Aleksa. Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Borówka16']Zrobiłam Dżaki wydarzenie na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=197119523640516#!/event.php?eid=197119523640516 A tak w ogóle to dopiero dziś założyłam profil, więc nie wiem czy dobrze to robię ;) Zaproszę Cię ! :D Quote
nika28 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dzisiaj Dżaki miała sesję zdjęciową ;) Na zdjęciach Borówki wygląda na psa średniej wielkości (przynajmniej dla mnie), krępego, a to jest malutka, delikatna sunia. Na początku warczała na mnie, później, na dworze było już ok. Ale bardzo panikuje jak traci Borówkę z oczu, ciągnie, piszczy, chce uciekać. Nowy domek musi być cierpliwy. Wszystkie zdjęcia : http://img839.imageshack.us/g/rnezwierzaki288.jpg/ Quote
Bonsai Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bardzo ładne zdjęcia. :) Teraz domki to ustawią się w kolejce. :) Quote
Borówka16 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Bonsai napisał(a):Bardzo ładne zdjęcia. :) Teraz domki to ustawią się w kolejce. :) No, bo Nika28 cudne fotki robi :) Ogłosiłam Dżaki na przeszło 100 portalach, czekam na odzew.. Quote
Aleksa. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 http://img840.imageshack.us/i/rnezwierzaki297.jpg/ śliczna ! :) Quote
Marycha35 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Borciaseku wybacz za wcinkę, ale tu kiepsko: http://www.dogomania.pl/threads/203611-Nape%C5%82nij-%C5%9Awink%C4%99-Skarbonk%C4%99!-Na-transport-do-nowego-%C5%BCycia!!!-Do-11.03.11-21.00 Quote
Borówka16 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Miałam telefon ! :cool3: Pani z Poznania, z głosu pod 50tkę, straciła niedawno suczę podobną do Dżakusi i teraz jej pusto w domku. Jeśli wszystko pójdzie ok, to jutro ktoś z wolontariatu z fundacji Supergogi pójdzie na wizytę :loveu: 3majcie :kciuki: Quote
Borówka16 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Wizyta będzie jutro, robi ją GoniaP (dzięki :loveu:), bo dziewczyny od Supergogi nie dadzą rady od rana, a tak Pani pasuje. Quote
Borówka16 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Kolejny telefon miałam...:) Tym razem z W-wy, z Służewca-Mokotowa ;) Pani mieszka z mamą na emeryturze, która cały dzień byłaby w domu z Dżaki :) Panie wiedzą, że Dżaki jest początkowo nieufna itp. Domek w bloku, więc jak ten w Poznaniu. Tylko ten z Poznania to Pani jest sama (tak wywnioskowałam) i pracuje 8h... Oba domki bez samochodu, więc proszą o dowóz za zwrotem kosztów. Myślę, że jest lekka przewaga domku w W-wie, bo ktoś cały dzień jest w domu. No nic, zobaczymy, dziś wizyta prze/a u Pani z Poznania. Czekamy na wynik :) A tak na marginesie to nie myślałam, że suczą będzie sporawe zainteresowanie :o :) Quote
Bonsai Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Z transportem z Łodzi do W-wy może bym mogła nawet coś pomóc. Ale na wizytę musiałabyś Olu znaleźć kogoś innego, bo teraz się przeprowadzam i szybko nie dam rady. No, ale czekamy na wynik wizyty w Poznaniu. ;) Quote
Borówka16 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Domek z Poznania zrezygnował :( Babka zadzwoniła do mnie i GoniaP, powiedziała, że wzięła przed chwilą psa ze schronu i dziękuję... No niby fajnie, że inny psiak ma dom, ale to trochę niepoważne :roll: Za to jutro Andzike idzie na wizytę do Pań z Warszawy, więc nadal 3majcie :kciuki: :) Bonsai, jak dojdzie do adopcji przez DS z W-wy (a mam taką nadzieję ;) ) to dam Ci znać co do transportu, dzięki za pomoc :) Quote
Akrum Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ciocie, jak już Dżaki by poszła do nowego super domku i jeśli nadal telefony sensowne by dzwoniły, to proponujcie proszę moją Kropkę, która podobna do Dżaki i też wypłoszek. Potrzebować będzie też spokojnego, odpowiedzialnego i cierpliwego domku, najlepiej z innym łagodnym psem. Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200690-Kropka-w-typie-Jack-Russel-Terrier-wyp%C5%82oszek-wychodzi-na-prost%C4%85-i-szuka-DS! Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ok, będę mieć na uwadze Kropcie :) A teraz idę na jej wątek ;):) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Andzike coś wypadło i nie da rady iść na wizytę, ale poprosiłam Wiki123 o pomoc i zaraz tam podjedzie, bo jest z okolicy :) Trzymajcie kciuki :) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Wiki już po wizycie :) Domek ponoć fajny, Pani, która siedzi w domu ma koło 60tki, ale to nie jest typ tych, co siedzą na kanapie - Pani lubi spacerki, więc Dżaki będzie na pewno bardzo usatysfakcjonowana, bo uwielbia chodzić :) Panie miały jamniczkę, odeszła rok temu w wieku 13stu lat i teraz Dżaki wpadła im w oko, chcą dać jej dom. To teraz tylko dogrywam transport :loveu: Wiki - jeszcze raz dzięki za wizytę :) Ale nadal proszę o kciuki, żeby wszystko poszło ok :) :kciuki: Quote
Akrum Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 SUPER :) Bardzo się cieszę, że się "siostrzyczce" mojej Kropki udało nowy domek znaleźć :multi: trzymam kciuki za transport i oczywiście jej pierwsze dni pobytu w DS :multi::multi::multi: Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Akrum']SUPER :) Bardzo się cieszę, że się "siostrzyczce" mojej Kropki udało nowy domek znaleźć :multi: trzymam kciuki za transport i oczywiście jej pierwsze dni pobytu w DS :multi::multi::multi:[/QUOTE] Nie dziękuję, bo się boję zapeszyć ;) Quote
Borówka16 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 A co, wstawię se fotkę Panny Dżaki :) :D Quote
rita60 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ja tez trzymam kciuki.......Boroweczko dlaczego masz tylko jedno oczko;) Quote
Krystak Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jakie super fotki ma Dżakusia- teraz Nikę porwę do Medora i porobi fotki Widmo :D Będzie jej super w nowym domciu- z pewnością :) rita-jedno oczko, ale jakie ładne ;) Quote
Recommended Posts