Borówka16 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Agucha napisał(a):Jeżeli się znajdzie osoba która może sprawdzić to jak najbardziej. Ps. Dżaki nie jest wysterylizowana??? :crazyeye: Jest ;) Chodzi mi o sterylizację/kastrację psów Państwa. Quote
Agucha Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Borówka16 napisał(a):Jest ;) Chodzi mi o sterylizację/kastrację psów Państwa. Już się wystraszyłam, że ludziom głupoty wcisnęłam :lol: Pozmieniajcie koniecznie teksty w ogłoszeniach. Są mylące. --------------- Z innej beczki - ćwiczycie z nią zostawanie w domu? Robi jakieś postępy? Quote
Borówka16 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Agucha napisał(a):Już się wystraszyłam, że ludziom głupoty wcisnęłam :lol: Pozmieniajcie koniecznie teksty w ogłoszeniach. Są mylące. --------------- Z innej beczki - ćwiczycie z nią zostawanie w domu? Robi jakieś postępy? Ok, postaram się pozmieniać. Ćwiczę, są postępy, ale powolne. Quote
nika28 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A w jakich okolicznościach pies wpadł pod samochód ? Uciekł z podwórka ? Na spacerze ? A co będzie jak Dżaki wpadnie pod samochód ? Coś mało odpowiedzialny wydaje mi się ten dom... :( Jak mają tyle psów to po co im kolejny ? Quote
Borówka16 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 nika28 napisał(a):A w jakich okolicznościach pies wpadł pod samochód ? Uciekł z podwórka ? Na spacerze ? A co będzie jak Dżaki wpadnie pod samochód ? Coś mało odpowiedzialny wydaje mi się ten dom... :( Jak mają tyle psów to po co im kolejny ? Zgadzam się, chyba dam sobie spokój z tym domkiem.... Quote
Borówka16 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 nika28 napisał(a):Znajdziemy jej lepszy :) Baaaa..naj naj lepszy pod słońcem ! :) Quote
Borówka16 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Mam kolejny domek chętny na Dżakusię !:) Pani z Dąbrowy Górniczej (z głosu pod 50-tkę), pracuje stosunkowo krótko bo od 8 do 15, mówiłam jej o lęku separacyjnym (na szczęście nie jest on już taki silny, Dżaki powyje pierwsze 10min., potem milczy i wcina świńskie ucho :D, no, czasem zdarzy jej się mojego kapcia pochlać :D), Pani chce sama przyjechać, zgadza się na wizytę przed/a, miała już psy, mówi, że szkoleniowo jakoś super się nie zna, no, ale coś tam wie i powinna sobie poradzić z Dżakusią jak jej mówiłam o moich metodach niwelowania lęku sep. ;), wie o kosztach adopcyjnych (koszt to 100zł, na konto schroniska zgierskiego-tak się zawsze ze schroniskiem umawiam), ma 30sto letnią córkę, ale dokładnie nie zrozumiałam czy z nią mieszka, ale na pewno dużo u niej siedzi :) No to szukamy kogoś do wizyty z Dąbrowy Górniczej. Quote
Borówka16 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Napisałam do Jotki z prośbą o wizytę :) Quote
Borówka16 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Pracowałam z Dżaki codzień i dziś zostawiłam ją sama i nawet nie pisnęła ! :) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 brawo Boróweczko, mówiłam, że się uda:) Dżakusia musi mieć kogoś bardzo kochanego. Looknij jaki mam banerek o marszu, do pobrania ze strony marszowej naszej:) Łyknij!!!! Quote
Borówka16 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='Marycha35']brawo Boróweczko, mówiłam, że się uda:) Dżakusia musi mieć kogoś bardzo kochanego. Looknij jaki mam banerek o marszu, do pobrania ze strony marszowej naszej:) Łyknij!!!![/QUOTE] No, domek musi być w 100% idealny :) :evil_lol: Jotka zgodziła się zrobić wizytę-dziękuję! :loveu: :) A banerku nie pobiorę, bo mam już 2, a tylko tyle można mieć ;) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 wiem, wiem, mnie po łapach dali za trzy, co miałam momencik;) Quote
Borówka16 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Jotka umówiła się na wtorek, na godz.17 na wizytę, 3majcie :kciuki: Quote
Borówka16 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Jotka już po wizycie :multi: Wypadła dobrze :multi: Pani tak jak myślałam-około 50-tki ma, ale jest bardzo aktywna i energiczna :) Mieszkanie w blokach, okolica z jeziorami i terenami do biegania dla Dżakusi :) Pani wie, że początkowo dość długo Dżaki na smyczy trzeba mieć, Jotka uprzedziła też, żeby jakieś cenniejsze rzeczy pochowała, bo mogą ulec zniszczeniu :cool3::eviltong: Ogółem domek super podobno :loveu: Pani jutro mi da odpowiedź kiedy będzie po niunię :) I jeszcze raz chciałabym serdecznie podziękować Jotce za wizytę :loveu::loveu::loveu: Quote
Krystak Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Hura! Dżakunia do do domku ! :) A Olcia weźmie moją Widmusię na dt? Heh , wiem męczę, męczę Quote
rita60 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No to wspaniale:multi:a Pani ok. 50,to jeszcze całkiem młoda:eviltong: Quote
Borówka16 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Krystak']Hura! Dżakunia do do domku ! :) A Olcia weźmie moją Widmusię na dt? Heh , wiem męczę, męczę[/QUOTE] Nie ma opcji, zapomnij !!!! :eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='rita60']No to wspaniale:multi:a Pani ok. 50,to jeszcze całkiem młoda:eviltong:[/QUOTE] No, a czy ktoś zaprzecza :razz: Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Borcias Tobie też już wcale tak dużo nie brakuje, zobaczysz jak to zleci;)!!!! Szczyluchu, cmok:) Dżakula dobrze trafiła wreszcie:) Quote
Borówka16 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Pani ma w przyszłym tygodniu wpłacić 100zł na konto Medoru za adopcje, a po Dżaki będzie w przyszły weekend :) Ma już dla niej szelki, obróżkę, smyczkę itp. ;) Quote
rita60 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wspaniała wiadomosc,szykuj sie malenka pomału:multi: Quote
Borówka16 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Panna Dżaki po mału szykuje się do domku i w ramach tych przygotować musiała dostać szczepienie na wściekliznę, teraz omija mnie łukiem i jak tylko niosę coś w ręku to spiernicza gdzie pieprz rośnie, a jaki pisk zrobiła przy szczenieniu, co najmniej jabym ją ze skóry obdzierała :D Quote
Recommended Posts