo tylu obowiazków znalazla czas na wizytę PA dla Pati.

***Patynka w końcu doczekała się swojego domku i swojej osobistej Pańci***

Patynka będzie Warszawianką (tak jak Molly i Polcia) i jedynaczką - rozpieszczaną i przytulaną do serducha:multi::multi::multi:

teraz tylko dogramy za kilka dni konkrety co do wyjadu- ale to na spokojnie ,pewnie do końca października tak by domek był w pełni przygotowany na przyjazd Patynki.

dostałam zwrot 194zł. za założoną sterylkę Patyśki-BARDZO DZIĘKUJEMY AKCJI STERYLKOWEJ

Posted

wpłaty na konto Pati:
1.:loveu:jogolcia@pdx 50zł.
2.:loveu:Joodith 20zł.

Patka wreszcie zabezpieczona :multi::z bazarku Aguchy bedzie 228 zł i przyszla Pańcia podała przez Kaśkę 200zł na jej potrzeby -jak wpłynie wszystko na konto -potwierdzę tutaj.