Marycha35 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 i to jest super wieść!!!!!!:) ciekawe co na to Dżakula.... Quote
Borówka16 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Marycha35 napisał(a):ciekawe co na to Dżakula.... Nic jeszcze nie wie ;) Quote
Borówka16 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 rita60 napisał(a):Uwielbiam takie pościelówy;):evil_lol: Ja oglądać też, ale nie lubię jak psie kłaki gryzą mnie w doopę :evil_lol: No, ale cóż, psy i tak weszły mi już na głowe, więc niech robią co chcą :eviltong: :evil_lol: Quote
rita60 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Borówka16 napisał(a):Ja oglądać też, ale nie lubię jak psie kłaki gryzą mnie w doopę :evil_lol: No jak w życiu Boróweczko,coś za coś:evil_lol: Quote
nika28 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Z Olsztyna jest Jagoda1, sprawdzała domek dla mojej Azy, może zgodzi się zrobić wizytę także dla Dżaki :) Quote
Borówka16 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 nika28 napisał(a):Z Olsztyna jest Jagoda1, sprawdzała domek dla mojej Azy, może zgodzi się zrobić wizytę także dla Dżaki :) Tak, tak, gadałam z Jagodą :) Poleciała mi ConflakesGirl bo okazuje się, że studiuje to samo i na tym samym roku co p.Kamila chcąca dać DS Dżaki, jak wyrobi się czasowo to sprawdzi domek :) Chęć sprawdzenia DS wyraziła też Niebieska713 :) No nic, zobaczymy, której z dziewczyn będzie lepiej pasowało no i czekamy na adres i dane p.Kamili ;) Quote
Marycha35 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Supero, a Ty Boróweczko majty podwójne załóż i marsz do łóżeczka;) Quote
Borówka16 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Marycha35 napisał(a):Supero, a Ty Boróweczko majty podwójne załóż i marsz do łóżeczka;) Etam, dla mnie za wcześnie było ;) O 22 to ja się zaczynam rozbudzać ;) Quote
rita60 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Borówka16 napisał(a):Tak, tak, gadałam z Jagodą :) Poleciała mi ConflakesGirl bo okazuje się, że studiuje to samo i na tym samym roku co p.Kamila chcąca dać DS Dżaki, jak wyrobi się czasowo to sprawdzi domek :) Chęć sprawdzenia DS wyraziła też Niebieska713 :) No nic, zobaczymy, której z dziewczyn będzie lepiej pasowało no i czekamy na adres i dane p.Kamili ;) Boróweczko tylko nie Niebieska:shake:jest na CK. Quote
Borówka16 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 rita60 napisał(a):Boróweczko tylko nie Niebieska:shake:jest na CK. Właśnie mi przed chwilką Majqa też o tym powiedziała :shake: Quote
Marycha35 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Borcias uważaj, Dżakula musi mieć najlepszy na świecie domek, już dość jej cierpienia!!! Quote
Borówka16 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Marycha35 napisał(a):Borcias uważaj, Dżakula musi mieć najlepszy na świecie domek, już dość jej cierpienia!!! Spoko, robiłam wywiad po to, żeby się dowiedzieć kto to Niebieska, bo nie chcę, żeby ktoś niewłaściwy sprawdzał domek ;) Domek, więc sprawdzi sama CornflakesGirl :) Quote
Borówka16 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Dostałam maila od p.Kamilii... Jest załamana, bo musi zrezygnować z adopcji... Mówi, że w umowie o wynajem mieszkania nie było nic o zakazie trzymania zwierząt, ale gdy zadzwoniła do osoby, od której wynajmuje mieszkanie dowiedziała się, że absolutnie nie ma mowy o zwierzaku. Chciała zerwać umowę, ale nie może bo jeszcze przez rok ją obowiązuje :( Czyli Dżakunia znów bez domku :( Quote
Borówka16 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Miałam telefon o Dżaki :) Państwo są z Rybnika, mają już jedną sunię adoptowaną 7 lat temu ze schronu, szukają towarzyszki dla niej ;) Zgadzają się na wizytę przed/a. Póki co z prośbą o wizytę napisałam do Betty, mam nadzieję, że uda jej się ją zrobić. Quote
Borówka16 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Jagoda1 napisał(a):Sunieczko, trzymam kciuki! Witaj Jagoda na wątku :) Betta w tym tygodniu nie da rady, w przyszłym nie wie, więc póki co szukam kogoś innego do wizyty, bo zależy mi na czasie-chce wiedzieć na czym stoje i zacząć organizować ewentualny transport. Quote
Borówka16 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Pani Kamila stwierdziła, że mimo, że musi zrezygnować z adopcji to i tak chce wspomóc Dżaki :) Ma przysłać paczkę z rzeczami dla niej :) Quote
Agucha Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Gdzie dokładnie ma być ta wizyta? Ostatnio poproszono mnie o wizytę "w Rybniku" a okazało się, że to 15km ode mnie... Quote
Borówka16 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Agucha napisał(a):Gdzie dokładnie ma być ta wizyta? Ostatnio poproszono mnie o wizytę "w Rybniku" a okazało się, że to 15km ode mnie... Wizyta ma być w Niewiadomie. Quote
Agucha Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Borówka16 napisał(a):Wizyta ma być w Niewiadomie. Kurcze... To niby dzielnica, ale oddalona od Rybnika. Jestem nie mobilna... Szkoda, że mój TZ nie podziela moich zainteresowań :roll: Do Niewiadomia ma blisko Betta, ona jest z Zebrzydowic. Popytam jeszcze, może uda mi się tam dotrzeć. Wyślij mi na priv dane Państwa i wszelkie istotne informacje o suni w razie wu. Jak w ogóle wyszła ankieta p-a?:razz: Quote
Recommended Posts