Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

soniu,Pani mi mówiła że często nie moze odbierać tel,ale jeśli dostanie smsa w sprawie wizyty, to przeczyta i na pewno oddzwoni. ;) niech moze wizytująca maznie jej smska?? :cool3:

Posted

[quote name='mania1979']soniu,Pani mi mówiła że często nie moze odbierać tel,ale jeśli dostanie smsa w sprawie wizyty, to przeczyta i na pewno oddzwoni. ;) niech moze wizytująca maznie jej smska?? :cool3:[/QUOTE]

myslę że Kaśka sama napisala sms,ale jeszcze jej o tym napiszę ,szkoda że w czasie wolnego weekendu nie dało się dogadać co do kolejnego terminu wizyty ,czy ktoś ma pomysl o co chodzi z tym pechem Patynki -przecież to niewiarygodne jak jej się wszystko p....i :(
moje wcześniejsze sunie Molly i Polka było krótko:telefon,wizyta,transport, domek, i też kilka obcych sobie osób do zgrania...a U Patynki nic się nie układa :(

Posted

Kaśka dała znać: ****wizyta w piątek o 12-tej**** no to teraz Patka musi póżniej mocno wyściskać Pańcię a Pańcia Patkę za to żeby tym razem wszystko zagrało i szczęśliwie dla obu się skonczyło!

czarujmy

wznośmy modły
wysylajmy pozytywne fluidy

i trzymajmy kciuki

-MUSI BYĆ DOBRZE!

Posted

[quote name='sonia71']kaśka dała znać: ****wizyta w piątek o 12-tej**** no to teraz patka musi póżniej mocno wyściskać pańcię a pańcia patkę za to żeby tym razem wszystko zagrało i szczęśliwie dla obu się skonczyło!

czarujmy ,wznośmy modły,wysylajmy pozytywne fluidy -musi być dobrze!
jest! Jest! Jest!
Musi być dobrze!!!

Posted

[quote name='sonia71']Kaśka dała znać: ****wizyta w piątek o 12-tej**** no to teraz Patka musi póżniej mocno wyściskać Pańcię a Pańcia Patkę za to żeby tym razem wszystko zagrało i szczęśliwie dla obu się skonczyło!

czarujmy

wznośmy modły
wysylajmy pozytywne fluidy

i trzymajmy kciuki

-MUSI BYĆ DOBRZE!

Od początku trzymamy... Patisonek do własnego domku ;)

Posted

wpłata na konto Pati:
1.:loveu:KateKermit 30zł.
2.:loveu:haliza 40zł.
3.sonia71 50zł.

:loveu:Agucha z bazarku wpłaci 237zł. ktore pójdzie na założony przeze mnie wrześniowy hotelik a reszta z niego 15,35 zł. przechodzi na październik :) dodatkowo już na październik mamy 42,85+50+30+40=178,20zł+płynie jogolci 50zł =228,20zł.już JEST NA PAŹDZIERNIK czyli do 22-giego mamy zabezpieczone +jeszcze kilka stałych
miejmy nadzieję że wyrobimy się z całą akcją domkową w październiku.

Posted

[quote name='sonia71']wpłata na konto Pati:
1.:loveu:KateKermit 30zł.
2.:loveu:haliza 40zł.
3.sonia71 50zł.

:loveu:Agucha z bazarku wpłaci 237zł. ktore pójdzie na założony przeze mnie wrześniowy hotelik a reszta z niego 15,35 zł. przechodzi na październik :) dodatkowo już na październik mamy 42,85+50+30+40=178,20zł+płynie jogolci 50zł =228,20zł.już JEST NA PAŹDZIERNIK czyli do 22-giego mamy zabezpieczone +jeszcze kilka stałych
miejmy nadzieję że wyrobimy się z całą akcją domkową w październiku.
Eeee, to nie ma źle :)