FIFA Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Soniu wiesz jak działają nasze banki skoro wizyta była 2,3 dni temu to pewnie dlatego ich jeszcze nie ma na koncie Patki , ona napewno czeka skoro ma długi trzymaj sie Patisonek Quote
Agucha Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 FIFA napisał(a):Soniu wiesz jak działają nasze banki skoro wizyta była 2,3 dni temu to pewnie dlatego ich jeszcze nie ma na koncie Patki , ona napewno czeka skoro ma długi trzymaj sie Patisonek Pieniądze zostały przekazane przez Panią podczas wizyty, która była - 11.10 ... to ponad 2 tygodnie temu... Quote
FIFA Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 No to dziwne dlaczego ta osoba , która była na wizycie jeszcze nie przekazała przeciez to już 3 tyg. tak banki nasze 10 lat temu działały , coś mi tu śmierdzi , to kto pokryje Patisonka hotelowanie jak konto puste iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
sonia71 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Agucha napisał(a):Pieniądze zostały przekazane przez Panią podczas wizyty, która była - 11.10 ... to ponad 2 tygodnie temu... wiem że konto otrzymała, już nie wiem jak prosić... Quote
sonia71 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 *****Pati może jechać do domku!!!!!*** potrzebny transport do Warszawy!!!!!!najlepiej w piątek 4 listopada rano bo Pańcia ma wolny piątek sobotę i praktycznie niedzielę---POMÓŻCIE---PLISSS Quote
sonia71 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 wracamy na początek-moze ktoś nas zauważy! Quote
Agucha Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='sonia71']*****Pati może jechać do domku!!!!!*** potrzebny transport do Warszawy!!!!!!najlepiej w piątek 4 listopada rano bo Pańcia ma wolny piątek sobotę i praktycznie niedzielę---POMÓŻCIE---PLISSS Wspaniale!!! :) ja myślę, że pati mogłaby wyjechać z hoteliku jeszcze w październiku, żeby za listopad nie trzeba było płacić :( Może ktoś w Warszawie mógłby ją przechować przez ten tydzień? Quote
funia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Kurcze ,niesmacznie to wyglada z tymi pieniedzmi.....:roll: Quote
Agucha Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='funia']Kurcze ,niesmacznie to wyglada z tymi pieniedzmi.....:roll: Sorki, że może głupio zapytam, ale... kto robił tą wizytę i kto przetrzymuje pieniądze? Niestety nie mogę sobie przypomniec... Quote
Lolalola Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 To znaczy ,ze ten ktos ORZNAL PATYSKE????????UKRADL KASE BIEDNEMU PSU????? KTO TO JEST????????????CHYBA TRZEBA PRZESTRZEC NA PRZYSZLOSC DOGOMANIAKOW!!!!!! LAJDAK I ZLODZIEJ ZWYKLY!! Quote
Lolalola Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 TAK sobie przegladalam.....to byla jakas kasia tak?????............................Kaska oddawaj kase Patysce!!!!!!!!!!!!!!!!Czy ta Kasia ma tu jakas ksywe na dogo?????? Quote
Agucha Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Agucha']Soniu, skontaktuj się proszę z dziewczyną: http://www.facebook.com/profile.php?id=1529125219 jeżeli nie dasz rady - zdobęde nr telefonu. Tylko napisz ;) [quote name='sonia71']funiu-to jutrzejsza wizyta to dodatkowe 10zł za transport tak? Agucha już się kontaktuję -dzięki :) ps.już gadamy :) Czy to ta dziewczyna??? Cholera jasna... okazuje się, że to jedna z tych, które się zgłosily poprzez FB... nie daruję sobie jeżeli przeze mnie pati straci kasę... Już do niej pisze! ---------------------------------------------------------------------------- Wysłałam wiadomość, podałam swój nr konta na który ma zwrócić pieniądze... Poczekajmy na rozwój sytuacji. Quote
funia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Uważam ,ze o kasie nie ma co myśleć .Osoba ,która dostaje kredyt zaufania w postaci pieniedzy danych jej przez obcą osobe staje na głowie by przekazac ja jak najszybciej we właściwe ręce i tym samym pokazac się jako osoba uczciwa i wiarygodna .W tym przypadku na to bym nie liczyła ... Ps .Chyba ze Sonia się juz z nią skontaktowała i ma inne wiadomości . Quote
Agucha Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 19.10 [quote name='sonia71'] czekam jeszcze na wpłatę przez Kaśkę -Kalvę 200zł. od patyśkowej Pańci i wtedy było by 158,20zł. na listopad lub ewentualny zaczątek na transport do stolicy. 24.10 [quote name='sonia71']Becia i Agucha tak jak pisalam wyżej czekamy na wiadomość od Pani że Patynka już moze przyjeżdzać,Pani kończy przeprowadzkę do nowego mieszaknia gdzie Kalva robiła wizytę,widocznie jeszcze patyśkowe gniazdko nie gotowe,wiecie jak to jest ,może dzisiaj się coś wyjaśni ,czekam też na tą wpłatę 200zł. .ktore Pani przekazala na wizycie Kasi które w części poszły by na październikowy hotelik ,więc Patka spokojnie może czekać,choć nie ukrywam że czekam z wielką niecierpliwością ALE PRZECIEŻ BĘDZIE DOBRZE 25.10 [quote name='sonia71']dostalam wiadomość od Pani Małgosi że niestety ale remont mieszaknia jeszcze trwa więc Patka bedzie mogla pojechac dopiero w listopadzie, pieniążki od Pani 200zł wpłacone przez Kalvę powinny być dzisiaj na koncie :) 28.10 [quote name='sonia71'] jak tylko wpłyną pieniążki które podała Pańcia opłacimy hotelik za październik [quote name='sonia71'] Na razie martwię się jednak że brak na opłacenie październikowego hoteliku ,bo te podane pieniążki przez Pańcię jeszcze na wizycie PA nie dotarły na jej konto. 29.10 [quote name='sonia71']wiem że konto otrzymała, już nie wiem jak prosić... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Już wszystko jasne! Pieniądze, które wywalczyła właśnie Kasia - zostały wysłane na konto Doroty 2-3 dni temu z konta w mBanku. Dorota ponoć dostała informację o spóźnieniu w 2 sms-ach. Głównym powodem było to, że Kasia nie ma nigdzie po drodze wpłatomatu, a z własnego konta nie miała czym założyć... W międzyczasie ratowała 8 psów, oddalonych od niej o 40km - od śmierci głodowej. Jeden odszedł wczoraj - otruty. Drugi strasznie pobity. Poza tym ma też inne zobowiązania, których nie mogla odłożyć. Informację o wpłacie w tym tygodniu też ponoć przekazywała. Nie wiem czy Dorota dzwoniła(ś) do kasi czy kontaktowały się tylko poprzez smsy. Ponoć to drugie. Co więcej: Podczas wizyty - Pani pokazała miejsce, w którym będzie posłanie Pati, powiedziała jak będzie karmić, co zrobi w razie choroby, wyjazdu, gdzie będą spacery, opowiedziała wszystko o trybie życia. O Pati wypowiadała się bardzo ciepło, miała dzwonić w jej sprawie, podobno nie zadzwoniła, ale sprawę Dorota wzięła na siebie. ehhhhh Quote
Lolalola Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ojciiiiii,zas te nieporozumienia.........dobrze,ze wszystko sie jakos powoli klaruje,bo juz myslalam,ze ktos normalnie okradl Patyske:( Quote
sonia71 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 mam krótkie info od Kaśki że "mam zobaczyć konto",domyślam się że chodzi przelew,w piątek po południu jeszcze nie było wpłaty ... niestety przed chwilą dowiedziałam się o śmiertelnym wypadku ...odezwę się póżniej ....:( Quote
sonia71 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 już jestem choć w przykrych okolicznościach :-(...młode życie skończyło się (*) sprawdziłam konto -wpłata jest zaksięgowana w piątek ,pewnie wieczorem bo po południu nie bylo...WAŻNE ŻE SĄ . całą korespondencję z Kaśką pisałyśmy na FB(była prawie codziennie bo zajmuje się sprawami bardzo wielu psów ) sms byly z mojej strony bo jej 2 wysłanych nie dostałam o czym napisałam jej na fb, ************************************************ z FB 19 października Dorota .....konto podalam ci wyżej .....czyli 12.10 24 października Dorota HEJ ,kASIU BARDZO PROSZĘ O JAKIŚ KONTAKT. 24 października K...... ... parę dni temu pisałam Ci sms! Czytałaś?....powinien być jutro o ile Twój bank go zaksięguje... 24 października Dorota hej,niestety żadnego sms od ciebie nie mam ,przykro mi sprawdzalam teraz wszystkie odebrane i od ciebie nie ma ... Wczoraj.Dorota BARDZO PROSZĘ O WPŁATĘ PIENIĘDZY ... 14 godz. temu K.... Sprawdź proszę konto! 6 godz. temu Dorota w piątek po południu nie było wpłaty,w soboty i w niedzielę nasz bank nie księguje wpłat więć pewnie będą w poniedzialek,dziękuję za wpłatę. ********************************************************* trochę nerwów było ale nie ma już co do tego wracać WAŻNE ŻE TERAZ WSZSYTKO OK. wpłata na konto Pati 1.:loveu:Małgorzata H. 200zł. Quote
sonia71 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 wypłata z konta Pati: 1.310zł. hotelik za październik pati-c zgodzila się przewieść Patynkę z hoteliku do samej Pańci,jest to transport platny pewnie ok350zł. ,czekam jeszcze na podanie konkretnej kwoty ,stan konta suni wynosi 158,20zł. gdyby osoby stale deklarujące wpłaty zgodziły się wpłacić jeszcze listopad to już niewiele by zabrakło .... wiem że transoprt jest drogi ale chyba lepiej dla suni która tyle czekała że by spokojnie dotarła do domu , bez zwiększania jej stresu,tyle teraz różnych przypadkow ...:(,ludzie podróżujący na cmentarze beda myślec o bezpiecznej drodze wiadomo taki czas ......co o tym myślicie ? ***stałe deklarowiczki Patynki która 4 listopada jedzie do DS wspomożecie jeszcze sunię swoją ostatnią wpłatą za listopad ,którą przeznaczymy na transport ?*** Quote
Agucha Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='sonia71']wypłata z konta Pati: 1.310zł. hotelik za październik pati-c zgodzila się przewieść Patynkę z hoteliku do samej Pańci,jest to transport platny pewnie ok350zł. ,czekam jeszcze na podanie konkretnej kwoty ,stan konta suni wynosi 158,20zł. gdyby osoby stale deklarujące wpłaty zgodziły się wpłacić jeszcze listopad to już niewiele by zabrakło .... wiem że transoprt jest drogi ale chyba lepiej dla suni która tyle czekała że by spokojnie dotarła do domu , bez zwiększania jej stresu,tyle teraz różnych przypadkow ...:(,ludzie podróżujący na cmentarze beda myślec o bezpiecznej drodze wiadomo taki czas ......co o tym myślicie ? ***stałe deklarowiczki Patynki która 4 listopada jedzie do DS wspomożecie jeszcze sunię swoją ostatnią wpłatą za listopad ,którą przeznaczymy na transport ?*** To strasznie dużo... Może ktoś z Zamościa albo okolic będzie jechał na groby do Warszawy? Funiu, nie masz nikogo znajomego? Quote
sonia71 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 pati-c podala kwotę około 340zł. qrcze to taki trudny termin,ludzie są po wyjazdach ...i raczej w piątek wracają do domu ...wici są po zamojskich dziewczynach rozpuszczone...jeszcze jest kilka dni może będziemy mieli szczęście?jedank wyluczam przesiadki i busy ,gdzie przstrzeń między siedzeniami wystarcza tylko na skulone nogi a to 5 godzin jazdy,chociaż Patka jest grzeczna w aucie to jedank na trasie do Lublina miała cały tył dla siebie,(oprócz mnie;) ale to ja bylam od miziania i cichego szeptania :) napisalam jeszcze do Murki , Quote
LadyS Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 soniu,a może łączony Zamość - Lublin i Lublin - Warszawa? Albo ktoś by pojechał pociągiem? Najtaniej i komfort dla psa też dość duży, jak się jedzie na tygodniu Quote
sonia71 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 gdyby to dograć to może jest to jakiś pomysł ,tylko na razie nie mam takiego zgłoszenia, myslę że wszsytkie dziewczyny już wiedzą i na pewno dadzą znać gdyby ktoś jechal...mamy jeszcze te kilka dni, tylko tak jak pisalam wyżej wykluczam przypadkowe samochody pełne wiankow i podróżujących ,trzeba zminimalizować momenty w których mogło by dojść do "stresowego pójścia w długą przerażonej suni" zbyt długo czekała na dom ...może przesadzam,może ...ale tyle ostatnio było ucieczek ...a tearz wszedzie cmentarzowe korki,niecierliwi kierowcy,nerwy tym pociągiem to pewnie było by tak jak pisałaś:przesiadka w Lublinie na jakiś warszawski,potem niestey taryfa z dworca do Pani bo Pani nie ma samochodu lub też jakiś inne samochód ,wszędzie obcy ludzie ,zmieniający się ...ale ja pesymistka ,chcialabym dla Patyśki jak najlepiej i kombinuję...kombinuję jak koń pod górę ...i ciągle coś mi nie tak i krecę się wokól tego jednoosobowego ,płatnego transportu jak ćma ...kto chętny na pociągową podróż? Quote
LadyS Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jak dobrze pójdzie, to ok. czwartku będziemy wysyłać psa do DS w Świdniku - można by wówczas coś razem wykombinować. Ktoś na innym wątku proponował zrobienie trasy Lublin-Wawa - nie wiem, Becia Lublin? Może zapytać? Quote
sonia71 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 to co skrobnę PW do Beci i dowiem się czy to o nią chodziło jeszcze wrócę do tego pociągu -cały czas mi pokazuje że przesiadek jest więcej bo:zamość -lublin,lublin-dęblin,dęblin-warszawa i bedzie warszawa- dom=stanowczo za dużo złych możliwości... Quote
Recommended Posts