Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

e tam Tolu nasze niech się nie spełniają ...niech nawet na zawsze pozostaną tylko marzeniami ALE TE PSIE MARZENIA O DOMU ,RODZINIE ,MIŁOŚCI NIECH SIĘ SPEŁNIĄ ,JUŻ ,TERAZ ,ZARAZ ALBO ZA CHWILĘ ALE NIEDŁUGĄ ...BO ONE NA TO TAK BEZINTERESOWNIE CZEKAJĄ !

Posted

[quote name='sonia71']e tam Tolu nasze niech się nie spełniają ...niech nawet na zawsze pozostaną tylko marzeniami ALE TE PSIE MARZENIA O DOMU ,RODZINIE ,MIŁOŚCI NIECH SIĘ SPEŁNIĄ ,JUŻ ,TERAZ ,ZARAZ ALBO ZA CHWILĘ ALE NIEDŁUGĄ ...BO ONE NA TO TAK BEZINTERESOWNIE CZEKAJĄ ![/QUOTE]

Nasze marzenia o wspaniałych domach:cool3:
Bo przeceiz w takich chwilach nasze marzenia i te psie są bardzo podobne:loveu:

Posted

mam nadzieję Tolu że są bardzo podobne ...bo jak się wchodzi na niektóre wątki to ma się wrażenie że pies i człowiek to dwa różne światy ...OBY NIGDY NA WĄTKU PATYŚKI NIE BYŁO TAKIEJ ZAWIERUCHY!

Posted

Ja tez życze tego Patysi:)
Mam nadzieję, ze te wielkie podziały miedzy zamojskimi dogomaniaczkami nie przeniosą się na ten wątek.
Zreszte tego zyczę wszystkim zamojskim psom i nie tylko.

Posted

Patyśka-chociaż wszędzie cicho sza...to i tak gdzieś bije serce jakiegoś ludzia specjalnie dla ciebie tylko...ludź jeszcze nie trafił na ciebie-skubaniec jeden ,patrzyłka mu moje oddam żeby spojrzal głęboko w twe oczęta i rzekł-MOJAŚ TY !!!!!
(sory goscie Patki -głupawka stresowa ;)

Posted

doszły pieniązki .Dziekuje .
Patyśka jak to ona kocha swiat i ludzi .Poszczeka na mnie jak coś chce a ja w tej chwili nie moge i ot cała Patka .
Biega po sadzie luzem .Kiedy chce .Jest szczcęśliwa z tego powodu .

Uploaded with ImageShack.us

Posted

QRCZE-co nie tak z tą pogodą:diabloti:jak jutro będzie lało to ...coś tam:cool1:

no a teraz kolej Patyśka na ciebie -myślałaś że jak zawojowalaś sad u funi to teraz spędzisz lato wśród zielonej trawy i swojskich jabłoni,gruszy i wiśni -NIC Z TEGO !

Polka ustąpiła ci teraz miejsce w czołówce ogłoszeń - ciągle się wpychała jako pierwsza bo młodsza :razz: - a teraz TY DO DOMKU MARSZ TAKIM BIEGIEM ABY DOOOOPKA NIE NADĄŻALAS ZA ŁEPETYNKĄ!jak na fotce :eviltong:

Posted

[quote name='sonia71']śtruś -pędziwiatr :) funiu a co ty jej tam chcesz dać że ona tak pęęędzi ?[/QUOTE]

Nic Soniu ,po prostu ją zawołałam .....;)

Posted

no widzisz tylko zawołałaś a leci aż dooopka nie nadąża......one cię zresztą wszystkie uważają za jedyną Pańcię ,ktora co prawda z podowu natłoku dawanej miłości musi swoją dawkować by starczyło wszystkim-ale za to jaką masz cerę bez skazy na tyle psich lizawek ;)

Posted

taaak-tylko sklonujmy jeszcze jaką willę z meeega ogrodem by nasze 3 panny i panicz jeden zostały przywłaszczone na stale ,lezały w willi na podusiach i ganiały po zielonych włościach o ogoniastymi w górze,z pyszczalinami uśmiechniętymi od ucha do ucha .aha jeszcze teraz na lato przydałby im się jakiś basenik by funia polegiwala na leżaczku a po kąpieli psiutki wszystkie miały kogo wylizywać i przekazywac całusy :)no.....o zasobnym koncie nie wspomne bo to chyba normalne by takie wychuchane skarby miały "gwiazdkę z nieba " -TAK TERAZ JUŻ WSZYSTKO :)