Tola Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Odwiedzam Patysię i nieustannie zyczę tego wymarzonego domu. Moze wiosną spełnią się psie i nasze marzenia... Quote
sonia71 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 e tam Tolu nasze niech się nie spełniają ...niech nawet na zawsze pozostaną tylko marzeniami ALE TE PSIE MARZENIA O DOMU ,RODZINIE ,MIŁOŚCI NIECH SIĘ SPEŁNIĄ ,JUŻ ,TERAZ ,ZARAZ ALBO ZA CHWILĘ ALE NIEDŁUGĄ ...BO ONE NA TO TAK BEZINTERESOWNIE CZEKAJĄ ! Quote
Lolalola Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 kochana Patysiu taka z Ciebie dobra duszyczka........kurcze Dom gdzie jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sonia71 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 wypłata z konta Pati: 1.hotelik maj 300zł 2. transport wet(morfologia i bioch ) 10zł Quote
Tola Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='sonia71']e tam Tolu nasze niech się nie spełniają ...niech nawet na zawsze pozostaną tylko marzeniami ALE TE PSIE MARZENIA O DOMU ,RODZINIE ,MIŁOŚCI NIECH SIĘ SPEŁNIĄ ,JUŻ ,TERAZ ,ZARAZ ALBO ZA CHWILĘ ALE NIEDŁUGĄ ...BO ONE NA TO TAK BEZINTERESOWNIE CZEKAJĄ ![/QUOTE] Nasze marzenia o wspaniałych domach:cool3: Bo przeceiz w takich chwilach nasze marzenia i te psie są bardzo podobne:loveu: Quote
sonia71 Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 mam nadzieję Tolu że są bardzo podobne ...bo jak się wchodzi na niektóre wątki to ma się wrażenie że pies i człowiek to dwa różne światy ...OBY NIGDY NA WĄTKU PATYŚKI NIE BYŁO TAKIEJ ZAWIERUCHY! Quote
Tola Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja tez życze tego Patysi:) Mam nadzieję, ze te wielkie podziały miedzy zamojskimi dogomaniaczkami nie przeniosą się na ten wątek. Zreszte tego zyczę wszystkim zamojskim psom i nie tylko. Quote
sonia71 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 wpłata na konto Pati: 1.:loveu:jogolcia/pdx 50zł 2.:loveu:Katekermit 15zł. z ogłoszeń cisza :( Quote
sonia71 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Patyśka-chociaż wszędzie cicho sza...to i tak gdzieś bije serce jakiegoś ludzia specjalnie dla ciebie tylko...ludź jeszcze nie trafił na ciebie-skubaniec jeden ,patrzyłka mu moje oddam żeby spojrzal głęboko w twe oczęta i rzekł-MOJAŚ TY !!!!! (sory goscie Patki -głupawka stresowa ;) Quote
Joodith Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ładnie soniu :) trzymamy kciuki za taki happy end Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Patka,ale Cie ta Sonia kooooochaaa:) nic dziwnego,ja tez uwazam,ze kochany z Ciebie Aniolek:) Quote
funia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 doszły pieniązki .Dziekuje . Patyśka jak to ona kocha swiat i ludzi .Poszczeka na mnie jak coś chce a ja w tej chwili nie moge i ot cała Patka . Biega po sadzie luzem .Kiedy chce .Jest szczcęśliwa z tego powodu . Uploaded with ImageShack.us Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='funia']Zdjęcie rozmazane bo pędziła 100 KM /h....[/QUOTE] no wlasnie...;) Quote
sonia71 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 śtruś -pędziwiatr :) funiu a co ty jej tam chcesz dać że ona tak pęęędzi ? Quote
Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 czesc Patysienko kochana,fajnie masz tam na tych zielonych poletkach,cooo??;) Quote
sonia71 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 QRCZE-co nie tak z tą pogodą:diabloti:jak jutro będzie lało to ...coś tam:cool1: no a teraz kolej Patyśka na ciebie -myślałaś że jak zawojowalaś sad u funi to teraz spędzisz lato wśród zielonej trawy i swojskich jabłoni,gruszy i wiśni -NIC Z TEGO ! Polka ustąpiła ci teraz miejsce w czołówce ogłoszeń - ciągle się wpychała jako pierwsza bo młodsza :razz: - a teraz TY DO DOMKU MARSZ TAKIM BIEGIEM ABY DOOOOPKA NIE NADĄŻALAS ZA ŁEPETYNKĄ!jak na fotce :eviltong: Quote
funia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='sonia71']śtruś -pędziwiatr :) funiu a co ty jej tam chcesz dać że ona tak pęęędzi ?[/QUOTE] Nic Soniu ,po prostu ją zawołałam .....;) Quote
sonia71 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 no widzisz tylko zawołałaś a leci aż dooopka nie nadąża......one cię zresztą wszystkie uważają za jedyną Pańcię ,ktora co prawda z podowu natłoku dawanej miłości musi swoją dawkować by starczyło wszystkim-ale za to jaką masz cerę bez skazy na tyle psich lizawek ;) Quote
sonia71 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 taaak-tylko sklonujmy jeszcze jaką willę z meeega ogrodem by nasze 3 panny i panicz jeden zostały przywłaszczone na stale ,lezały w willi na podusiach i ganiały po zielonych włościach o ogoniastymi w górze,z pyszczalinami uśmiechniętymi od ucha do ucha .aha jeszcze teraz na lato przydałby im się jakiś basenik by funia polegiwala na leżaczku a po kąpieli psiutki wszystkie miały kogo wylizywać i przekazywac całusy :)no.....o zasobnym koncie nie wspomne bo to chyba normalne by takie wychuchane skarby miały "gwiazdkę z nieba " -TAK TERAZ JUŻ WSZYSTKO :) Quote
IVV Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 no tak tylko ,ze Funia # 1 moze nie byc zadowolona ,ze Funia # 2 tak sie ustawila ;) Quote
sonia71 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 e tam ,potem się złączą w jedno :) ,:) -Patka qurcze dalej cicho sza :( Quote
Recommended Posts