Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Dżaki miała sesję zdjęciową ;)

Na zdjęciach Borówki wygląda na psa średniej wielkości (przynajmniej dla mnie), krępego, a to jest malutka, delikatna sunia.
Na początku warczała na mnie, później, na dworze było już ok. Ale bardzo panikuje jak traci Borówkę z oczu, ciągnie, piszczy, chce uciekać.
Nowy domek musi być cierpliwy.

Wszystkie zdjęcia : http://img839.imageshack.us/g/rnezwierzaki288.jpg/

Posted

Bonsai napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcia. :) Teraz domki to ustawią się w kolejce. :)

No, bo Nika28 cudne fotki robi :)
Ogłosiłam Dżaki na przeszło 100 portalach, czekam na odzew..

Posted

Miałam telefon ! :cool3:
Pani z Poznania, z głosu pod 50tkę, straciła niedawno suczę podobną do Dżakusi i teraz jej pusto w domku.
Jeśli wszystko pójdzie ok, to jutro ktoś z wolontariatu z fundacji Supergogi pójdzie na wizytę :loveu:
3majcie :kciuki:

Posted

Kolejny telefon miałam...:)
Tym razem z W-wy, z Służewca-Mokotowa ;) Pani mieszka z mamą na emeryturze, która cały dzień byłaby w domu z Dżaki :)
Panie wiedzą, że Dżaki jest początkowo nieufna itp. Domek w bloku, więc jak ten w Poznaniu.
Tylko ten z Poznania to Pani jest sama (tak wywnioskowałam) i pracuje 8h...
Oba domki bez samochodu, więc proszą o dowóz za zwrotem kosztów.
Myślę, że jest lekka przewaga domku w W-wie, bo ktoś cały dzień jest w domu.
No nic, zobaczymy, dziś wizyta prze/a u Pani z Poznania. Czekamy na wynik :)
A tak na marginesie to nie myślałam, że suczą będzie sporawe zainteresowanie :o :)

Posted

Z transportem z Łodzi do W-wy może bym mogła nawet coś pomóc. Ale na wizytę musiałabyś Olu znaleźć kogoś innego, bo teraz się przeprowadzam i szybko nie dam rady.

No, ale czekamy na wynik wizyty w Poznaniu. ;)

Posted

Domek z Poznania zrezygnował :(
Babka zadzwoniła do mnie i GoniaP, powiedziała, że wzięła przed chwilą psa ze schronu i dziękuję...
No niby fajnie, że inny psiak ma dom, ale to trochę niepoważne :roll:
Za to jutro Andzike idzie na wizytę do Pań z Warszawy, więc nadal 3majcie :kciuki: :)
Bonsai, jak dojdzie do adopcji przez DS z W-wy (a mam taką nadzieję ;) ) to dam Ci znać co do transportu, dzięki za pomoc :)

Posted

ciocie, jak już Dżaki by poszła do nowego super domku i jeśli nadal telefony sensowne by dzwoniły, to proponujcie proszę moją Kropkę, która podobna do Dżaki i też wypłoszek. Potrzebować będzie też spokojnego, odpowiedzialnego i cierpliwego domku, najlepiej z innym łagodnym psem.
Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200690-Kropka-w-typie-Jack-Russel-Terrier-wyp%C5%82oszek-wychodzi-na-prost%C4%85-i-szuka-DS!

Posted

Wiki już po wizycie :)
Domek ponoć fajny, Pani, która siedzi w domu ma koło 60tki, ale to nie jest typ tych, co siedzą na kanapie - Pani lubi spacerki, więc Dżaki będzie na pewno bardzo usatysfakcjonowana, bo uwielbia chodzić :)
Panie miały jamniczkę, odeszła rok temu w wieku 13stu lat i teraz Dżaki wpadła im w oko, chcą dać jej dom.
To teraz tylko dogrywam transport :loveu:
Wiki - jeszcze raz dzięki za wizytę :)
Ale nadal proszę o kciuki, żeby wszystko poszło ok :) :kciuki:

Posted

SUPER :)

Bardzo się cieszę, że się "siostrzyczce" mojej Kropki udało nowy domek znaleźć :multi:

trzymam kciuki za transport i oczywiście jej pierwsze dni pobytu w DS :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Akrum']SUPER :)

Bardzo się cieszę, że się "siostrzyczce" mojej Kropki udało nowy domek znaleźć :multi:

trzymam kciuki za transport i oczywiście jej pierwsze dni pobytu w DS :multi::multi::multi:[/QUOTE]
Nie dziękuję, bo się boję zapeszyć ;)

Posted

Jakie super fotki ma Dżakusia- teraz Nikę porwę do Medora i porobi fotki Widmo :D
Będzie jej super w nowym domciu- z pewnością :)
rita-jedno oczko, ale jakie ładne ;)